"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 115
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
# 196

А кво, да остави Ада
в Крачолова беда?[/i]  Mr. Green Mr. Green

Не може да я остави, това няма да е Яман.  Crazy Crazy  Онзи страхотния Яман който очарова всички, онзи Яман, който Мира казва, че обича.  newsm78
Значи когато спасява дедко е герой и ще му виси на врата, а като спасява Ада - най-черния на света? ooooh! ooooh! ooooh!

Ми тя нямаше нужда от спасяване  Naughty Naughty Naughty оправи се сама  hahaha hahaha hahaha той тръгна да я успокоява и я гледа доста как да кажа ...  ooooh! ooooh! ooooh! Е, не може тека!  Naughty Naughty

Ще я гледа, да, като тази която обича не го гледа с разбиране и любов, ooooh! ooooh! ooooh! той ще гледа Ада  Mr. Green Mr. Green

# 197
  • близо до брега на морето
гледам си ремаркето за 5 път-и само кардото гледам-ма много хубав бееееееееееееее-и отново кахраман-що ли се сдърпаха с Крачо newsm78,нашто не го отразяваше,но явно не са му издържали нервите Mr. Green

# 198
# 199

Ивче,  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и превода на репликите..

Мира:Дано да е на хаир! Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо.
Яман:Не говори глупости!
Ада: Ада Савашер..
Мерт: И голямата среща се осъществява.
Суде:Както в живота ви досега не съществуваше човек на име Ада и отсега нататък, докато вие не го пожелаете, пак няма да има такъв човек в живота ви.
Мира: Ясно е, че вие сте свикнали да ви обръщат внимание, но тук няма човек, в чията сфера на интереси да попаднете..
Ада: Но вие тук сте се събрали доста странно общество..Някои от вас са топлосърдечни повече от необходимото, а други са дистанцирани повече отколкото трябва..
 Мира: Друга освен мен е забранена за теб..Устните, докоснали се до тези устни, аз бих ги изтрила от лицето ти!
Рейхан: Не искам да се  виждаш повече с хората, с които се срещна тази вечер..
Ада: Ти какво вземане- даване имаш с тези хора?
Репортерката: Г- н Ашк, вие незаконно дете ли имате?
Репортерката: Г-жо Рейхан?
Ада: Какво говорят тия?
Ада: Знаеше, нали? Всичко знаеше!
Яман: Ада!
Мира: Ада ли? Тя там ли е?
Яман: Да! Да ти се обадя ли малко по-късно?

Май тази вечер на път е било и другото вагонче.. newsm78 newsm78 newsm78Така пише във фейса

# 200
гледам си ремаркето за 5 път-и само кардото гледам-ма много хубав бееееееееееееее-и отново кахраман-що ли се сдърпаха с Крачо newsm78,нашто не го отразяваше,но явно не са му издържали нервите Mr. Green

Вярно, много е хубааааааааааааааав......... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 201
Какъв епизод ни очаква самоооо....  Party Party Crazy Crazy
Ча е супеееееееееееееееееер красив   Crazy Crazy Crazy
ЯмОр се сбиха, сбиха  Party Party Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy
Ама Мира кво иска?  newsm78 newsm78
Ще изчакам превода и почвам да я стрелям  Crossing Arms Crossing Arms

Нищо не иска Мира  Naughty Naughty Той явно я настига  Mr. Green и тогава тя му казва нещо ...

Проблема явно е на другия ден  ooooh! Ккато си говорят Мира и Яманчи той вижда как Ада се разправя с Крачо и ...   ooooh! пак хуква да се прави на герой  Naughty Naughty СТИГА ВЕЧЕ, бе  #Cussing out #Cussing out няма да оправи света  Mr. Green Mr. Green

А кво, да остави Ада
в Крачолова беда?
  Mr. Green Mr. Green

Не може да я остави, това няма да е Яман.  Crazy Crazy  Онзи страхотния Яман който очарова всички, онзи Яман, който Мира казва, че обича.  newsm78
Значи когато спасява дедко е герой и ще му виси на врата, а като спасява Ада - най-черния на света? ooooh! ooooh! ooooh!

Ми тя нямаше нужда от спасяване  Naughty Naughty Naughty оправи се сама  hahaha hahaha hahaha той тръгна да я успокоява и я гледа доста как да кажа ...  ooooh! ooooh! ooooh! Е, не може тека!  Naughty Naughty
Когато Яманко гони Ада тя е с други дрехи, не с тези, с които е когато зашлеви Крачо.  Peace Каква работа има Яман с нея аааааа. И тези погледи  Sick Sick Sick Sick

# 202

Мира:Дано да е на хаир! Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо.
Суде:Както в живота ви досега не съществуваше човек на име Ада и отсега нататък, докато вие не го пожелаете, пак няма да има такъв човек в живота ви.
Мира: Ясно е, че вие сте свикнали да ви обръщат внимание, но тук няма човек, в чията сфера на интереси да попаднете..
Ада: Но вие тук сте се събрали доста странно общество..Някои от вас са топлосърдечни повече от необходимото, а други са дистанцирани повече отколкото трябва..
 Мира: Друга освен мен е забранена за теб..Устните, докоснали се до тези устни, аз бих ги изтрила от лицето ти!

Май тази вечер на път е било и другото вагонче.. newsm78 newsm78 newsm78Така пише във фейса

Лилииии  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Мира ще изтрива устните на Ада, затова така с яд му мачка устните бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така ами  Mr. Green Mr. Green няма да си дава Яманчето  Naughty Naughty Naughty

# 203
Какъв епизод ни очаква самоооо....  Party Party Crazy Crazy
Ча е супеееееееееееееееееер красив   Crazy Crazy Crazy
ЯмОр се сбиха, сбиха  Party Party Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy
Ама Мира кво иска?  newsm78 newsm78
Ще изчакам превода и почвам да я стрелям  Crossing Arms Crossing Arms

Нищо не иска Мира  Naughty Naughty Той явно я настига  Mr. Green и тогава тя му казва нещо ...

Проблема явно е на другия ден  ooooh! Ккато си говорят Мира и Яманчи той вижда как Ада се разправя с Крачо и ...   ooooh! пак хуква да се прави на герой  Naughty Naughty СТИГА ВЕЧЕ, бе  #Cussing out #Cussing out няма да оправи света  Mr. Green Mr. Green

А кво, да остави Ада
в Крачолова беда?
  Mr. Green Mr. Green

Когато Яманко гони Ада тя е с други дрехи, не с тези, с които е когато зашлеви Крачо.  Peace Каква работа има Яман с нея аааааа. И тези погледи  Sick Sick Sick Sick

Вени  Hug Hug Hug този път и аз съм на страната на Мира  Peace Стига вече  е мислил за другите Яманчи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 204
# 205
Лили,   Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

"Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо."  Shocked Shocked

Ееееееее, прекалява!   ooooh! ooooh!
Ще я стрелям,  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а ако с нещо ме изненада в петък, ще й се извиня  Mr. Green Mr. Green

# 206

Мира ще изтрива устните на Ада, затова така с яд му мачка устните бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes така ами  Mr. Green Mr. Green няма да си дава Яманчето  Naughty Naughty Naughty

Да ги изтрие с кърпичка,  Naughty  кви са тия грубости  Shocked Shocked #Cussing out #Cussing out
Те да не са за веднъж  Mr. Green Mr. Green

# 207
В Т има коментар, че най-после от МИра е изскочила скритата Йешим  Joy Joy Joy Мира ще става лошаааааааааа  Party Party Party

# 208

Лилииии  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Лили   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Браво на Мира. Този път му скръцна със зъби. Обаче и тя изглежда е забелязала погледа, който и мен притесни  Sick Sick Sick Sick Sick

# 209
Лили,   Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

"Целувката беше малко, но гледам, че въздействието й е било голямо."  Shocked Shocked

Ееееееее, прекалява!   ooooh! ooooh!
Ще я стрелям,  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

а ако с нещо ме изненада в петък, ще й се извиня  Mr. Green Mr. Green

Изчакай до петък бе милоо  Hug Hug Hug Hug мисля, че този път Яман ще е за стреляне  ooooh! ама като не мога да го стрелям беееееееее  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт