"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 29 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Яман не я хареса-той знае ,че е дъщеря на дедо Харика и най вече е сестра на Едер и Седеф-и затова ще и помага и защитава.Както казва на всички,той е много задължен на това семейство и ще прави всичко добро за тях.За кардото  никога лоша дума от абла-те епси ще е до него и до голямото де Mr. Green Joy Hug Hug Hug Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 241

Погледът на Мира ми е познат  Stop Stop Stop не знам дали ще е пак Тозлудере,ама ще каже нещо на Яман,което си го заслужава този път  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Хайде стига се е правил на Робин Хут  Naughty Naughty Naughty

Ники,   Hug това е още в ресторанта, какво точно и с какво си е заслужил Яман?
newsm78

Затова,че я оставя да си тръгне сама,за да бави  и пази брат си,  затова,че явно не успява да успокои Мира след случилото се с Ада  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms заради това,което ни показаха и загатнаха в трейлъра  Naughty Naughty Naughty
И на мен ми се иска да му вярвам,ама нека ме убеди,че трябва   Whistling Whistling Whistling

# 242
Стигааааа..... Crossing Arms Яман не е виновен..... Naughty кво да напрай....неочакваше целуфанЯ.... Joy Joy Joy Мира и тя не е виновна.... Naughty и аз да съм кЕ лудна..... Twisted Evil........Иве-Крачола винаги е за пердах...... hahaha hahaha hahaha hahaha Кой знае кво е казал ..... newsm78 за да му се нахвърли Яман ..... #2gunfire #2gunfire #2gunfireДа не говорим,че не съм го пердашила от сума време.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
  • между морето и небето
Ееее, най после супер ремарке-трейлър. Много интригуващо.

Яман е неотразим   love001. Чудесен е, и как са му заметнали бретончето  Heart Eyes. Много добре му стои.

Яманчи и да я хареса Ада поне малко, тя май си хареса Крачо  newsm78 един път и той да спечели  hahaha hahaha hahaha hahaha

Не е сигурно  Naughty

# 244
Привет на всички  Hug Hug Hug

Гледам, че има фрагманче и пак ще стрелям по Ада  #2gunfire #2gunfire
И малко за Яман  #2gunfire
Какво тича Яман по Ада за да я успокои newsm78 newsm78 newsm78

# 245
  • близо до брега на морето
що не ми показаха голямото кардо бееееееееееее Mr. Green ,той е на работа сигурно  Mr. Greenоффффф пък за сметка на това вече не знам колко пъти гледах малкото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green мноооого убав,евалла  Mr. Green Hug Hug Hug

# 246

Браво на Еджето  Peace Peace Peace че нещо се бяхме одрямали с последните серии  Wink Wink Wink
Я как разбуни кошера  Joy Joy Joy

# 247
Олиии,много сте нахални  Naughty,казах ли ви да не изписвате половината нова тема  ooooh!...отивам да чета 17 страници  ooooh!

# 248
  • между морето и небето
що не ми показаха голямото кардо бееееееееееее Mr. Green ,той е на работа сигурно  Mr. Greenоффффф пък за сметка на това вече не знам колко пъти гледах малкото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green мноооого убав,евалла  Mr. Green Hug Hug Hug

Явно в тази серия ще ни въртят около Ада. Всички реплики във фрагмана са свързани с нея. Появата и е поредната бомба в Тузла.

# 249
Олиии,много сте нахални  Naughty,казах ли ви да не изписвате половината нова тема  ooooh!...отивам да чета 17 страници  ooooh!
Даниии  Hug Hug Hug чети бързо  Hug Hug Hug Хакан ни метна на черешата  hahaha hahaha hahaha

# 250
Стигааааа..... Crossing Arms Яман не е виновен..... Naughty кво да напрай....неочакваше целуфанЯ.... Joy Joy Joy Мира и тя не е виновна.... Naughty и аз да съм кЕ лудна..... Twisted Evil........Иве-Крачола винаги е за пердах...... hahaha hahaha hahaha hahaha Кой знае кво е казал ..... newsm78 за да му се нахвърли Яман ..... #2gunfire #2gunfire #2gunfireДа не говорим,че не съм го пердашила от сума време.... Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще му се извинявате на Яман заедно с Мира, ама ще е късно    Mr. Green Mr. Green

# 251

Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Габи,  Hug

# 252
  • Яко в Матрицата...

Браво на Еджето  Peace Peace Peace че нещо се бяхме одрямали с последните серии  Wink Wink Wink
Я как разбуни кошера  Joy Joy Joy
Ники, абсолютно съм съгласна. Дрямката свърши, слава богу, но Чачко е още на диета Joy Joy Joy Сега и като е подстриган, е още по-хубав. Липсва ми леко хлапашкия вид от първите серии, но ... няма пълно щастие.
Яман не е виновен за нищо! Той е чист като сълза Naughty   Joy

# 253

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще му се извинявате на Яман заедно с Мира, ама ще е късно    Mr. Green Mr. Green
И на колене,и на корем,и на гръб-всякак ще го моля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама ако е невинен  Naughty Naughty Naughty

# 254
Скрит текст:
Къде набарахте вагона? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

P.S. ВидОх го!
Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

Милаааааа... Hug Hug Hug

Ча си има двама стражари  Naughty - Вени и Рени  Joy Joy Joy Joy
А Бризчето е апаша  Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
 bouquet  bouquet  bouquet

Рени с Вени са охрана
за глупавата Ивина забрана.
В устата щели те Яман да зяпат
или пък пред вратата му да чакат.

Ще го пазят те от Бриз
да не поднесе сюрприз
някоя тава с татлъ
от пазара Капълъ.

Бриз била апаш,
а не Яманков страж,
ала тя ще го нахрани
напук на всичките забрани!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Честито Благовещение, момичета.
 Нека се множат благите вести за вас, за домовете ви, за вашите близки и приятели, за всички, които обичате!

Бризче Hug Hug Hug

Супер стихче пак  bouquet  bouquet  bouquet

Няма страшно..Ти ще му даваш сладко да яде, а ще му стъкмя едни гьозлеми и мантъта..Видяхме, че обича мантъто, така сладко си ядеше от онова на лудата леля на Селим..Те така нашето момче ще си го охраним ний..Ама той на толкова фронта се раздава горкото..Нуждае се от много калории..

Общи условия

Активация на акаунт