"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Дени  Hug Мира е по-активна във връзката им наистина. Аз не съм гледала много турски сериали, но явно тук по подразбиране жената е слабата и трябва да се прави на недостъпна, скромна и т.н., а мъжът да тича след нея.  newsm78 Не мисля, че едно съвременно момиче на 20 години трябва да е такова.  Naughty Naughty Хубаво е да показват повече отворени, модерни, показващи емоциите си жени в сериалите.  Hug Аз без да съм феминистка някаква Naughty Naughty не смятам, че жената трябва да чака винаги мъжът да поема инициативата  Naughty обичам жени, които умеят да показват чувствата си като Мира  Heart Eyes тя винаги засиява като го види, хвърля му се на врата  Heart Eyes Heart Eyes дажнъъъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (явно самата Серенай е такава емоционална)  Heart Eyes Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy
Напълно съм съгласна. И аз много харесвам Мира, точно поради тези причини и заради нейната категоричност. Дени и ти си права, че сякаш напоследък инициативата е в нейни ръце, но те просто са различни. Мира е по-любвеобилна, по-открита и спонтанна, а Яман е по-сдържан, по-недоверчив и неуверен, сякаш все още не се чувства на мястото си в Тузла. Вярно е, че тя засиява и се втурва към него, когато го види, но пък той винаги я прегръща толкова силно и също категорично показва, че тя е неговото момиче. Освен това, когато Яман става малко по-настъпателен, Мира дава заден. Още се напасват според мен. Мира непрекъснато му показва любовта си с дребните, ежедневни неща, с милувките си, с блесналите си очи, с подкрепата си, а Яман е твърдото рамо, на което тя може да се опре и той винаги и независимо от всичко би обърнал света заради нея.
А иначе и на мен ми се иска да има вече някакво раздвижване  Peace

Вени  Hug Hug това й е хубаво на монетата, винаги има две страни  Peace  Ние хубаво си дрънкаме, да видим Едже абла какво ще ни сервира  Mr. Green Mr. Green

# 91
Скрит текст:
Дени  Hug Мира е по-активна във връзката им наистина. Аз не съм гледала много турски сериали, но явно тук по подразбиране жената е слабата и трябва да се прави на недостъпна, скромна и т.н., а мъжът да тича след нея.  newsm78 Не мисля, че едно съвременно момиче на 20 години трябва да е такова.  Naughty Naughty Хубаво е да показват повече отворени, модерни, показващи емоциите си жени в сериалите.  Hug Аз без да съм феминистка някаква Naughty Naughty не смятам, че жената трябва да чака винаги мъжът да поема инициативата  Naughty обичам жени, които умеят да показват чувствата си като Мира  Heart Eyes тя винаги засиява като го види, хвърля му се на врата  Heart Eyes Heart Eyes дажнъъъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (явно самата Серенай е такава емоционална)  Heart Eyes Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy
Напълно съм съгласна. И аз много харесвам Мира, точно поради тези причини и заради нейната категоричност. Дени и ти си права, че сякаш напоследък инициативата е в нейни ръце, но те просто са различни. Мира е по-любвеобилна, по-открита и спонтанна, а Яман е по-сдържан, по-недоверчив и неуверен, сякаш все още не се чувства на мястото си в Тузла. Вярно е, че тя засиява и се втурва към него, когато го види, но пък той винаги я прегръща толкова силно и също категорично показва, че тя е неговото момиче. Освен това, когато Яман става малко по-настъпателен, Мира дава заден. Още се напасват според мен. Мира непрекъснато му показва любовта си с дребните, ежедневни неща, с милувките си, с блесналите си очи, с подкрепата си, а Яман е твърдото рамо, на което тя може да се опре и той винаги и независимо от всичко би обърнал света заради нея.
А иначе и на мен ми се иска да има вече някакво раздвижване  Peace

Вени  Hug Hug това й е хубаво на монетата, винаги има две страни  Peace  Ние хубаво си дрънкаме, да видим Едже абла какво ще ни сервира  Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Peace
 WhistlingНяма лошо! LaughingНали затова сме в бг мама,да си чешем клавиатурите със сериала и да си клюкарим?! newsm62

ooooh!И като тръгнах да чета сутринта съвсем забравих,
 че влязох с идеята първо да честитя днешния Християнски празник на всички.
Честито Благовещение,прекрасни! Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 11:16 от vikktory

# 92
Някой ще може ли да ми смали картинка,защото аз не мога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

не си дала картинки и затова намалих тези от подписа ти  Joy Joy Joy

# 93
  • Яко в Матрицата...
Рени,   Hug как мина нощната смяна?  Mr. Green Mr. Green

С бърза крачка и Сери за кураж,
Чачко наш закуси със гулаш Joy Joy Joy

# 94

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама той изобщо не трябваше да яде  Naughty Naughty най-много една ябълка  newsm78 даже му е много  hahaha hahaha hahaha

# 95
Рени,   Hug как мина нощната смяна?  Mr. Green Mr. Green

Laughing И заформи страОтни бузки. Joy Joy Joy

# 96

Joy Joy Joy Joy Joy

Като за първи ден под охрана, може и гулаш,
но от утре вече и туй ще е мираж  Mr. Green Mr. Green

# 97
Някой ще може ли да ми смали картинка,защото аз не мога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ти благодаря Ани   bouquet  bouquet  bouquet Иначе картинката е http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000077463330/733b92aa5 … 90d307c51092.jpeg

# 98
  • Яко в Матрицата...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама той изобщо не трябваше да яде  Naughty Naughty най-много една ябълка  newsm78 даже му е много  hahaha hahaha hahaha

Ани
За да не бърка Чачко секса с кекса,
трябва му и нещо екстра hahaha hahaha hahaha

# 99

Серенай ще бъде водещата на конкурса Мис Турция 2014г,чийто спонсор е Елидор.Събитието ще е на 15 май и ще се излъчва по Стар Тв.

# 100
Скрит текст:
Дени  Hug Мира е по-активна във връзката им наистина. Аз не съм гледала много турски сериали, но явно тук по подразбиране жената е слабата и трябва да се прави на недостъпна, скромна и т.н., а мъжът да тича след нея.  newsm78 Не мисля, че едно съвременно момиче на 20 години трябва да е такова.  Naughty Naughty Хубаво е да показват повече отворени, модерни, показващи емоциите си жени в сериалите.  Hug Аз без да съм феминистка някаква Naughty Naughty не смятам, че жената трябва да чака винаги мъжът да поема инициативата  Naughty обичам жени, които умеят да показват чувствата си като Мира  Heart Eyes тя винаги засиява като го види, хвърля му се на врата  Heart Eyes Heart Eyes дажнъъъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (явно самата Серенай е такава емоционална)  Heart Eyes Докато Яман все още понякога слага бронята си,  ooooh! той сякаш не вярва, че това с Мира е истина и че е успял да спечели такова момиче.  Peace Отделно постоянните проблеми на близките му, които сякаш нямат край  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Дано поне брат му не му създава проблеми  Hug да се гушка там със Седеф и да кротува  Joy Joy Joy
А иначе и на мен ми се иска да има вече някакво раздвижване  Peace

Точно така, всичко е в ръцете на Едже абла.  Peace Много се надявам да не ни разочарова, че това с ревността на Мира ми звучи малко детинско. Но не искам да се настройвам предварително, преди да съм видяла серията.

# 101

Много ти благодаря Ани   bouquet  bouquet  bouquet Иначе картинката е http://pbs.twimg.com/profile_images/378800000077463330/733b92aa5 … 90d307c51092.jpeg

Hug

# 102

ooooh!И като тръгнах да чета сутринта съвсем забравих,
 че влязох с идеята първо да честитя днешния Християнски празник на всички.
Честито Благовещение,прекрасни! Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 103

Серенай ще бъде водещата на конкурса Мис Турция 2014г,чийто спонсор е Елидор.Събитието ще е на 15 май и ще се излъчва по Стар Тв.
Браво, супер  Party Party Party Party Сега да видим кой ще й партнира.  Flutter
Много е красива Серенай на тази снимка, като русалка е  Peace

# 104

Hug
Златна си  Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт