"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Кво ли стана със записите, които чакаха на 25-и?  newsm78 newsm78
И аз като Мими никак не се интересувам от политика, а сега заради едното награбване, чак в комшийската си вра носа   Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha клюкарка  Mr. Green Mr. Green те и да излезнат записи нищо няма да се промени  ooooh!

Ако има нещо ново голямото кардо на Мими веднага ще го отрази  Mr. Green виж малкото даже няма да разбере  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Що пък, може "вярващите" да си отворят очите и на другите избори да го шътнат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

И само като чуе, че Мира вика Сафари и подскача все едно той е кучето и него викат  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама и Сафари вече си знае пътя. Научиха го/я, че двора на Серез е мястото за разходка  hahaha hahaha hahaha Пък после се чудим какво събира Яманко в дъжда  Mr. Green Mr. Green

# 136
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey Еврика,бян бурда им Joy Joy Joy нещо ново Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 137
wavey wavey wavey Еврика,бян бурда им Joy Joy Joy нещо ново Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Още нищо.
Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy

# 138
Привет, милички Hug Hug Hug Hug Hug

Ани, благодаря за новата тема! Да си ни жива и здрава!

В чест на новата визия на маммата и напук на СЕМ и Ердоган си смених дрешките с едни плътни прегръдки и една много нежна целувка! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Сега отивам да ви чета, че то от старата имам да чета още сума ти страници, а и тука сте изписали 10,че нямате настигане, ейййййййй!
Докато се върна при вас ви оставям една песен за поздрав..А коя беше песента, за която се смяташе,че Серенай щяла да пее newsm78 newsm78 newsm78

http://vbox7.com/play:fb763eb15f

Чао до после Hug Hug Hug

# 139
Лилииии  Hug Hug Hug Hug

Ето тази песен ще пее Мира  Hug Hug но не знае  в кой вариант, че я има в няколко  Mr. Green

Много, ама много ти е хубав подписа  Heart Eyes Яманчи здраво стисна Мира  hahaha hahaha hahaha ама тя се дърпа  ooooh! ooooh! ooooh!

# 140
Кенан аби ви наблюдава  Mr. Green Mr. Green внимавайте  Mr. Green Mr. Green

# 141
Hug Hug Hug

# 142
Старо видео на Серенай в Беяз Шоу. Още тогава водещия знаел,ч е Ча трябва да е до нея  hahaha hahaha hahaha

http://www.dailymotion.com/video/xnbl5w_beyaz-show-serenay-sarikaya-serenay-sarikaya-nin-hayranlari-tv-kanalini-basti_shortfilms

# 143
Peace

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 16:59 от ludetina ulusoy

# 144
Старо видео на Серенай в Беяз Шоу. Още тогава водещия знаел,ч е Ча трябва да е до нея  hahaha hahaha hahaha

http://www.dailymotion.com/video/xnbl5w_beyaz-show-serenay-sarik … -basti_shortfilms

Да вземе да ги покани сега двамата  Party Party Party
Какво ли става с вагончето? Днес цял ден туитъра на Хакан е недостъпен.  Thinking

# 145
Ани,благодаря за видеото с песента..

Ето и превода й:

Ако целият в пот се събуждаш всяка вечер.
Ако самотата като твоя любима
в целия си ръст се е сгушила в скута ти..
Ако за щяло и нещяло се мокрят клепачите ти със сълзи.
Ако вече си започнал по-често да си спомняш за майка си,
че дори и да я разбираш.
Ако се чувстваш рано забравен,самотен,
със сърце, захвърлено като смачкано писмо.

То тогава прегърни детето в себе си.
То ще ти разкаже за човека.

Хората са грешни..
Езиците са грешни..
Това е един  епохален пожар.
Целият свят е грешен.
Никой от нас не е невинен!

Мими, твоето голямо кардо също е много шекер..И мисля, че той ще остане в Тозлудере и ще помага на товето малко кардо. Така отговорих и на анкетата май, но трябва да отида да си сложа своя глас..Когато Гирай му разказваше за Оркун и онова, което иска да прави в Тозлудере Кенан каза: Щом той се дразни от моя брат, тогава и аз ще се дразня от него..Демек, който закача моя брат, ще си има работа с мен..Аз ненапразно писах тогава, че брат брата не храни, ала си го брани..

Бризче Hug Hug Hug, Ивче Hug Hug Hug, къзларррррррр, нямам думи да изкажа възхищението си от вас..Каква е тази ваша муза! Цяло чудо е!

Бризче, ние скришом ще си храним нашето момче, защото той се нуждае от енергия.. smile3503 smile3503 smile3503

Ивче, кого сложи на поста стражар.. newsm78 newsm78 newsm78

# 146
Лили  Hug Hug Hugтази седмица ще ми удариш ли отново едно рамо-като излезе озета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 147
Старо видео на Серенай в Беяз Шоу. Още тогава водещия знаел,ч е Ча трябва да е до нея  hahaha hahaha hahaha

http://www.dailymotion.com/video/xnbl5w_beyaz-show-serenay-sarik … -basti_shortfilms

Да вземе да ги покани сега двамата  Party Party Party
Какво ли става с вагончето? Днес цял ден туитъра на Хакан е недостъпен.  Thinking

Вени Hug Hug Hug

Да, да вземе да ги покани, разбира се..Ето, в дизифорума в темата за слънцата хората са луднали от радост..Тази седмица гости в Беяз шоу ще бъдат Керем Бюрсин и Ханде Доандемир от слънцата..Мисля, че през месец януари бяха в това шоу, заедно с другите актьори..Сега пак са поканени..Но според мен работата е друга..Чаатай сигурно отказва участия в предавания заради делото..Защото Есин Овет от онова сутрешното предаване беше казала, че са го поканили вече в предаването им, но той не идвал..Сега тя се кани да покани Керем Бюрсин в предаването си..

# 148
Лили  Hug Hug Hugтази седмица ще ми удариш ли отново едно рамо-като излезе озета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

С удоволствие, миличка Hug Hug Hug

# 149

С удоволствие, миличка Hug Hug Hug
Hug Hug HugИ аз те обичам Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт