"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 895
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Във Вики върви 21-и епизод.   Peace  Да не губим надежда Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А тоя е краднал превода на Лили  
ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

http://vbox7.com/play:f0b9ba63e0

Миличка,  Hug Hug Hugняма страшно!
Аз винаги съм казвала, че могат да използват преводите ми..Дали ще посочат кой е правил превода или не, май за мен това не е от голямо значение..Предполагам, че Ани  Hug Hug Hugще се съгласи с мен, че човек превежда с удоволствие при мисълта, че с тези преводи е полезен на хората и ги радва..

# 601
# 602
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugАз щЕ ви оставям-ще пътувам за Рим-да търсим даманти Hug Hug Hug Hug Hug Hug Mr. Green

# 603
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Здравейте и от мен! Hug Hug Hug

Лили, благодаря за преводите  bouquet  bouquet  bouquet
Иве, страхотни стихове! И в уникален унисон с настроението от фрагмана и озета  bouquet  bouquet  bouquet
Габи, честит имен ден!  bouquet  bouquet  bouquet

От както го прочетох, си мисля само за последния абзац - само Яман ще е до Ада... Та кой по-добре от Яман може да я разбере! И тя изведнъж попада сред абсолютно непознати, някои от които не я приемат и открито го заявяват, включително и Мира. Появява се някакъв нов баща, сестри... Сервират й че животът, с който е живяла 18 години е една голяма лъжа. И точно майка й е тази, която я е лъгала.  Все неща, с които Яман се сблъска и раните са все още пресни. Знаем какъв е Яман - готов да се притече на помощ дори и на отявлените си врагове - спаси АШК от смърт, тогава когато дъщерите му го изоставиха... Би било немислимо да остане безучастен към драмата на Ада, нямаше да е Яман-кахраман, когото обичаме!

Но за мен нещата ще са абсолютно невинни, поне в тази серия Яман ще е чист като сълза, както вече писах Joy Joy Joy И предчувствам, че ще има яка стрелба по Едже и Мира hahaha hahaha hahaha

Рени,  Hug Hug  newsm10 newsm10 newsm10
Само ти май ме разбра,   Hug  Laughing  другите се подразниха
 Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Аз не казвам Яман да не помага на Ада или на който и да е друг  Naughty Naughty но да забрави,ч е може да спаси света  Naughty Naughty Naughty Мен ще ме ядоса, ако наистина остави Мира да си ходи, пък той остане с Кенан  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и ако прояви някакъв интерес към Ада наистина  Naughty Naughty Naughty не се връзва с така показаните досега силни чувства към Мира  Naughty Naughty Ако е само да я спасява - добре, но иначе  Naughty Naughty Naughty Крачола да я утешава Ада  smile3534 smile3534 smile3534

КрачАда  newsm18 КрачАда newsm18  КрачАда newsm18

Вижте как мисля за Крачо  Party Party Party
newsm10
И аз не съм против това Яман да помага на Ада, и да я изслушва, и да й съчувства, и да я подкрепя и каквото ще да прави, но да не държи Мира настрана, както направи, докато разрешаваше проблемите на Айше и се оплиташе в интригите на Лейля.  Naughty То се е видяло, че нашият герой е слънчице, което трябва да огрее навсякъде и Мира го е приела, не мрънка, не се оплаква, винаги е до него. Но Яман да не забравя, че тя е неговото момиче, да разбере нейните страхове и да се погрижи да ги разсее.  Naughty А не да приема за даденост, че тя винаги ще е до него, докато той спасява света.  Whistling Колкото и силно да я обича, трябва и да й го казва и показва.  Peace
Ако пък се загледа в Ада, не бих го обвинявала. Все пак накои неща са извън нашия контрол, но ще ми е много криво и мъчно за голямата любов.  Peace
Оффф все се заричам да не коментирам преди да е минала серията, ама ... ooooh!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Вени, изказала си и моите мисли, затова аз няма да си  правя труда да се повторя, но наистина общуването при една двойка е много важно..Човек не трябва да споделя с любимия  само щастливите и хубавите мигове, трябва да споделя с него и лошите си моменти, страховете, съмненията си, решенията си.. Да се надяваме, че този път Яман ще обясни на Мира защо е решен да помага на Ада..Така както обясни на Седеф, че той се чувства отговорен за всеки член от това семейство и че им е задължен до гроб..

Абсолютно сте прави, Лили, Вени  Hug Hug Hug но да не забравяме и колко обиден беше Яман, защото Мира не му повярва. И той й го каза на пейката в болницата. Много е тънка и червена линията... По-добре първо да изгледаме епизода Joy Joy Joy

# 604
ЯМира нещо ми бледнее,  Mr. Green
момчето май ще охладнее… fiuuuuuu fiuuuuuu
Каква е тая ревност луда,    Shocked
оставя мен ей тъй в почуда…  Thinking

Сега е време за ЯмАда,  Party Mr. Green
а Мирка малко да пострада…
Да мисли как се трият устни,  Naughty Naughty
със пръсти- не, с език са вкусни… Crazy Crazy

Ще дойде зная и туй време,
кога на джама ще си дреме,  Joy Joy
ще си мечтае тя за тях…
очите, устните…  Crazy Crazy и онзи сладък смях…

Но той ще гледа към Ада,  Mr. Green
ще забрави даже и глада… Joy Joy
Прескача АШК-ова ограда,
а насреща – изненада!  Shocked

Не ще я има и ЯмАда, Crossing Arms
защото тук цъфти КрачАда... Crazy hahaha hahaha
Чаровникът не спи,  Naughty  а действа,
докат Яманко се задейства… fiuuuuuu

Крачолчо вече я целува,  Mr. Green
превзема бази и щурмува,  fiuuuuuu
Яман обаче не се дава,
и ей навива си ръкава…  Laughing

Напада Крачо със юмрук-   box
„Къде се буташ, бе чурук?” Joy Joy
И стават бързо на кълбета,
досущ сърдитите хлапета… Crazy Crazy
Ада се радва и подскача,
прибира победителя от мача… smile3508

А там встрани ги гледа Мира
В главата й звучи Шакира…  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=jdE66n72n7U

Върни се, пее, върни се ти,  newsm45 newsm45
върни се и ме прегърни…
Прости ми ти, че тъй ревнувам,
че толкоз много се надувам.  Mr. Green Mr. Green
И само мене ти сънувай,  Naughty
с целувки ти ме излекувай.  Praynig

Яман отново свъси вежди,  Angry
не дава никакви надежди.  Stop
Когато беше той жИлезен  Naughty
и правеше се на любезен,
не го ценеше, а крещеше,  Shocked
та улицата чак ехтеше. noear

Сега ще чакаш да прости Naughty
и забрави твоЙте лудости.  ppp ppp

Те това ми направи вечерта прекрасно!

Миличка, дай сега да те прегърна силно и да те разцелувам..Страхотна си! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug    love001  love001  love001  love001

Да прегърна и Бризчето, че вие двете равни си нямате.. Hug Hug Hug Hug Hug Hug    love001  love001  love001  love001  love001

Бризче,
Скрит текст:
Ще гледаш ли Кара пара ашк

# 605
  • Варна

Ада мъ? Мира мъ?

"Йок, не давам ни една-
помни добре това!
Мира е за мен!
Ада е плод пък забранен!"

Ала кавгата тука
не заради двете чука,
Кен е отговорен
за боя тъй позорен.

Макар, че сигура,
Крачо, за беда
на Кен е налетял,
хм, Яман е подлудял!

Хич не вярвам таз блокада
да е заради ОркАда,
макар Яман да я не дава,
че малко леля му се пада.
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 606
Във Вики върви 21-и епизод.   Peace  Да не губим надежда Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз винаги съм казвала, че могат да използват преводите ми..Дали ще посочат кой е правил превода или не, май за мен това не е от голямо значение..Предполагам, че Ани  Hug Hug Hugще се съгласи с мен, че човек превежда с удоволствие при мисълта, че с тези преводи е полезен на хората и ги радва..

Лилииии  Hug Hug Hug и аз мисля като теб  Hug Hug даже още днес щях да го напиша на Ивето, но най-добре стана, че ти го каза  Hug Hug Hug аз според моите познания превеждам за да внеса яснота и да могат хората да разберат за какво става въпрос.  Hug Защото знам какво е да не разбираш какво си говорят, а да си умираш от любопитство да разбереш  Mr. Green Mr. Green МНого е гадно  Rolling Eyes затова винаги гледам да преведа според възможностите си  Mr. Green Mr. Green Пък на някой ако му върши работа да го ползва  Hug Hug Hug

# 607
  • Варна
Hug Hug HugАз щЕ ви оставям-ще пътувам за Рим-да търсим даманти Hug Hug Hug Hug Hug Hug Mr. Green
Чакай, бре, къде хукна? Самолета ще се приземи към 21 часа в Рим! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608

Ада мъ? Мира мъ?

"Йок, не давам ни една-
помни добре това!
Мира е за мен!
Ада е плод пък забранен!"

Ала кавгата тука
не заради двете чука,
Кен е отговорен
за боя тъй позорен.

Макар, че сигура,
Крачо, за беда
на Кен е налетял,
хм, Яман е подлудял!

Хич не вярвам таз блокада
да е заради ОркАда,
макар Яман да я не дава,
че малко леля му се пада.
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Бризчееее   bouquet  bouquet  bouquet ОркАда=КрачАда  hahaha hahaha hahaha

# 609
Чакай, бре, къде хукна? Самолета ще се приземи към 21 часа в Рим! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значи все пак ще ходят в Рим?  Hug Hug Hug пфууу само нашите никъде не ходят яяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

Рим е прекрасееееен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
  • Варна

Бризче,
Скрит текст:
Ще гледаш ли Кара пара ашк
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Изобщо не се съмнявай- там е Туба- моята стара неръждясваща любов! Peace Peace Peace Peace Peace

# 611
  • близо до брега на морето
Hug Hug Hugаз да зяема позиция пък....то чак сега започна озета-много реклами,много нещо Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 612
Мимче, Бризче

Скрит текст:
Тази вечер ще превеждам онлайн в Кара пара ашк, да знаете..И ще съм много спокойна като знам, че там имам две много мили дружки като вас.. Hug Hug Hug

# 613

Лилииии  Hug Hug Hug и аз мисля като теб  Hug Hug даже още днес щях да го напиша на Ивето, но най-добре стана, че ти го каза  Hug Hug Hug аз според моите познания превеждам за да внеса яснота и да могат хората да разберат за какво става въпрос.  Hug Защото знам какво е да не разбираш какво си говорят, а да си умираш от любопитство да разбереш  Mr. Green Mr. Green МНого е гадно  Rolling Eyes затова винаги гледам да преведа според възможностите си  Mr. Green Mr. Green Пък на някой ако му върши работа да го ползва  Hug Hug Hug

АниHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 614
  • Варна
Ани, ама ОркунАда повече ми допада щото докато ги зяпах на екрана и нали съм хахо и ги редя тука едни ..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  всичко наримувах с клоунада- жалко, че докато гледам няма как да записвам това, което дрънкам на глас-вероятно ще ви заболят коремните мускули от смях. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт