"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Дени.... Hug Hug Hug Забранила съм.... Naughty по Яман нИкво пуцане..... Naughty Joy Joy Joy Joy

# 706
Аз още не съм заспала.....луд умора нЕма..... Party   PartyИ аз го искам..... smile3506

Бойче  Hug Hug Hug аз пък си мислех, че не го искаш  Joy Joy Joy Joy

# 707

А вижте една фенка какво е сложила и е писала: Понякога ми идва да направя точно това  hahaha hahaha hahaha вързания трябва да е Чачко  hahaha hahaha

Току що го гледах и точно това си мисляяяяя.... Mr. Green Mr. Green
И ако го грабнем, ей так ще го делим hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 708
Аз още не съм заспала.....луд умора нЕма..... Party   PartyИ аз го искам..... smile3506

Бойчето като чу, че някой ще краде Чачко веднага се появи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 709
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 710

вързан за стола ?!
Габи.... Hug HugИМЕН ДЕН... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 д newsm78 ти е честито ....  newsm51 newsm51 newsm51Да си зива и здрава.... Hug Hug Hug    Вързан -за по сигурно....  smile3534 да не ми избяга......  Joy Joy Joy Joy Joy

# 711
# 712
  • Стара Загора
Бойче  Hug шИ стискаш очите джънъм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 713
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

spoko spoko
Хареса те нещо този котарак  Crossing Arms Whistling

# 714

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

# 715
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Що все аз, яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 716

Бойчето като чу, че някой ще краде Чачко веднага се появи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Безценннннното ми....то.... Crazy да не се пуца,подстригва,отслабва,краде иииии...тем подобни..... Crossing Arms таман си е добре..... Party

# 717
Момичета някой знае ли къде е сета на Медчезир? имам предвид улицата или адреса как се казва  Hug Hug Hug

# 718
Къзлар  Hug Hug

Второто ремарке, чок татлъ и музикалничко. Почти е ясно, че няма да има скандал следващата серия, но ще е нагорещена  Heart Eyes Heart Eyes
Аз смятам, че и аз ще гърмя по Яман този път  newsm78 Стига го е играл кахраман, искам да го видя любовник  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

Дени  Hug  Peace

Скрит текст:
Цитат на: Niky Kotceva link=topic=772612.msg278 :whistle:01960#msg27801960 date=1395850754
Вики  Hug Hug Hug

Ама сладури нашите бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Мира песента й се е получила,Яман направо ще я изяде с поглед  Wink Wink Wink
Обачеее...абито май са му налетели  Thinking Thinking Thinking

Хаканчо сигурно се е стреснал от вчерашните протести и е товарил предсрочно. Joy Joy Joy
Мира пее разкошно, Whistling това хем е соло,хем е почти акапелно! Whistling И на тази трудна мелодия толкова чисто успява да пее,има талант момичето. Peace  А Яманко я гледа като хипнотизиран. Joy
Много харесвам такива решителни мацки,как само си го маркира,че е неин. Mr. Green
 Crossing ArmsВиж ти,как една нищо и никаква Еда раздвижи въздуха и събуди страстите!!! smile3508
Вени, newsm78доколкото помня Мариса се опиташе в един аналогичен момент/с Териса/ да прелъсти Раян? Laughing

ShockedТези пък откъде се взеха, че и ступаха Кенан?! ooooh!

Вики, това не си го спомням, но се сетих друго
Скрит текст:
По едно време Мариса се опита да се сближи с Линдзи /Ада, която й се падаше и доведена сестра  Laughing Laughing И така се сближиха, че я напи. Райън много се ядоса и отиде и здравата нахока Мариса. Е, после май ходи да й се извинява. Но пък Линдзи разбра, че няма да може да се мери с Мариса и че въпреки всичко Райън винаги ще я обича и май му каза всичко това преди да си тръгне.  Thinking

Олеее, дано не стигаме до там  ooooh! ooooh! ooooh! да си тръгва Ада преди да са се сближили  Naughty Naughty  3-4 серии и давам  Naughty Naughty
Ааааа няма да стават такива работи. Тя и Мира е далеч от Мариса, слава Богу.  Peace
Вени,вярно,че Райън се беше ядосал на Мариса и после съжали. Peace Но той мн. харесваше новата леля на Сет. И упорито се стремеше да и помага да се сближи със сестра си ,и най-вече с баща си,който не искаше да я приеме. NaughtyКакто нашия АШК.Даже онзи беше толкова непримирим,че правиха ДНК-тест за потвърждаване на кръвната връзка и Линдзи много се обиди.През това време Райън и носеше кърпички за сълзите.Добре,че лелята накрая отпътува някъде,иначе не знам докъде щеше да стигне подкрепата му. Mr. Green Но Мариса и Райън доколкото помня бяха скарани преди появата на Линдзи,затова той така се заплесна по девойката.Това си беше обичайно състояние при Мариса и Райън:mrgreen:-те прекарваха 5 серии заедно и 5 скарани.Не като Яман и Мира толкова близки и привързани един към друг. Heart Eyes
 newsm78Може и нашия Яман да се опитва да помага на Ада да се опознае и сближи с баща си и сестра си.

# 719
  • Стара Загора
В края на сезона  Sick до тогава ще ми побелее косата, Еджето може да ги слепи и после пак да ги скара  newsm78 за по интересно, само да не е палатката да е септември  Mr. Green

За Серенай някой по назад беше писал, дано не приличала на Мира по ревността, бях чела нейно интервю малко след ролята на Йешим в Лалето и там беше казала, че тя е точно като героинята си Йешим, затова лесно й се получила ролята, защото имали много прилики, сега не помня къде е това интервю, но мисля, че Надето може и да се сети ако го е виждала и да ме поправи ако греша или Диди  Wink

Общи условия

Активация на акаунт