"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 57

• 28 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • между морето и небето
 Hug Бойче  Hug ,
вързан, а. Горкият  Sad.Ще трябва нЕкой да го спасява .
Има ли кахаманки?

# 721
Къзлар  Hug Hug

Второто ремарке, чок татлъ и музикалничко. Почти е ясно, че няма да има скандал следващата серия, но ще е нагорещена  Heart Eyes Heart Eyes
Аз смятам, че и аз ще гърмя по Яман този път  newsm78 Стига го е играл кахраман, искам да го видя любовник  Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

Дени  Hug  Peace

Скрит текст:
Цитат на: Niky Kotceva link=topic=772612.msg278 :whistle:01960#msg27801960 date=1395850754
Вики  Hug Hug Hug

Ама сладури нашите бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Мира песента й се е получила,Яман направо ще я изяде с поглед  Wink Wink Wink
Обачеее...абито май са му налетели  Thinking Thinking Thinking

Хаканчо сигурно се е стреснал от вчерашните протести и е товарил предсрочно. Joy Joy Joy
Мира пее разкошно, Whistling това хем е соло,хем е почти акапелно! Whistling И на тази трудна мелодия толкова чисто успява да пее,има талант момичето. Peace  А Яманко я гледа като хипнотизиран. Joy
Много харесвам такива решителни мацки,как само си го маркира,че е неин. Mr. Green
 Crossing ArmsВиж ти,как една нищо и никаква Еда раздвижи въздуха и събуди страстите!!! smile3508
Вени, newsm78доколкото помня Мариса се опиташе в един аналогичен момент/с Териса/ да прелъсти Раян? Laughing

ShockedТези пък откъде се взеха, че и ступаха Кенан?! ooooh!

Вики, това не си го спомням, но се сетих друго
Скрит текст:
По едно време Мариса се опита да се сближи с Линдзи /Ада, която й се падаше и доведена сестра  Laughing Laughing И така се сближиха, че я напи. Райън много се ядоса и отиде и здравата нахока Мариса. Е, после май ходи да й се извинява. Но пък Линдзи разбра, че няма да може да се мери с Мариса и че въпреки всичко Райън винаги ще я обича и май му каза всичко това преди да си тръгне.  Thinking

Олеее, дано не стигаме до там  ooooh! ooooh! ooooh! да си тръгва Ада преди да са се сближили  Naughty Naughty  3-4 серии и давам  Naughty Naughty
Ааааа няма да стават такива работи. Тя и Мира е далеч от Мариса, слава Богу.  Peace
Вени,вярно,че Райън се беше ядосал на Мариса и после съжали. Peace Но той мн. харесваше новата леля на Сет. И упорито се стремеше да и помага да се сближи със сестра си ,и най-вече с баща си,който не искаше да я приеме. NaughtyКакто нашия АШК.Даже онзи беше толкова непримирим,че правиха ДНК-тест за потвърждаване на кръвната връзка и Линдзи много се обиди.През това време Райън и носеше кърпички за сълзите.Добре,че лелята накрая отпътува някъде,иначе не знам докъде щеше да стигне подкрепата му. Mr. Green Но Мариса и Райън доколкото помня бяха скарани преди появата на Линдзи,затова той така се заплесна по девойката.Това си беше обичайно състояние при Мариса и Райън:mrgreen:-те прекарваха 5 серии заедно и 5 скарани.Не като Яман и Мира толкова близки и привързани един към друг. Heart Eyes
 newsm78Може и нашия Яман да се опитва да помага на Ада да се опознае и сближи с баща си и сестра си.

Вики  Hug Hug той все помага  ooooh! ooooh! ама да обясни на Мира какво точно прави  Naughty Naughty иначе нещата ще излезнат извън контрол  Mr. Green Mr. Green

# 722
В края на сезона  Sick до тогава ще ми побелее косата, Еджето може да ги слепи и после пак да ги скара  newsm78 за по интересно, само да не е палатката да е септември  Mr. Green

За Серенай някой по назад беше писал, дано не приличала на Мира по ревността, бях чела нейно интервю малко след ролята на Йешим в Лалето и там беше казала, че тя е точно като героинята си Йешим, затова лесно й се получила ролята, защото имали много прилики, сега не помня къде е това интервю, но мисля, че Надето може и да се сети ако го е виждала и да ме поправи ако греша или Диди  Wink

Дени  Hug Hug Hug

Да мога да ви го дам имам го преведено дори  Peace Peace Peace

А някой може ли да ми каже къде се намира сета на Медчезир? Адреса ???  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 723
  • Стара Загора
Тя Едже на там се е запътила именно да ги скара и лелята е добро решение и Тан вероятно ще го играе сдобрителя или пък тогава Мира ще го играе сърдита, не се знае  Mr. Green
Ако обаче Яман пак я държи на страна и не говори с нея лично аз ще го гърмя и то сериозно, втора грешка и то втора еднаква, тогава вече само при това условие Мира ще е права иначе и на нея няма да й спестя патрони  Mr. Green Mr. Green

# 724
  • Стара Загора
В края на сезона  Sick до тогава ще ми побелее косата, Еджето може да ги слепи и после пак да ги скара  newsm78 за по интересно, само да не е палатката да е септември  Mr. Green

За Серенай някой по назад беше писал, дано не приличала на Мира по ревността, бях чела нейно интервю малко след ролята на Йешим в Лалето и там беше казала, че тя е точно като героинята си Йешим, затова лесно й се получила ролята, защото имали много прилики, сега не помня къде е това интервю, но мисля, че Надето може и да се сети ако го е виждала и да ме поправи ако греша или Диди  Wink

Дени  Hug Hug Hug

А някой може ли да ми каже къде се намира сета на Медчезир? Адреса ???  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Наде, имам карта в гугъл от една дружка от темата  на ОС, която е сложила едно човче точно до басейна в къщата на Яман, ако смяташ, че ще ти послужи ще ти я пусна на лични  Peace

# 725
 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep smile3524До утре..... Hug Hug Hug

# 726
В края на сезона  Sick до тогава ще ми побелее косата, Еджето може да ги слепи и после пак да ги скара  newsm78 за по интересно, само да не е палатката да е септември  Mr. Green

За Серенай някой по назад беше писал, дано не приличала на Мира по ревността, бях чела нейно интервю малко след ролята на Йешим в Лалето и там беше казала, че тя е точно като героинята си Йешим, затова лесно й се получила ролята, защото имали много прилики, сега не помня къде е това интервю, но мисля, че Надето може и да се сети ако го е виждала и да ме поправи ако греша или Диди  Wink

Дени  Hug Hug Hug

Наде, имам карта в гугъл от една дружка от темата  на ОС, която е сложила едно човче точно до басейна в къщата на Яман, ако смяташ, че ще ти послужи ще ти я пусна на лични  Peace

Моля те, Дени , много ще съм ти благодарна  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 727
# 728
Тя Едже на там се е запътила именно да ги скара и лелята е добро решение и Тан вероятно ще го играе сдобрителя или пък тогава Мира ще го играе сърдита, не се знае  Mr. Green
Ако обаче Яман пак я държи на страна и не говори с нея лично аз ще го гърмя и то сериозно, втора грешка и то втора еднаква, тогава вече само при това условие Мира ще е права иначе и на нея няма да й спестя патрони  Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10

# 729
  • Стара Загора
Готова си, Наде  Hug Hug  Peace

# 730
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Нарязала съм само 1-и епизод и те ме разкостиха  ooooh! ooooh! ooooh!
На почивки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy вярно ли?  Mr. Green Ама те те набелязаха тези хора  Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Що все аз, яяяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

Иве Hug Hug Hug,не само ти,мила. Joy Аз спрях да качвам каквото и да е от Меджезира в единия канал,защото имам последно предупреждение. Rolling Eyes
Ани Hug Hug,ако Яман беше постъпил така и първия път щяха да си спестят драмата 5 серии.Но...филм да става. Grinning И този път така- ако не е някой "летен дъжд" драмата ,която очакваме отидоха пак пет серии ooooh!,две- ще се карат,една -ще се разминават и другите две- ще се сближават пак. Joy Joy Joy.Най-добре драмата да почне и да свърши другата серия/или поне в по-следващата , и този  любовен пожар да го гасят в леглото.Като гледам фрагмана Мира е готова tooth,остава да завлече Яман там  Wink

# 731
Ай сиктир бееееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Котакът с пиратската шапка пак е в канала ми  Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

И пак оная грозна анкета,   Mr. Green Mr. Green дето три пъти ми я зарежда  Shocked Shocked и аз 2 верни отговора  Joy Joy Joy Joy Joy

Иве Hug Hug Hug,не само ти,мила. Joy Аз спрях да качвам каквото и да е от Меджезира в единия канал,защото имам последно предупреждение. Rolling Eyes
Ани Hug Hug,ако Яман беше постъпил така и първия път щяха да си спестят драмата 5 серии.Но...филм да става. Grinning И този път така- ако не е някой "летен дъжд" драмата ,която очакваме отидоха пак пет серии ooooh!,две- ще се карат,една -ще се разминават и другите две- ще се сближават пак. Joy Joy Joy.Най-добре драмата да почне и да свърши другата серия/или поне в по-следващата , и този  любовен пожар да го гасят в леглото.Като гледам фрагмана Мира е готова tooth,остава да завлече Яман там  Wink

Whistling Whistling smile3508

Вики,
това на мен ми е за 5-и път,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green колко имам до последното предупреждение  Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 732
Дени,  Hug Hug Hug

Много ти благодаря, много   bouquet  bouquet  bouquet

Защото искам да се снимам много със Серенай дано ми послужат тия карти , благодаря ти  newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 txtloves txtloves txtloves

# 733
  • Стара Загора

Joy Joy Joy Вики  Hug newsm10 newsm10

# 734

Вени,вярно,че Райън се беше ядосал на Мариса и после съжали. Peace Но той мн. харесваше новата леля на Сет. И упорито се стремеше да и помага да се сближи със сестра си ,и най-вече с баща си,който не искаше да я приеме. NaughtyКакто нашия АШК.Даже онзи беше толкова непримирим,че правиха ДНК-тест за потвърждаване на кръвната връзка и Линдзи много се обиди.През това време Райън и носеше кърпички за сълзите.Добре,че лелята накрая отпътува някъде,иначе не знам докъде щеше да стигне подкрепата му. Mr. Green Но Мариса и Райън доколкото помня бяха скарани преди появата на Линдзи,затова той така се заплесна по девойката.Това си беше обичайно състояние при Мариса и Райън:mrgreen:-те прекарваха 5 серии заедно и 5 скарани.Не като Яман и Мира толкова близки и привързани един към друг. Heart Eyes
 newsm78Може и нашия Яман да се опитва да помага на Ада да се опознае и сближи с баща си и сестра си.
Аз даже като се замисля повече си ги спомням разделени, отколкото заедно.  ooooh! И изобщо връзката им не беше като на Мира и Яман. Аз поне не си спомням такава нежност и бликаща обич.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт