Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Gotham City
А и в туитър не си спомням кой от екипа беше запитан нещо относно А и отговора му беше "Никога, НИКОГА няма да разберете кой е А, до самия край...когато и да е той"

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 16:13 от PetrovaNatasha

# 361
Хареса ми епизода  Wink Особено любовните сцени, отдавна липсваха такива  Peace Само сцените м/у Али и Емили не ми харесаха, Алисън започва леко да ме дразни..

За А и аз мисля, че Шана не е била главния А, а просто част от отбора. Според мен главния А ще се окаже някой, който не познаваме  Peace

Момичето, което е в гроба на Алисън едва ли ще се окаже случайно. Щом и Ария ще отиде в Радли, значи има нещо съмнително около нея  Peace

Лукас не ми хареса, всеки момент очаквах да се появи с Джена Tired Тя и новото момиче бяха като близначки, даже като слезе от колата помислих, че е Джена.

# 362
 Joy това ми хареса: Никога няма да разберете кой е А  Joy
Скрит текст:
за мен всичко това е някакъв извратен план на Али и накрая ще се окаже, че тя е тормозила момичетата като А
Лукас не беше ли гей или аз съм си го приела за такъв  Simple Smile
Знаете ли едно от нещата, които най-много ми харесват в сериала е музиката.Преди не бях чувала за digital daggers например и сегашния епизод беше пълен с много приятни песнички.

# 363
Здравейте.  Hug

Изгледах епизода и признавам, че беше вълнуващ този път.  Peace Когато се бяха събрали всички в стаята беше много вълнуващо. Някак всички заедно отново, хареса ми този момент.  Heart Eyes Не помня коя беше тази Бетани, някой ще ми припомни ли?  newsm78 А когато стана експлозията беше нещо неочаквано, защото изобщо не знаех, че ще има нещо подобно. Предполагам Джена не е била вътре. Но ми е интересно кой ли е бил запалил колата? Може би Мона? Но може и да е самата Джена, не знам.  newsm78 Али отново се оплете в своите лъжи. Трябваше да им каже, че е отвърнала на удара на Мона, за да няма неразбирателства. Но тя реши, че отново трябва да излъже.  ooooh! Но все пак Мона добре го изигра с видеото. Дори тогава се изкефих по някакъв начин, защото ми омръзна Али да лъже. Любовната сцена между Ариа и Езра не беше кой знае какво, съвсем безразлични ми бяха. Но когато Емили и Али се целунаха много се учудих. Изобщо не очаквах да се целунат точно сега. Али разбира се не го прави от желание, а от чиста манипулация. Емили поне се отдръпна, когато тръгна отново да я целува.  Peace Радвам се, че Кейлъб се върна. Много е променен и изобщо не мога да го позная.  Laughing Все пак с Хана са много сладки заедно, особено когато се хванаха за ръка.  Heart Eyes Тоби и Спенсър също бяха много големи сладури, но те са любимата ми двойка де. Надявам се да не ги разделят.  Heart Eyes  Heart Eyes Гледах промото за следващия епизод, определено започва да става интересно. Нямам търпение.  Peace

# 364
  • Gotham City
Бетани не са я показвали или споменавали никога, мен това малко ме издразни, трябваше да е Сара, ама ето на. Бетани вероятно е убила и майката на Тоби.
Скрит текст:
След като излязоха от къщата на Емили и Тоби отиде в неговата къща обаче става още една експлозия

Следващия епизод наистина ще е по-хубав май

# 365
Не мога да повярвам, че ще излезе под моята клавиатура, но епизода страшно много ми хареса Shocked Ама много, много. Ако всички епизоди бяха такива. Най-много ми хареса завръщането на Кейлъб. Чак настръхнах при срещата им с Хана. Явно днес съм на романтична вълна, защото дори сцените между Ариа и Езра ми харесаха. И много ми се иска Алисън да не си играе с Емили. Харесват ми като двойка.

Въобще този епизод в този епизод имаше толкова секс, колкото тоя сериал не е виждал. Mr. Green

# 366
  • Gotham City
Не мога да повярвам, че ще излезе под моята клавиатура, но епизода страшно много ми хареса Shocked Ама много, много. Ако всички епизоди бяха такива. Най-много ми хареса завръщането на Кейлъб. Чак настръхнах при срещата им с Хана. Явно днес съм на романтична вълна, защото дори сцените между Ариа и Езра ми харесаха. И много ми се иска Алисън да не си играе с Емили. Харесват ми като двойка.

Въобще този епизод в този епизод имаше толкова секс, колкото тоя сериал не е виждал. Mr. Green

Ооооо от завръщането на Кейлъбчо и аз настръхнах, любимец ми е! Като се завърна, все едно моя любим се завърна  Mr. Green
А иначе, доста се бяха постарали от към любовните сцени!
Но аз двойката Алисън+Емили (по-известни като Емисон) хич не ги харесвам, Алисън според мен е по-скоро тип мъжемелачка и не ми допада да е гей

# 367
Много ми харесва това, че Кейлъб се върна, те са ми любимата двойка с Хана, докато Травис ми е скучен.
Езра и Ария са ми  Sick, но все пак беше романтично, когато се целунаха. Тоби и Спенсър са ми скучни, когато си приказват, въпреки че много харесвам Спенсър, Тоби не ми е интересен.

Много ми харесаха целувките между Емили и Алисън, хиляда пъти по - добре, да са двете, от колкото с онази противна Пейдж.

Аз ако бях на Али, щях да спукам Мона от бой, че много дразни. Тази новата озъбената и тя, какво пък прави с тях..?

Не ми допадна, че момичето в гроба на Али е непознато, тъпо е така.
Обаче наистина беше много сладко, че са събрани всички заедно.

# 368
Епизода наистина беше хубав. Следващия дано е още по-хубав.
Всички двойки в сериала ми харесват..  Heart Eyes
Всички сте на мнение, че Али използва Емили, манипулира я, но аз не мисля така..аз вярвам, че се е променила, но естествено не виждам бъдеще на ЕМИСОН в сериала  Grinning

Забелязахте ли, че Джена и Сидни много си приличат в сериала..може те да са близначките, а и Джена беше споменала нещо такова в нейно интервю - че ще има близначка, но не каза на кого ще е...явно нейна  Laughing

# 369
  • Gotham City
Саша Питърс също го каза  Peace
Според слуховете ще са еднояйчни близначки, така че вероятно няма Сидни и Джена да са близначките, но ще почакаме и ще видим

# 370
  • Варна
Хана какви чорапи е сложила  #Crazy
Скрит текст:

В епизод 8 Али се мести да живее при Хана

Спойлери за предстоящия епизод, 5х06
Скрит текст:
Очаква се още драма в семейство Хейстингс.
Бромансът между Тоби и Кейлъб се завръща – двамата ще имат обща сцена, на която ще ги видим да ловят риба.
Пейдж ще е в епизода.
Детектив Танър ще разговаря с Емили и Али.
Майката на Ем, Пам, се завръща.
Джена ще посети Емили.
Ще видим нови детективи.
Спенсър ще посети Еди Ламб.
Ще има сцена с 5те лъжкини в къщата на Хана.
Реплика на Хана: Все още не мога да разбера защо -А взриви тази къща.
Реплика на Ария: Само въпрос на време е преди -А да разкрие какво направих.
Момичетата ще получат съобщение от -А.
Алисън ще бъде в опасност, някой ще я нападне.

# 371
Ашли е новото лице на лятната колекция на H&M
http://life.dir.bg/news.php?id=17006708

# 372
Страхотна е. Heart Eyes

# 373
Тоя сериал отдавна почна да ми лази по нервите. Първо, че вече едва ли не 80% от героите са в отбор "А" и никое ново разкритие в тая област не може да ме шокира. Второ, вече се чудят какво да си изсмукат от пръстите, за да вкарат неква интрига. Тая сцена между Емили и Алисън например за мен си беше точно това, изобщо с нищо не ми се връзва. Да не говорим, че има неправдоподобно голямо количество обратни или поне бисексуални момичета като за такова малко градче и, разбира се, всички харесват Емили.
Продължавам да гледам единствено заради хубавата музика и яките дрешки.

# 374
Тая сцена между Емили и Алисън например за мен си беше точно това, изобщо с нищо не ми се връзва. Да не говорим, че има неправдоподобно голямо количество обратни или поне бисексуални момичета като за такова малко градче и, разбира се, всички харесват Емили.

Подкрепям! Като цяло лесбо елементите в сериала не ми допадат. Stop Дано не наблягат в тази посока  Peace

Общи условия

Активация на акаунт