20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 395
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета... Днес съм малко крива... но няма да ви занимавам излишно с негативни неща.
Съжалявам, че лелката пак споходи много от мацките, на които толкова стисках палци!!! След 14 дни - медитация, позитивни емоции и добро здравословно състояние и чудото ще стане!
Светле Praynig Praynig Praynig
Дара, и аз бях болна през лф, а пък виж какво се оказа!
За трети път се обръщам към Голдън Роуз /която май не забелязва настояването ми/ - моля те не си губи времето с тестове. Отиди да те видят има ли, няма ли фоликул и колко е голям!
Муцка, репликата ти за бременните и посещаемостта на Нашия форум Искам бебе е доста неуместна точно от теб страна!!! Всеки отговаря сам за себе си къде ходи, какво пише и т.н. без да коментира другите. Като част от умението да си добър съфорумец се изразява в това да знаеш къде и какво е уместно да питаш, за да не отегчаваш другите потребители и да получиш адекватен отговор. Дано си ме разбрала. newsm78

# 211
Привет сладкиши wavey
Светли, Дай Боже чудото да се е случило Praynig
Вени, дано и ти да ни кажеш хубавата новина много скоро, нали знаеш-щом я няма лелката- има я надеждата!
Даре, бързо оздравяване!
Стеф, съжелявам миличко за тъпата лелка, но следващия месец хич да не мисли да идва че ще я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз искам да ви попитам един доста коментиран по принцип въпрос- има те ли някакъв личен опит или наблюдения за фолиевата киселина на ХИЛТИ.Препоръчаха ми я и сега се чудя дали да я купя, понеже е от 500мг.
Желая ви успешен и красив ден.
Цунки Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 212
Светли не искам да те разочаровам, но и аз като теб преди 3-4 имах такъв тест. След около 30мин се показа 2-ра чертичка. От тогава насам всички пак са си отрицателни. Пък и нали пише резултати след 10-та минута да не се отчитат.
Незнам на мен още не ми е дошло и това си е... а имам толкова редовен цикъл.
Ще стискам палци за теб и за всички други. Praynig

# 213
  • Варна
Благодаря на всички за съветите. Нито сте ме разочаровали, нито обнадеждили излишно, така че споко  Peace
Както писах вече, аз самата не вярвам много-много. В петък ще тествам пак, пък каквото сабя покаже  Crazy
На лекар мисля през другата седмица да ходя, поне ако ще има нещо да се види, а не пак да ми пъшкат пред монитора в чудене има ли, няма ли ...

# 214
  • BABYLAND
Здравейте БОНБОНИ!!!
   ИРИНИ, четох и трите пъти, в които си ми писала за преглед на който да видят фоликулите. Да, смятам да отида но се чудя къде. Стана така, че от няколко лекаря които посещавам при нито един не ми се стъпва. Някой ако има идея къде мога да отида днес без да съм запазила предваритеолно час ще му бъда СУПЕР БЛАГОДАРНА!!! Аман от тези тестове!
Светли, аз последният път катос и правих тест излезе една черта. Слязох в кухнята да пия кафе, дойде и мъжът ми..пихме, пушихме, аз мрънках, че пак не съм бременна и по едно време той се изниза от кухнята. След малко се връща и вика "Нетке, пак има бледа 2-ра чертичка", а аз щях да подскоча до тавана от кеф. Наистина я имаше, но тя изчезна след известно време! Въпреки всичко се надявам, при теб да е отчела положителен резултат и наличие на бременност...но честитката ще си я получиш само като се върнеш от преглед и се похвалиш, а до тогава стис на палци и чамае заедно!
   Муцка, радвам се съкровище мило, че си видяло малкото точенце, дано времето мине бързо и на следващият преглед видиш пулсиращо сърчице!
   ВВенкова, споко мацо! Няма лелка-има шанс!
   ДАРЕНЦЕ, за теб коте много гушки и цунки! Търпението ти към мен е уникално и ти благодаря от сърце! По принцип лелката идва на 31-32 дни, последният път дойде на 8.02.2006 г. Дай да те видя какво ще сметнеш  Mr. Green

# 215
  • Стара Загора
Момичета във връзка с забележките на муцката искам само да кажа, че положението ми хич не е розово в момента...гади ми се постояно и едва стоя пред компютъра, основно пазя тоалетната Twisted Evil Когато мога ви навестявам за да ви прочета но мисля, че ще ме разберете поне за сега. В чата влизах но дори вече и там не влизам по простата причина, че само ми виси ника Sick
Пожелавам на всички да ме последвате...дори и в  Sick... Mr. Green
Да знаете, че ви чета и когато съм добре ще пиша. Знаете, че значите много за мен и че ще имам бебе не ме прави момиче от друг форум.
Лек ден момичета и стискам палци на всички съжалявам, че не ви изброявам по именно.   bouquet

# 216
Хера, не приемай писанието ми като забележка или каквото и да е. Все пак всеки решава дали да пише или не. Хайде дано не станат пак дразги,че ми става лошо само като си помисля, че има такава вероятност да спорим и да си разваляме настроението.

# 217
  • Варна
Моята одисея приключи с идването на лелката. Другия месец пак сме на фронта  Rolling Eyes

# 218
Моята одисея приключи с идването на лелката. Другия месец пак сме на фронта  Rolling Eyes
еееее...... Sad..... Hug

# 219
Хайде да ви подкарам по ред на номерата Wink

Светле, направи пак тест, може да е от изпарителните линии, може и да е бременност.

Венкова, съжалявам. Забравих на кой още му е дошло/простете/, но бъдете сигурни, че ще стане. Без отчаяния, моля.

Херич, сладка, криво ми е, че караш бременност с повръщане, но така ти било писано. Стискам палци по-бързо да мине трудния период.

БЛАГОДАРЯ на всички, момичета, които се заинтересуваха от моите болежки. Ами какво да кажа -- температурата в дупето/малко съм образна/, тази сутрин беше 37,7-чак се облещих и после започна едно потене. Прибрах се от работа, купих антибиотик, но и `Колдрекс` и понеже сега малко е паднала се услушвам-да пия или да не пия антибиотика. Ще вляза при майчетата да ги питам.

Голдънче, овуто ти трябва да е на 25, но не пренебрегвай 24 и 26 февруари. ако си като мен първият ти + тест трябва да се появи на 24, после още един на 25 и после пак са бледи чертите или липсват.
Във ФФ препоръчват секс един ден преди ову, един в деня и един след. това се смята за много висока оценка в опитите за зачеване.

И да споделя, пак във ФФ като ги гледам колоко рано им отчитат тестовете за бременност свят ми се завива. Обикновено между 10 и 12 ден. не знам какви ползват, но сигурно са с перфектно качество
.  

# 220

Светли така съжалявам Cry, хайде дано другия месец те пропусне  Praynig
Моита "лелка" още я няма Crazy

П.П. защо и/му казвате лелка на гадния цикъл  Mr. Green

# 221
Светли, душицо, айде с нови сили напред.Другия месец е наш- на всичкииииииииииииии baby_neutral baby_neutral baby_neutral Hug
Чарминг, успех Peace

# 222
Е, аз докато пишех на Светлето и дошло, е няма страшно нов месец, нови планове. като дойде лелката ми идва да я #2gunfire

Диме аз пия Фолакид, мисля, че тя е най-добра и не ти става лошо. за другата не знам.

[charming] , дано теб те пропусне гадината, че нещо издаваме фронта.

Иринии, ти какви хапове пи като беше болна?

Леичка, аз това с витамините не съм го спряла, но явно съм много изнежена, което е лошо.

# 223

Иринии, ти какви хапове пи като беше болна?

писах ти вече, ама явно си пропуснала - фервекс, вит С, парагрип и смукалки за гърло + огромни количества чай, лимони с мед и фрешове от каквото се сетиш.

# 224
Благодаря миличка, аз точно тези пия, вярно, че ми беше казала и ги взех по твоя препоръка.

Общи условия

Активация на акаунт