Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Нямам представа, честно казано... Нещо неангажиращо за уплътняване на времето, не съм сигурна дали пак криминален или някоя тийн боза от типа на Клюкарката.

# 136
  • София
Хахаха, много идейни яйца  smile3501

Мърморанке, да ти препоръчам Разузнаване - не е върха на сладоледа, но пък си струва заради Джош  Heart Eyes

# 137
  • UK
Може да го погледна, мерси Simple Smile

# 138
  • Ямбол
Amidala, не съм ги правила аз, но идеята много ми хареса, а и са тематични.  Laughing

Мърморанке, бих ти препоръчала тийн-мистерия, много увлекателна, но е испанскa - El internado .

# 139
  • UK
Този знам че е хубав, гледала съм го до половината, после спрях, не знам защо. Аз обаче искам нещо, което да говори докато правя други неща, просто така обичам. Менталист беше идеален за целта, не изисква никакво съсредоточено гледане, много сезони, обаче аз ги минавам на един дъх и после ми трябва нещо ново.

# 140
МГМ, може да пробваш Teen Wolf. Мен ме изненада много приятно, особено последният сезон. Wink

# 141
  • София
МГМ, може да пробваш Teen Wolf. Мен ме изненада много приятно, особено последният сезон. Wink

hahaha

# 142
  • UK
Мда, в него участва един актьор, когото харесвам...

# 143
Нело! Twisted Evil

МГМ, кой, кой? Flutter Има доста попадения, а в последния сезон направо блестящо превъплъщение от най-веселия и забавен персонаж в ужасна гад. Heart Eyes

# 144
  • UK
Аа, не вярвам да е от попаденията, ДжР Борн, играе... Крис Арджент? Не знам дали така се казваше.

# 145
Да, и аз много го харесвам. Heart Eyes

# 146
  • in Wonderland
МГМ Shameless US
Страхотна забава ,стига да имаш по- дебелашко чувство за хумор , мисля ,че не е за всеки обаче  този сериал , но лично мен страхотно мн ме радва  . Мн ме радва . Има 4 излезнали сезона .

# 147
  • UK
Мерси Simple Smile

ДжР го харесвам още от Старгейт когато никой не беше чувал за него, имаше 200 фена във Фейсбук и си говореше с нас. Simple Smile

# 148
  • Разпиляна във въображението
Вчера започнах Resurrection. Не мога да реша напълно "възкръснали" като божествено "възкръснали" или такива, които имат извънземен тласък да възкръснат newsm78

# 149
Започнал е втори сезон на Orphan Black http://www.imdb.com/title/tt2234222/ серията вече я има в арената с букви.Не съм я изгледала още ,после ще пиша.С триста мъки изгледах и The Black list  добре ,че в последните серии се задълбочи интригата сега ще ми е интересно как ще се развият нещата при Лиз.

Общи условия

Активация на акаунт