Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 015
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Има епзоди на втори сезон на Endeavour в замунда, но няма превод  Angry

# 151
  • София
Дръпнах "Салем", дано да не е поредната тийн боза, пък и субтитри да му качат  Whistling

# 152
  • срещу двата комина :)))
Аз най-накрая си изгледах финалния епизод на Psych и многа да кажа, че това е един от най-добрите сериали,  които съм гледала. Поплаках си хубаво накрая, въпреки че не беше тъжен финал  Laughing

# 153
Подкрепям, Муре. И аз поревах. Heart Eyes

# 154
  • UK
Чухте ли, че ще правят нов Фарскейп филм? Уж със сигурност било. Иначе НВО подновиха Veep и Silicon Valley.

# 155
Здравейте, включвам се и аз в темичката  Hug  bouquet
Сериалите които следя :
Фамилията,Под Прикритие, Революция Z - BG
Pretty Little Liars, Twisted, Originals, Vampire Diaries, Arrow, American Horror Story, Revenge, True Blood, The Following, Bates Motel , Suits ,Two and a half men, Devious Maids Crazy

Колебая се за Hart of Dixie и  Resurrection,заслужават ли си  newsm78

# 156
  • Разпиляна във въображението
Angiell, гледам и двата. Първият е лек, забавен и неангажиращ. Вторият не съвсем, но не е лош.

Ето нещо ново. Поне аз не съм попадала на информация на него, или съм я пропуснала

# 157
Фарскейп ми любим сериял.Много обих геройте в него.Това беше серияла който следях едно време с интерес.Но той си има филм при това в две части.Ако мислят да правят друг филм няма лошо но да са със същите герой.

# 158
Аз бих предпочела напълно нова фантастика, отколкото да възраждат нещо, което е приключило отдавна. Всеки ден ни обявяват новите версии и продължения на истински класики. Преди малко прочетох, че готвят подобно нещо за Индиана Джоунс Crossing Arms Не им ли стигна последната глупост ooooh!

# 159
  • UK
Всички видяха, че на Вероника Марс им се получи добре.

# 160

Не съм гледала сериала, нито филма, и не мога да коментирам. Затова пък станах свидетел на злополучните продължения на Умирай трудно...

Ще имаме „Госпожа Даутфайър" 2 и The Goonies 2.

# 161
Miriel   този Leftovers ми се вижда,че ще е доста интересен  Flutter 29-ти юни му е премиерата,това лято ще очаквам и последния сезон на Истинска Кръв.
Наскоро си свалих 1-вия сезон на Hannibal ,обаче след 3 тата изгледана серия мисля да не го продължавам,много ми е странен един такъв,не ми допадна  Confused

# 162
За мен Фарскейп е класика за жанра фантастика и ще си остане най-добър но искам да ги гледам отново.

# 163
  • UK

Не съм гледала сериала, нито филма, и не мога да коментирам. Затова пък станах свидетел на злополучните продължения на Умирай трудно...
По скоро става дума за това, че видяха, че феновете не са се отказали, и че с готовмост ходят да гледат филма, като излезе. И Вероника Марс, и Фарскейп приключиха преди доста години и си е риск да направиш филм, разчитайки на фенове на сериал, приключил преди десет години, но успеха на Вероника Марс ги успокои, че може. Simple Smile

# 164
Фарскейп си има филм и си е в 2 части.Но Вероника Марс и Фарскейп не е много уместно да се сравняват.

Общи условия

Активация на акаунт