Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 401
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Знам много добре какво си има Фарскейп. Прочето пак какво съм написала и ще видиш, че никъде не съм сравнила Вероника Марс с Фарскейп.

# 166
Не казвам че ги сравняваш.Далеч съм от тази мисъл.Извини ме. Hug

# 167
  • Разпиляна във въображението
Говореха за Фарскейп, говореха за Firefly, но колкото и да е дребнаво, годините минават и актьорите не са това, което бяха. Бих искала да си ги спомням такива, каквито бяха тогава. Peace

# 168
Актьорите се подменят, понякога дори сполучливо Стар Трек, Х-мен, Доктор Who

# 169
  • София
За мен Вероника Марс имаше нужда от филм, защото ми дойде леко недовършен.
Обаче Фарскейп? Нов? Това за мен показва само едно - невъзможност да бъде измислено нещо ново, което да е печелившо и интересно. На хората видно им писна от вампири и върколаци.

# 170
Знам че актьорите няма да са същите но някак си имам нужда от нещо ново.Но Фарскейп е сериял който ще го помня такъв какъвто беше.И да кажа че все още го гледам когато се сетя.

# 171
  • UK
Стар Трек правят по един филм/сериал през няколко години, защо не? Ако има интерес, не виждам проблем. Свръхестествените/научнофантастични сериали напоследък са все от типа, който аз не харесвам - сериал за взаимоотношенията между хора с някакви способности/свръхестествено същества. Затова почти нищо от списъка не гледам. На мен такива са ми скучни, предпочитам още един филм Фарскейп пред още един сезон Дневници.

# 172
Определено предпочитам Фарскейп.Но като гледам все още в другите държиви помнят Фарскейп.

# 173
  • UK
Много хора помнят Фарскейп. Има си един огромен контингент от дайхард фенове.

# 174
Фарскейп си е Фарскейп.

# 175
Добро утро  Simple Smile Този сериал е нов,днес е излязъл първия епизод http://www.imdb.com/title/tt2628232/  ,изглежда добре.  Peace

Трейлър http://www.youtube.com/watch?v=YFXHfEqMcis

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 10:37 от Angiell

# 176
  • в морето до колене
Писах в Остиновата тема, защото действието на сериала явно се развива преди един век, но пък съм свикнала да пиша тук за всякакви сериални новини... затова реших да го копирам и тук.

Да споделя една новина, която ме зарадва.  Simple Smile

Cinemax са пуснали половинминутен тийзър за новия сериал, който е снимал Содърбърг.

Докторски сериал с Клайв Оуен в главната роля, в който действието се развива в началото на ХХ век в известната тогава Нюйорскска болница Knickerbocker (открита в Харлем през 1885/86 и закрита през '80те години на ХХ век).
Сега сградата е жилищна.
Болницата е кръстена така през 1913 и при бързата ми проверка в нета излезе, че за онова време е била известна с лечението на полиомиелит и с развита бърза помощ с голям парк от линейки.

Героят на Клайв Оуен е хирург, пристрастен към употребата на течен кокаин.
Вероятно затова изглежда толкова зле...

Сериалът би трябвало да излезе през лятото.
А ето и тийзъра.

# 177
  • на изток от рая
Свръхестествените/научнофантастични сериали напоследък са все от типа, който аз не харесвам - сериал за взаимоотношенията между хора с някакви способности/свръхестествено същества. На мен такива са ми скучни...

Прави се това, което се гледа. Но и на мен не ми харесват вампирляци, кръволоци, свръхестествени и прочие алабаланици. Дали не изоставаме от времето? Ето, и новият, Penny Dreadful, и той е гъсто населен с торбалани. Ако продължават да бълват такива сериали, какво ще се гледа- не знам!
Засега съм на "Добрата съпруга", "Анатомията", "Игра на тронове", "Devious maids" и /все още/ Скандал. Ще ми се да си имам за всяка вечер нещо, което да ме разсее от ежедневието ми. Ама няма!
Този с Клайв Оуен изглежда обещаващ.  Peace
И да попитам- откъде се информирате за нови сериали?

# 178
  • в морето до колене

За фантастичките препоръчвам силно Defiance и Almost Human (особено, ако не подновят втория), също и Orphan Black, нямам търпение за новия сезон.

Бумър, кажи откъде си взе кристалната топка  Mr. Green, че да ходя и аз да си взема една.
Вчера са обявили, че няма да го подновят за втори сезон Almost Human

Както и вече е отбелязано в TVRage също с вчерашна дата, спирането на

The Late Late Show with Craig Ferguson - ending after S10  Sad  Twisted Evil
и
Chelsea Lately   - ending after S08 - Челси е била на гости на Конан на 28 април. Сигурно не ти казвам нещо ново, но все пак - да отбележа, че полагам усилия "да вляза в час".  Wink

# 179
  • КиТ
Е на мен ми харесваше сериала  Tired

Общи условия

Активация на акаунт