Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 109
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

За фантастичките препоръчвам силно Defiance и Almost Human (особено, ако не подновят втория), също и Orphan Black, нямам търпение за новия сезон.

Бумър, кажи откъде си взе кристалната топка  Mr. Green, че да ходя и аз да си взема една.
Вчера са обявили, че няма да го подновят за втори сезон Almost Human

Както и вече е отбелязано в TVRage също с вчерашна дата, спирането на

The Late Late Show with Craig Ferguson - ending after S10  Sad  Twisted Evil
и
Chelsea Lately   - ending after S08 - Челси е била на гости на Конан на 28 април. Сигурно не ти казвам нещо ново, но все пак - да отбележа, че полагам усилия "да вляза в час".  Wink

Мяч, няма кристална топка, просто AH беше твърде интелигентен и вероятно скъпичък.
Все още не разбирам защо ефирни телевизии продължават да съсипват чудесни сериали, които биха просъществували доста по-дълго, ако са в кабеларки.
Жалко  Confused

# 181
  • София
Ъххххх... Отпада значи от уочлиста. Или си заслужава единя сезон?

# 182
Заслужава си.
Хареса ми визията им за бъдещето, личеше си мисъл.

# 183
Привет  Hug

Изгледах True detective. И сега се чудя с какво да започна с The Fall или Тhe killing?

The Fall - само един сезон ли е излязъл?

# 184
  • Ямбол
Привет  Hug

Изгледах True detective. И сега се чудя с какво да започна с The Fall или Тhe killing?

The Fall - само един сезон ли е излязъл?

Сами, само един, да. В момента снимат втори.

Започни с "Убийството", тъкмо ще си готова за новия сезон на 1.08.  Wink

# 185
Благодаря, Дими  Hug

# 186
Защо така не мога да сваля субтитрите на първия епизод на The Fall :

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=361156&hit=1

Излизат някакви нечетими йероглифи, освен това селия филм като се пусне да се гледа играе /насича/....

# 187
  • Ямбол
При мен не сечеше. Теглила съм същия торент.  Thinking

Субтитрите можеш да си ги изтеглиш оттук: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=74114

пп Субтритрите са за целия сезон. Не могат да се свалят поотделно за всеки епизод.  Peace

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 03:27 от DimiLoca

# 188
Мерсиии Hug
Насичането сигурно е от плейъра, с някои филми така става. Решавам проблема като не отварям прозореца на филма съвсем докрай.

# 189
Само на първа серия съм от The killing, но има ли шанс да ми стане симпатичната главната героиня  Rolling Eyes
А дъвката, дъвката ме побърква.

И аз не успях да намеря субтитри за целия сезон на Убийството.

П.С. Ох, няма шанс, това е същата актриса от World war Z Tired

# 190
Самсара, почни оригиналa тогава. Не съм го гледала още, но щом американците му правят римейк, не може да не е добър. Laughing

# 191
Само на първа серия съм от The killing, но има ли шанс да ми стане симпатичната главната героиня  Rolling Eyes
А дъвката, дъвката ме побърква.

И аз не успях да намеря субтитри за целия сезон на Убийството.

П.С. Ох, няма шанс, това е същата актриса от World war Z Tired

При мен не се получи.

# 192
  • София
Принципно целта на образа не е да е симпатична, което е рядкост в американските сериали.

# 193
Принципно целта на образа не е да е симпатична, което е рядкост в американските сериали.

Така е, Ване. Но тази актриса ми е рядко антипатична. А пък сериалът се очертава интересен. Аз така, заради Суки не догледах ИК.

# 194
Здравейте.
Търся си нови сериали.Може ли отзиви за Californication,white collar,new girl.

Общи условия

Активация на акаунт