Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
В  момента започнаха отново 24 тоест снимат нов 9 сезон.

Да, 1 и 2 епизод ги има в Замунда. Wink

# 211
  • UK
CW приключва с The Carrie Diaries, The Tomorrow People и Star-Crossed, но ще гледаме нови сезони на Hart of Dixie, Beauty and the Beast и The 100.

# 212
  • София
В какъв слисъл са приключили със Star Crossed? т.е. сезона знам че свърши, но прекратили ли са го?

# 213
  • в морето до колене
Не е свършил - на 12 май е финалният епизод.
Но - да, прекратен е.

На мен ми е жал за The Carrie Diaries - беше ми симпатичен.

Вчера и завчера са обявени прекратените и подновени сериали на няколко телевизии.
Освен споменатите от МГМ, ето и още няколко новини.

Enlisted и Rake са прекратени също.
За Sleepy Hollow са поръчани още 2 епизода - не съм чела подробности, тъй като не следя сериала, но това може да значи две неща - или за да приключат историята, или за да подготвят нов сезон.

Подновени са:
Da Vinci's Demons +S03
Orange is the New Black +S03
Salem +S02

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 09:14 от мячик

# 214
  • София
Аз след True Detective не мога да си намеря сериал...
Нищо не ми е достатъчно интересно...  Rolling Eyes

The Fall - трите серии бяха горе-долу ОК, но другите две не мога да отворя субтитрите /излизат ми на маймуница  Rolling Eyes /

Пробвах Breaking Bad - една серия изгледах, но не ме грабна. Чудя се дали да му дам шанс по-нататък или директно да мина на The Killingnewsm78

Както и да е, оплаках се  Hug

# 215
  • София
да, вярно имаше още един епизод.... #Cussing out гадни хора, гааадни.... на мен ми харесваше Crossing Arms

Дневниците на Кари го преживях вече, иначе и на мен ми беше сладурски.

За утрешните хора ми е все тая,  беше се обозил и така и така спрях да го гледам.

# 216
  • в морето до колене
Аз така (заради "обозяването"  Mr. Green) се отказах още в началото на последния сезон от Вeauty and the Beast
Не можаха ли него да прекратят вместо Кари...  ooooh!

# 217
Аз след True Detective не мога да си намеря сериал...
Нищо не ми е достатъчно интересно...  Rolling Eyes

И аз така.

# 218
  • София
Бютито трябваше да го прекратят още след първи сезон. За Диариите да не говорим, въпреки че там ще ми е мъчно по други причини.

# 219
  • UK
Ами то по принцип беше ясно че един или два от тройката Кари, Красавицата и Дикси ще ги прекратят. Радвам се, че Дикси са го подновили, останалите не ги гледам. Simple Smile

# 220
  • UK
Един куп добри новини от ABC - подновени са Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Resurrection, The Goldbergs, Once Upon a Time, Castle, Scandal, Grey’s Anatomy, Modern Family, The Middle и Revenge.

# 221
  • София
Пффффф - Ревендж, който е един от най-тъпите сериали, които съм гледала...

# 222
  • UK
... И прекратява Trophy Wife и Mixology.

Не знам, не съм го гледала, радвам се за Once, въпреки че то си беше почти сигурно че ще го подновят. Simple Smile

# 223
  • срещу двата комина :)))
аз нося новини за няколко нови сериала -

Спин-оф на Капитан Америка

Константин

Outlander

# 224
Убийството си няма тема, нали?

Търсих, но не намерих.

mijjjka, почни го него. Интересен е. Макар, че аз имам много забележки към сериала.

Значи, освен, че ми е крайно нелицеприятна главната актриса, е ужасно слаба актриса. Кофти игра, кофти визия. Добре, че е Холдър да внесе приятна нотка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт