Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
И Nashville го подновиха.

# 241
# 242
  • UK
Мда, иначе и CSI: Cyber са го поръчали. Не съм сигурна дали ми харесва Патриша Аркет в главната роля, малко ми е заспала една такава...

# 243
Много се зарибяваме с Game of thrones напоследък Simple Smile

# 244
CBS са влязли като в спирала на това което е уж успешно и,
според мен, това ще им изиграе лоша шега, рано или по-късно.

Някой почна ли подновения 24? как е първа серия?

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много се зарибяваме с Game of thrones напоследък Simple Smile
Понеже е страхотен Heart Eyes

# 246
Аз ще се окажа единствената, която не го харесва този сериал. Успях да изгледам цели две пълни серии, а на третата не можах я издържа докрай. Ами не ме грабва и това си е. Опитах се да му дам шанс заради актьора, който играе Тирион Ланистър(единствено той ми хареса, гледала съм го във филма "Смърт на погребение"), но не се получи.

# 247
  • UK
Малко новини и от CBS - прекратяват  The Crazy Ones, Friends With Better Lives, Bad Teacher, Intelligence и Hostages. Затова пък подновяват The Mentalist.

# 248
  • UK
И пак аз - Cougar Town е подновен за финален седми сезон, докато Dracula, очаквано, е прекратен.

# 249
Започвам новия сезон на Californication Heart Eyes.

# 250
Аз ще се окажа единствената, която не го харесва този сериал. Успях да изгледам цели две пълни серии, а на третата не можах я издържа докрай. Ами не ме грабва и това си е. Опитах се да му дам шанс заради актьора, който играе Тирион Ланистър(единствено той ми хареса, гледала съм го във филма "Смърт на погребение"), но не се получи.
Не си единствената, и аз нямам интерес и не го гледам Laughing
Свалях го няколко пъти, превъртах да видя за какво става въпрос... и така и не го започнах. По телевизията го засичам тия дни, ами не, не ми харесва и на мен.

Рекламират някакъв, който ще почва лятото по HBO, ама не запомних как точно се казва, интересен изглежда.

# 251
Аз много дълго го отлагах "Троновете" (лоши спомени от литературния първоизточник), а сега даже отново мъча книгите заради него. След като се наканих да си пусна епизод 1 от сезон 1, не можех да отлепя очи от екрана. Задоволява жаждата ми за приказка, Средновековие, епика, политика, интрига, война- всичко в едно. За мен лично това е най-добрият сериал, който съм гледала от "Рим" насам.

# 252
  • София
Здравейте,
влизам в темата, за да препоръчам един сериал, който току-що свърших да гледам.
 "Parenthood" http://www.imdb.com/title/tt1416765/?ref_=nv_sr_1
 Това е семейна драма, един не толкова популярен напоследък жанр. Няма вампири, зомбита, аутопсии и красиви детективи- това,което ни залива от всякъде. Но, ако на някой му се гледа нещо разтоварващо и истинско-"Parenthood" е вашият сериал. Много е уютен, топъл, човешки и затрогващ.
 В линка за кои сериали са прекратени и кои-не, пише че още не е решено дали ще го продължат. Последната серия, която гледах снощи бе прекрасен финал на сериала, но ако все пак решат да го продължат, ще бъда повече от щастлива- така свикнах с това голямо семейство.
 Леле колко дълъг пост написах само за един сериал, който даже не е кой знае колко популярен, въпреки високия му рейтинг. И все пак ще се радвам ако съм била полезна и някой сподели моето мнение за него.

# 253
Аз много дълго го отлагах "Троновете" (лоши спомени от литературния първоизточник), а сега даже отново мъча книгите заради него. След като се наканих да си пусна епизод 1 от сезон 1, не можех да отлепя очи от екрана. Задоволява жаждата ми за приказка, Средновековие, епика, политика, интрига, война- всичко в едно. За мен лично това е най-добрият сериал, който съм гледала от "Рим" насам.

"Песен за огън и лед" ли е?

# 254
  • в морето до колене
Здравейте,
влизам в темата, за да препоръчам един сериал, който току-що свърших да гледам.
 "Parenthood"

И аз го харесвам и може да се каже, че го гледам, макар да не го следя седмица за седмица. Но сега си събрах последния сезон и ще си го изгледам наведнъж през лятото.

Когато започна през 2010 не го свързах веднага с филма от 1989 - http://www.imdb.com/title/tt0098067/ - но към средата на първия сезон нещо ми "прищрака" и като се зачетох, открих връзката.
И също оттогава безуспешно търся първия сериал, направен по същата идея - от 1990-91 - където е може би първата по-голяма роля на ДиКаприо. Но за жалост той не е издаван на CD или DVD и няма торенти.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт