Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Започнах френския сериал The Returned. Още съм съвсем в началото - едва втори епизод на първи сезон. Обещава да е интересен. Няма да е зле някой ако вече го е гледал, да сподели впечатления.

Аз обаче съм наточила зъби на първия сезон на The Last Ship, който тук ще започне на 15 юли. Имали някой, който вече го е гледал?

# 316
  • в морето до колене
Не знам къде е това "тук", но премиерата му в САЩ е на 22 юни.
Към днешна дата е вероятно да са го гледали само шепа тв-критици.
Пък и не съм чула да е имало ранно/авансово изтичане/излъчване дори на пилотната серия.

# 317
  • Ямбол
Започнах френския сериал The Returned. Още съм съвсем в началото - едва втори епизод на първи сезон. Обещава да е интересен. Няма да е зле някой ако вече го е гледал, да сподели впечатления.

Аз съм го гледала и много ми хареса, повече от американския римейк.  Peace
Втори сезон се очаква през 2015.

# 318
Мячик, благодаря за тази информация. Живея в Швейцария, но гледам сериалите основно по немските телевизии. Дават ги винаги със закъснение заради синхронния превод, който отнема техническо време (филми със субтитри няма). Та затова реших, че в САЩ може би вече са го давали.

DimiLoca, първите два епизода са ми малко объркани. Ролята на нямото дете Виктор ми е най-трудна за разбиране, защото то като че ли няма връзка с другите персонажи. Надявам се обаче с всяка следваща сряда пъзелът лека-полека да започне да ми се подрежда.
Дават само по едно епизодче на седмица.

# 319
  • Ямбол
DimiLoca, първите два епизода са ми малко объркани. Ролята на нямото дете Виктор ми е най-трудна за разбиране, защото то като че ли няма връзка с другите персонажи. Надявам се обаче с всяка следваща сряда пъзелът лека-полека да започне да ми се подрежда.
Дават само по едно епизодче на седмица.

Изтегли си ги, ако не ти се чака. Целият сезон е преведен.  Simple Smile

За момченецето - има връзка с един особен вид персонажи.  Wink Чак накрая на сезона се поразплитат нещата в сериала. Става много интересно, гледай.  Flutter

# 320
Аз обичам сериали от рода на "Местопрестаплението" и двете, Хавай 5-0, Д-р Хаус!! Мразя турските сапунки натоварват ме психически Simple Smile

# 321
Момичета, препоръчайте ми сериал, който е излязъл целия?

Чакам вече на не знам колко си сериала продълженията. Ми не мога така, става ми интересно, привързвам се към героите и накрая - чакай до 2015  Simple Smile
В момента съм на вълна сериали и не знам кой да е следващия.

# 322
Сам, жанр? Ориентирай ме малко какво ти се или не ти се гледа. Wink

# 323

Нещо от типа на Игра на тронове, Мостът, Убийството, Ходещите мъртви, Supernatural, True detective ...Simple Smile Hug

# 324
За обичайните заподозрени се сещам, които е много вероятно да си гледала - Dexter, Veronica Mars, Fringe, Lost, FlashForward, El Internado, Heroes, Eureka, Prison Break, Harper's Island. Дано си намериш нещо. Hug

# 325
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Нещо от типа на Игра на тронове, Мостът, Убийството, Ходещите мъртви, Supernatural, True detective ...Simple Smile Hug
Peaky Blinders
Low Winter Sun
Кратки сезони (6 и 10 епизода съответно), само по един излязъл сезон и за двата сериала, и при двата финалът на сезона е отворен, но не чак толкова, че да не се издържи до есента (а вторият го чакаме и по-скоро), изключителен актьорски състав. Лично за мен най-добрите нови сериали заедно с "Детектив"-ът.

# 326
  • Ямбол
Сам, пробвай Broadchurch, ако не си.  Flutter

# 327
  • София

Пробвай Spooks. http://www.imdb.com/title/tt0160904/?ref_=nv_sr_1
Не се гледа на един дъх. Сериал за дълго време е, въпреки че епизодите са 86. Не се плаши от 10-те сезона  - кратки са и смислени. Кастът се сменя и в момента, в който си решил, че няма какво да покажат -опа! нова завръзка.

# 328

Grimm
Teen Wolf
 Peace

# 329
Някоя от дамите гледа ли политическият House Of Cards?На 4 серия съм и нещо не мога да схвана далаверите и имената на героите.НА Breaking bad на 2-рата серия , знаех всички имена и всичко беше ясно като кристал.

Общи условия

Активация на акаунт