Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ай, Джо - това ли са ти любимците?

Кръвен враг си ми ей, аз съм  Старк  Mr. Green

Ужасно безинтересен ми е сега Свръхестествено...преди гледах до посред нощите серии, сега едвам го изтрайвам.

# 346
  • в морето до колене
Някой с отзиви за новия пиратски сериал - Crossbones Flutter

Аз гледах първи епизод и ми хареса.
Джон Малкович е една идея по-превзет, отколкото ми се щеше... но пък така се получава интересен феномен - префърцунен пират  Mr. Green При това не кой да е, а Черната Брада.
Но аз харесвам Ричард Койл още от Coupling и засега това ми е основният мотив да продължа да гледам. Мисля, че дуетът с Малкович ще се получи.

Ще видим, какво ще покажат следващите серии.

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кръвен враг си ми ей, аз съм  Старк  Mr. Green
Няма как, ще се дебнем- ти ще размахваш меча, аз ще въртя интриги и сея хубост Laughing.
(една от любимите ми сцени беше тази в първи сезон, в която Джайм обеща на Нед да го разпори from balls to head- такъв контраст, праволинейната скука от една страна и единствения по рода си от друга Heart Eyes)

Пиратския сериал ще прослушам още днес, стига да го има в Арена.

# 348
  • в морето до колене
Има ги, Джой.
Първи епизод е само HD 720р рилийз и .mkv файлът е големичък. Втори го има и като .mp4

ЕТА - Аз съм решила напоследък да се ориентирам към онлайн гледане. Ако някой иска да се пробва (без субтитри, обаче), ето линк - http://www.free-tv-video-online.me/internet/crossbones/

# 349
Да, да, благодаря Simple Smile. Изтеглих вече първия, втория чак след като изгледам и ако ми хареса. Имам още три епизода и от "Ханибал", но честно казано, ще ги изгледам само заради Хю Embarassed.

# 350
  • София
Здравейте на всички!

Току що приключих с деветте сезона на "Кости". Ще ми препоръчате ли някой друг сериал на подобна тематика?

Това, което намирам е все фентъзи, мистерии и прочие неща, на които не съм особен фен.

# 351
От Троновете единствено Тирион ми хареса, но той не е достатъчен, за да продължа да гледам сериала.
Сериал, подобен на Кости се сещам само като жанр - Касъл, който тече в момента и Монк, който приключи. Не знам дали те устройва Rolling Eyes

# 352
  • София
И Менталистът /ако търсиш с много сезони/.
Също препоръчвам Psych  Peace

От Троновете съм фен на Денерис.
Обаче и на мен взе да ми доскучава, от новия сезон съм изгледала само първа серия и нещо нямам желание да продължа  Rolling Eyes

# 353
Има ги, Джой.
Първи епизод е само HD 720р рилийз и .mkv файлът е големичък. Втори го има и като .mp4

ЕТА - Аз съм решила напоследък да се ориентирам към онлайн гледане. Ако някой иска да се пробва (без субтитри, обаче), ето линк - http://www.free-tv-video-online.me/internet/crossbones/

Повечето сериали ги има качени във VBOX7 със субтитри (най-късно ден след замунда) и на мен ми е по-удобно, че ги гледам на IPad  Peace

# 354
  • София
Благодаря ви.
Намерих случайно Body of Proof
Сега свалих първа серия. Да видим как ще е.

# 355
Здравейте на всички!

Току що приключих с деветте сезона на "Кости". Ще ми препоръчате ли някой друг сериал на подобна тематика?

Това, което намирам е все фентъзи, мистерии и прочие неща, на които не съм особен фен.

Body of proof  Peace

P.S. Хаха явно сме го писали едновременно Wink

# 356
Благодаря ви.
Намерих случайно Body of Proof
Сега свалих първа серия. Да видим как ще е.

Първите два сезона много ми харесаха,
после за третия направиха чистка и промени в каста и след две серии го зарязах.

# 357
  • Разпиляна във въображението
Новият пиратски все още не съм го пробвала. Харесвам Черните платна, а този имам подозрението, че ще е като Карибски пирати - пищен, и основно за забавление. А лигав пират - Спароу ми е достатъчен. Ще хвърля око, но съм леко скептична.

# 358
Изгледах пилотката.
Не е като "Карибски пирати", Мирелка, споко Peace. Но е помпозен, само че по различен начин. Диалозите са къдрави, някак ренесансово маниерни. Много ми хареса Малкович, претенциозен е точно колкото изисква от него особеният диалог. Допадна ми и тайнствения съпруг на изгнаницата-аристократка.

"Черните платна" обаче е по-добър, поне според мен.

# 359
The Fall само първия сезон ли е излязъл до сега?
Изгледах първите 3 епизода и се чудя дали има още, качени някъде.

Първи сезон е от 5 епизода. Подновен е за втори сезон. Peace
Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт