Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Сам, нали искаш вече приключили сериали, на които няма да им излизат други сезони? Или не съм те разбрала... Blush

# 331
Аз обичам  "Game og Thrones", "The Big Bang Theory", "Once Upon a Time" и "Da Vinci's Demons".

# 332
Сам, нали искаш вече приключили сериали, на които няма да им излизат други сезони? Или не съм те разбрала... Blush

Да, да, разбра ме много ясно  Hug Благодаря ти за предложенията!

Благодаря на всички!   bouquet

Сега ще си харесам нещо.
Свръхестествено съм го зарязала някъде към 8 сезон. Не мога да се сетя обаче на коя серия точно. От година и половина не съм го гледала сериала, а му бях страшен фен.

# 333
The Fall само първия сезон ли е излязъл до сега?
Изгледах първите 3 епизода и се чудя дали има още, качени някъде.

# 334
The Fall само първия сезон ли е излязъл до сега?
Изгледах първите 3 епизода и се чудя дали има още, качени някъде.

Първи сезон е от 5 епизода. Подновен е за втори сезон. Peace

# 335
  • София
Оф бе, тия Тронове - тамън харесам някой и вземат, че го гътнат, мамка му и живот. Въобще не харесвам Джейми, ама хич не го кльопам. Crossing Arms

# 336
 hahaha И Тирион. Mr. Green А Церсей ми е любимка. Heart Eyes Mr. Green

# 337
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не успях да добутам TURN. След четвърти епизод е скука голяма.
И "Ханибал" не върви на добре, "Анатомията" зарязах, въобще- сериална смърт тази година Laughing

# 338
Аз много се чудя дали да почвам Haven. Чела съм книгата, по която е сериалът, но не ми хареса нещо Rolling Eyes От друга страна е възможно приликите между двете да са малко и незначителни, и да успее да ми хареса. Някакви съвети?

# 339
Съвет- изтегли си пилотката и ако ти хареса, продължавай нататък.

# 340
  • КиТ
Серила за мен е много добър,та може много,много да не се води по книгата  Peace

# 341
Тя книгата е има няма 160 страници, така че е пълен абсурд сериалът да се придържа към нея. Като цяло не гледам екранизации по романите на този автор(Стивън Кинг), единствено 3 серии от Мъртвата зона съм гледала, но ще му дам шанс. Няма да тръгна с големи очаквания обаче. Редовно заради тях са големите разочарования, примери бол.

# 342
Haven ми беше муден в началото, на косъм бях да го спра, но после значително се подобриха нещата. Помъчи 3-4 епизода и може и да ти допадне.

Джо, много си хубава. Hug

# 343
Мерси, Бебе Hug. Тази седмица в аватарната тематиката е "Игра на тронове" Party.

# 344
  • Ямбол
Някой с отзиви за новия пиратски сериал - Crossbones Flutter

Общи условия

Активация на акаунт