Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • КиТ
King & Maxwell няма 2ри сезон нали?
А Marvels agents of shield някой следи ли го,аз го спрях към средата на 1ви сезон,гледам има и 2ри сезон  newsm78

King & Maxwell е прекратен след първи сезон, да.
Marvel's Аgents of S.H.I.E.L.D. ще има втори сезон на есен. Даже на почивката на полу сезона (след 10 епизод - през януари) ще излезе и спин-офф.

Мерси за Мячик    bouquet А Спин оффа,за какво ще бъде има ли някъде инфо?  newsm78

# 466
  • в морето до колене
Плами,

Ето това намерих в Уикипедия - Agent Carter (TV series)

Хм, явно не съм разбрала правилно снощи.  newsm78
Действието се развива доста назад във времето, за да е спин-офф на Агентите.
Явно е отделен сериал с други герои на Марвел...

# 467
Снощи си пуснах The Flash ... Нещо ме приспа ... Все едно гледах детско  Peace

Аз ще чакам новия Simple Smile.  Снощи гледах първата серия на The Leftovers, да видим как ще продължи.

Какво ще рече новия (нещо не разбрах  newsm78) ... Това е с този, който го удари мълния в "Стрелата", а и Оливър се появи  Peace

Ми  newsm78, аз мислех, че октомври ще тръгне, поне така казаха. Явно съм изтървала, но пък и в имдб пише така. Освен някаква пилотка да са пуснали. newsm78

Аз нали гледам сериали в Vbox7 и там беше качен  Peace
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=409490&hit=1

# 468
Снощи си пуснах The Flash ... Нещо ме приспа ... Все едно гледах детско  Peace

Аз ще чакам новия Simple Smile.  Снощи гледах първата серия на The Leftovers, да видим как ще продължи.

Какво ще рече новия (нещо не разбрах  newsm78) ... Това е с този, който го удари мълния в "Стрелата", а и Оливър се появи  Peace

Ми  newsm78, аз мислех, че октомври ще тръгне, поне така казаха. Явно съм изтървала, но пък и в имдб пише така. Освен някаква пилотка да са пуснали. newsm78

Аз нали гледам сериали в Vbox7 и там беше качен  Peace
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=409490&hit=1

Изтървала съм го значи. Благодаря!

# 469
Да ви питам и тук за мнение за Dominion?

Снощи изгледах 2-те серии качени в Vbox7 ... Амииии ще му дам шанс с още една и го зарязвам като Salem и Cult  Naughty .... Прекалено ми е измислен .... Все пак такава е идеята, но ....

# 470
  • София
На мен Култамного ми допадаше, беше ме яд като го спряха, точно нещата се завързваха още повече.
Нямам проблеми с много измислените сюжети стига да са приятно направени, четох, че има връзга с фолма Легион, който обаче за мен беше смотано направен... ще го пробвам все пак пък да видим.

# 471
  • Ямбол
И тук да мецна  Party

# 472
Ако някой не го е качил  Peace

P.S. Аз започвам INTELLIGENCE  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 22:38 от miss_666

# 473
# 474
  • Сред лисици
Някой тук беше споменал Orange is the New Black... newsm78
Е, много му благодаря Hug! Това е моето откритие тези дни. Жалко, че няма бг субтитри за всички епизоди на втори сезон.

# 475
Какво ще ми кажете за Da Vinci's Demons ... Жанр  newsm78

# 476
  • София
 първият сезон беше много хубав, вторият още не съм го подхванала, все не стигам до него, тежичък ми е и нямам настроение в момента. Жанр...знам ли нещо между исторически и мистерия... ми за Да Винчи се разказва, за времето, в което живее, за  личността му, гения му, лудостта му, интриги в  двора, Медичи и т.н. За мен е силен сериал като цяло.

# 477
първият сезон беше много хубав, вторият още не съм го подхванала, все не стигам до него, тежичък ми е и нямам настроение в момента. Жанр...знам ли нещо между исторически и мистерия... ми за Да Винчи се разказва, за времето, в което живее, за  личността му, гения му, лудостта му, интриги в  двора, Медичи и т.н. За мен е силен сериал като цяло.

Благодаря, но май ще се въздържа за сега   bouquet

# 478
Здравейте. Идвам аз пак да искам препоръки Embarassed, ама се изчерпах вече, а искам да гледам нещо Laughing
Започнах Касъл преди 1 седмица и много ми хареса. На един дъх го изгледах почти целия, имам още 1 сезон. След това обаче не зная какво ще гледам.
Почти всичко, което следях, го зарязах, защото толкова ги разводниха, че вече.. или започна нещо и го зарежа, защото не ми е достатъчно интересно и като цяло вече на нищо , което ми харесва не попадам.
Та в момента, единствените сериали, които следя и ми харесват са следните:
Hart of Dixie, Pretty Little Liars( макар че постоянно му се заканвам да го зарежа), 2 broke girls, Baby Daddy, Modern Family, Castle, Beauty and the Beast, The Vampire Diaries (ама ми намирисва, че май и него ще зарязвам).. И естествено, сега всички са в почивка и няма какво да гледам Laughing
От приключилите, тези, които ми харесваха бяха : Psych, Desperate Housewives, One tree hill  и май за друго не се сещам.
Общо взето, търся нещо подобно на някой от тези. Rolling Eyes Доста "лесна" задачка...

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 18:15 от Смайли*

# 479
  • София
Смайли* гледала ли си Life unexpected, Brothers and sisters или Covert affairs  Wink  Предполагам, че си им хвърляла око, но да препоръчам и Suits, Homeland, Revenge, Once upon a time  Hug

Общи условия

Активация на акаунт