Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
-Alien-, благодаря! Peace
Life unexpected и Revenge съм ги гледала, макар и не до края, защото не успяха да ми задържат интереса. С Brothers and sisters се мъчих 2 пъти, ама и двата пъти го зарязах след първите няколко серии Rolling Eyes Suits и Homeland като че ли не са по моя вкус Rolling Eyes, поне съдейки по резюметата.
На Once upon a time много му се чудя от дълго време Rolling Eyes, та може и да го пробвам, ако не си харесам друг. Covert affairs  може би ще  ми  хареса, ще го пробвам.

# 481
Може да пробваш и Gossip Girl, Greek, Ugly Betty, Veronica Mars, Sex and the City, ако не си ги гледала.

# 482
Може да пробваш и Gossip Girl, Greek, Ugly Betty, Veronica Mars, Sex and the City, ако не си ги гледала.

Всичките съм ги гледала Confused Всъщност Sex and the City май само филмите съм гледала. Сериала заслужава ли си? Rolling Eyes

# 483
Един от любимите ми сериали е. Wink

# 484
Стаа сериала, въпреки че е ънриъл, а се опитват да се праят на мн умни.  Laughing

# 485
  • Ямбол
Някой изгледа ли сезона на "Secrets and lies"?
Току-що изгледах финалния епизод и съм в шок. Много неочаквана развръзка.  Confused

# 486
Току-що изгледах финалния епизод и съм в шок. Много неочаквана развръзка.  Confused

До 4-ти епизод намерих субтитри та съм до там и чакам .
Колко серии е първи сезон.

# 487
  • Ямбол

Шест серии са. Ето субтитрите: http://bukvi.bg/search/?q=secrets+and+lies

# 488
Някой от вас да има мнение за сериала Rome?

P.S Мерси на всички за предложенията от по-горе, Homeland изглежда доста по вкуса ми  Hug Peace

bouquet

# 489
  • Свищов
Смайли*, аз преди 2-3 дни започнах да гледам "Чък". Малко е лекичък и наивен в сравнение с Касъл, но като за лятото става. Гледала ли си Кости? Много любим, но все пак за мен Касъл си остава №1.

# 490

Един от най-добрите, ако не и най-добрият исторически сериал.
Ако не се впрягаш за дребните исторически неточности, дава много добра представа за живота в Римската империя.

# 491

Шест серии са. Ето субтитрите: http://bukvi.bg/search/?q=secrets+and+lies
Златна си   bouquet Вчера не ми се отваряше сайта ,но сега тегля  Heart Eyes

# 492

Един от най-добрите, ако не и най-добрият исторически сериал.
Ако не се впрягаш за дребните исторически неточности, дава много добра представа за живота в Римската империя.

Радвам се да го чуя! Купих си ДВДтата ( живя в УК и за жалост интернет доставчика ми блокира всякакъв достъп до теглене на филми и се налага да си купувам филмите) и го започнах и още от 1ви епизод се запалих! Може би  само актьорите не са ми за сега симпатични, надявам се че с времето ще се промени това Simple Smile

Иначе да споделя изгледах 4ти сезон на Game of Thrones - брутален както винаги и много ефектен! Очаквам с нетърпение следващите сезони  Crazy

Също ще се радвам на коментари относно Breaking Bad Hug

Насладете се на Неделята и хубава нова седмица ви пожелавам   bouquet

# 493
  • UK
Можеш да използваш бгпрокси.орг за достъп до Замунда/Пиратите, иначе са забранени тук.

# 494
Можеш да използваш бгпрокси.орг за достъп до Замунда/Пиратите, иначе са забранени тук.

Пробвала съм, но Virgin и там режат  Confused Мерси все пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт