Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трудно е да се каже само от едната пилотка, Крис. Не е лоша, но ми остави усещане за нещо вече гледано.
(мъжът на Анистън обаче си заслужава отделеното време Grinning)

# 511
Не знам, мен ни трейлъри, ни тийзъри, ни клипове ме грабнаха.

Мъжът на Анистън ще го гледам по снимки. Grinning

# 512
  • Ямбол
Изгледах пилотката и не съм впечатлена особено. Сега ще пусна 2-ри епизод да го видя как е.

Мъжът на Анистън е най-грабващото нещо в сериала, поне засега.  Wink

# 513
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен ми попадна случайно, не бях и чувала за такъв проект, а нямах какво да гледам, та го пробвах. Ще видя още епизод-два и ще реша дали да го следя. За момента нищичко ново не ме грабва, а с едни Тронове, Блайндъри и Марк Стронг само няма да изкарам цял сезон.

# 514
Идва ми да го загледам  Grinning

# 515
  • Пловдив
Снощи доизгледах сериала  The 100
Не е лош - само 13 серии са, участват няколко известни лица начело с Исая Уошингтън /Бърк от Анатомията/ Изгълтах го за 3-4 дни, аз си падам по такива сюжети за разнообразие  Mr. Green
Сега ще потърся инфо дали ще има втори сезон, дано!

Falling skies  хубав ли е?

# 516
  • София
 Стоте ще имат втори сезон, потвърдили са го.

# 517
  • Пловдив
Стоте ще имат втори сезон, потвърдили са го.

Мерси, Ейнджъл, намерих и аз инфото и се зарадвах  Laughing

Свалила съм си
Пени Дредфъл
Клиентски списък
Falling skies

От кой да почна  Mr. Green То вече почти не остана сериал, който да не съм гледала де  Embarassed О, и True detective  съм набелязала

# 518
За моя вкус този сериал беше по-скоро скучен. Но пак подчертавам - въпрос на вкус е. Ако няма какво друго да гледаш в момента, може да го пробваш.
Основната му слабост за мен е, че му куца сценарият и не ме държи достатъчно дълго в напрежение, а оттам понякога е имало моменти, в които даже ми е доскучавал. Мен лично ме разочарова и актьорската игра на някои от участниците. А най-голяма мъка ми бяха специалните ефекти, които имах чувството, че са изкопани от ранните 90-те години. Човек само като гледа филма дори и без да знае, че Стивън Спилбърг му е продуцент, веднага се сеща за Джурасик Парк и Изкуствен интелект. Извънземните в тоя сериал например издават същите звуци каквито издаваха и един вид динозаври (онези малките скачащи на 2 крака, не се сещам как им беше името) в Джурасик Парк  Mr. Green
С две думи - за мен банален и изтъркан сюжет, в който за жалост няма нищо ново и оригинално.

# 519
Малко спойлери за доста от есенните сериали
http://tvline.com/2014/07/08/castle-season-7-premiere-spoilers-two-parter/

# 520
  • София

змейковица - Клиентски списък го прекратиха и не стигна до никъде...не знам има ли смисъл да го гледаш.

# 521
http://DMCA-removal-from-Google/info.php?id=101211
Бувички за втория епизод на Tyrant  Grinning

# 522
Правилно ли разбрах, че Reign ще започне отново на 24 юли?

# 523
  • София
Октомври пише, че ще почва.

# 524
Penny Dreadful
http://www.imdb.com/title/tt2628232/

Някой би ли споделил впечатления от този. Интересно ми е заради Ева Грийн, но ако е нещо от Рода на "Дракула"... най-добре да не се захващам.

Общи условия

Активация на акаунт