Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • в морето до колене
И аз не разбирам, какво му е ситкомското на House of lies, освен че е в 30-минутен формат, но реших, че проблема е в мен  Crazy
Бумър, аз не съм го гледала този сериал, но доколкото помня винаги и навсякъде е бил номиниран и награждаван в раздел комедия.  Peace

# 541
Rosemary's Baby много добро сериалче  Party

# 542
И аз не разбирам, какво му е ситкомското на House of lies, освен че е в 30-минутен формат, но реших, че проблема е в мен  Crazy
Бумър, аз не съм го гледала този сериал, но доколкото помня винаги и навсякъде е бил номиниран и награждаван в раздел комедия.  Peace

Да, Мяч, ясно ми е това,
просто в сериите, които съм гледала драмата беше преобладаваща ,въпреки хумора, който за капак, хич не ми допадна.

Както казах проблема е в моя notebook Simple Smile

# 543
  • Разпиляна във въображението
Изгледах Бруклин 9-9, но според мен Андре преиграваше доста, а и хуморът не беше чак толкова смешен. Дори децата в Модерно семейство са ми по-смешни от него.

# 544
Хайде и в тази тема да похваля Extant  - сериал на Спилбърг с Холи Бери в главната роля. Първи епизод беше много, много добър  Peace

# 545
  • Пловдив
Дори не съм се записвала в тази тема Embarassed
Единствено с Анатомията на Грей не съм изостанала.Тези дни ми остана повече време и изгледах Дракула.Сега се връщам към втори сезон на Hart of dixie и пак втори на Once upon a time.

# 546
  • Ямбол
Гледах пилотката на The Strain - много ми хареса. Точно от такъв сериал имах нужда, за да разнообразя в лятната суша.  Grinning

От Extant не съм особено впечатлена, но ще го следя засега.  Peace

# 547
  • София
И на мен The strain ми хареса повече от Extant. А тоя с последния кораб май ще е голяма боза, жалко за Рона Митра.

# 548
Гледах  Extant и аз не съм особено впечатлена. До четвърти епизод съм на :

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=385343&hit=1

Харесва ми, засега.

# 549
Добре, а какво очаквахте от Extant, че не сте впечатлени. Защото аз нищо не очаквах, и ми хареса.

# 550
Аз започнах Mistresses. Допада ми, прилича малко на Сексът и градът, има и разни изненадващи случки, не  доскучава. Интересен ми е. Но на фона на по-горните ужасии и фантастики, този не се вписва тук Simple Smile

# 551
 Има ли някой друг, който само заради DC Entertainment е започнал да гледа "Arrow"?
 Аз започнах да го гледам зимната ваканция и мога спокойно да кажа, че за 1 ден изгледах първия сезон, а на следващия - колкото епизода от 2 сезон бяха пуснати. След това всяка седмица редовно си го чаках. Много ми хареса 1 сезон, с такъв кеф (както се казва) го гледах, че не исках да свършат сериите, та камо ли сезона. За първите 5-6 епизода от 2 сезон също имах много хубаво мнение, но после лека полека започвах да се разочаровам и го гледах колкото да се каже, че го следя. Надявам се сезон 3 да бъде малко по-интересен. Simple Smile
 Преди малко видях от форума, че и "The Flash" вече е стартирал и ще си го изтегля. Имам малко отрицателно мнение за този сериал, но ще се види.  newsm78
 А за "Agents of S.H.I.E.L.D." какви мнения имате? Гледам, че има доста хубав рейтинг в IMDb, (въпреки че щом стане дума за сериали, не се доверявам на IMDb) а и Кларк Грег, който си играе ролята на Агент Колсън, също участва. Мисля да го гледам заради Marvel Entertainment. Все още не съм го гледала, защото не обичам да следя много сериали, а и имам прояви на мързел.  Joy

# 552
Добре, а какво очаквахте от Extant, че не сте впечатлени. Защото аз нищо не очаквах, и ми хареса.

В другата тема го похвалих. Фантастика в близко бъдеще, технологии, конспирации, морални казуси - много ми хареса  Peace

# 553
Фантастика в близко бъдеще, технологии, конспирации, морални казуси - много ми хареса  Peace

А така, плюс супер яката кака Холи Бери. След няколко часа е02.  Party

# 554
  • Ямбол

Нямах очаквания. Не съм фен на жанра, просто ми дойде леко суховат. Към края на епизода ми стана интересно чак, та ще гледам и втори, за да реша дали ще го следя нататък.  Peace

А и го гледах след "Щамът", който започна много интригуващо.  Crazy

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 03:16 от DimiLoca

Общи условия

Активация на акаунт