Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
И аз бих сложила в един кюп диариите и Свръх-а... Там и Бъфи и Ейнджъл.
Аааа, Бум, недей така за класиката. Simple Smile

Мен ходещите всъщност самата идея дори не ме привлича и не искам и една серия да гледам...  за това не ме хващат може би, даже шанс не искам да им дам.... просто ми е леко гнусарско, само като си помисля за зомбита и полуразложените им мутри и никак не ме интересува натам кърти или не сериала Simple Smile
И аз поради същите причини не можа да се прежаля за Ходещите. Уж ми се ще да го видя Анди в дейстие, ама толкова сезони вече минаха и все не мога да се насиля да го почна.

Последните два сериала, от които останах възхитена бяха Fargo и A Young Doctor's Notebook.

# 631
  • София
Angel, и аз Диариите ги гледах, но... Нивата на глупост ограничиха процеса. То всеки може да се полъже Simple Smile

# 632
  • Пловдив
Живите мъртви не съм гледала - мислех, че са от рода на Диариите, които хич не мисля някога да заглеждам...

ББ мен си ме впечатли с нещо още от първата серия, но може би защото съм пристрастна към Браян  Peace

На Убийството му се зачудих, но само молако - не съжалявам, че го изгледах, хареса ми.

Последно изгледах страховития Пени Дредфъл, а в момента съм на Мастърс ъф секс  Laughing

Свалила съм си Фарго и Истински детектив за другата седмица  Mr. Green

# 633

Зомбитата са са само "за красота" Laughing, живите са много по-лоши! Сериала всъщност е много фин (малии, какви ги говоря Crazy), цялата работа е изтънко психологическа и човешковзаимоотносителна... Crazy Crazy

Напълно съм съгласна с мнението ти.

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Крис, ти планираш ли да изгледаш първия сезон на Peaky Blinders, преди да тръгне новият с Том?

# 635
Разбира се. Вторият сезон кога тръгва?

# 636
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Октомври, ако се придържат към графика от миналата година. Мисля и аз да си припомня първи преди това, някой уикенд.

# 637
Истински детектив за другата седмица  Mr. Green
Дано да ти хареса, аз останах извънредно доволна от него. Heart Eyes

В момента преговарям Being Human британския оригинал. Отново се убеждавам, че досега не съм гледала по-добър вампирски сериал.

# 638
  • София
Flip Flop Fantasy  - възможно е,  но не тази "красота" ни мога да я изтърпя, дори да е на фона на най-добрия сериал на всички времена Simple Smile

Ваня, то и аз в крайна сметка съм ги зарязала.

# 639
Ами той си е мрачен и деперсиращ, но направен много добре.Два сезона се нищи убийството на Роузи.

# 640
Пак съм аз с моите въпроси Blush Mr. Green
Пробвах първите три епизода на Grimm, ама никак не съм впечатлена. Става ли по- интересно нататък, има ли смисъл да се мъча още, или щом досега не ми е харесал, няма да стане работата Rolling Eyes
Гледа ми се някой криминален. След като изгледах Castle и Bones още съм на такава вълна - драма и комедия в едно Grinning Ако ми препоръчате нещо такова, ще съм много благодарна Grinning
Макар че на Bones повечето серии ги изгледах, превъртайки. Много ми дойдоха тия 9 сезона и малко ми втръсна.
Иначе мисля да пробвам и Fargo. Гледам, че и оценката му е доста висока, ама българското резюме много постно, ако не бях чела тук, че се гледа толкова много, щях да го подмина.
И Being Human ще пробвам май.

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 13:23 от Смайли*

# 641

Гледа ми се някоя кримка, мистерийка. След като изгледах Castle и Bones още съм на такава вълна - мистерия, драма и комедия в едно Grinning Ако ми препоръчате нещо такова, ще съм много благодарна Grinning
Макар че на Bones повечето серии ги изгледах, превъртайки. Много ми дойдоха тия 9 сезона и малко ми втръсна.

Кой от двата е мистерия?

# 642

Гледа ми се някоя кримка, мистерийка. След като изгледах Castle и Bones още съм на такава вълна - мистерия, драма и комедия в едно Grinning Ако ми препоръчате нещо такова, ще съм много благодарна Grinning

Кой от двата е мистерия?

Е, така гледах, че ги водят, пък колко е така - не знам. Криминални, мистерии, драма, комедия. Така  пишеше. Няма значение, ще се редактирам.

# 643
Смайли, Chuck, Psych, Sherlock, ако не си ги гледала.  Wink

# 644

Кой от двата е мистерия?

Е, така гледах, че ги водят, пък колко е така - не знам. Криминални, мистерии, драма, комедия. Така  пишеше. Няма значение, ще се редактирам.

Питам, защото не съм ги гледала, а аз си падам по мистериите  Peace. В крайна сметка не са, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт