Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Смайли, не мисля, че има защо да се тормозиш с повече серии от грим в този случай Simple Smile

# 646
Ами, май не са. След като ме попита ти, проверих в по- достоверен сайт, та там си ги водят криминални само. Rolling Eyes
H0uSse_Baby , мерси Peace Psych съм гледала, но ще пробвам Чък. Отдавна му се каня. А Шерлок го погледнах, но само по 3 епизода ли има на сезон newsm78 Много малко бе Laughing, ама интересен ми се струва. Може и да го пробвам.
Angel_Dust, май така излиза. Нищо де, ще му дам шанс с още 1- 2 епизода, пък да видим..

# 647
  • София
Мен от  кримитата ми харесват последователите и декстър...но не знам дали могат да застанат до кости.... иначе от типа - случай - разследване, само местопрестъплението си харесвам.

# 648
  • София
Препоръчвам Менталистът - много добър  Peace

# 649
  • София
Няма как човек да харесва Вампирските диарии и да оцени Ходещите мъртви и Свръх-а. Факт.  Hug

На това Ване какво му ги ражда главата. hahaha Иначе на мен тези Вещици от Ийст какво беше, са ми и под Дневниците.( поне последните бяха хубави първите 2-3 сезона).

# 650
  • София
Ко?  Flutter
И нима наистина има нещо по-тъпо от Дневниците  baby_neutral

# 651
Абе не я слушай, екстра си е дъвки за очите всякакви + Джулия и Медхен за менЕ  Twisted Evil

# 652
  • София
Ко?  Flutter
И нима наистина има нещо по-тъпо от Дневниците  baby_neutral

Учудващо много неща са по-тъпи от тях Simple Smile

Някой загледа ли crossbones - как е?

# 653
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Даже май го обсъждахме по-назад Peace. Аз гледах само пилотката, не беше лоша.

# 654
  • София
загледах тези дни един разтоварващ и препоръчвам - Devious Maids - http://www.imdb.com/title/tt2226342/?ref_=nv_sr_1

# 655
А някой има ли мнение за Warehouse 13 Rolling Eyes

# 656
Лек и ненатоварващ, става като цяло.

# 657
Бумър има ли серяли, които не гледаш?  Mr. Green

# 658
  • София
А, Бумър гледа сериали, а не серяли.

# 659
Ване  newsm51

Аз съм аматьор, няколко фантастички, драми и криминалета - това следя плътно.
Голяма част от списъка съм гледала отделни сезони или само епизоди за обща култура за да си съставя мнение. Доста ги зарязвам в момента в който сюжета завие в неприемлива за мен посока  Mr. Green

Истинските професионалистки гледат от - до и като почнат, та цялата филмография до дупка
аз там не се бутам между шамарите   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 12:18 от Бумър

Общи условия

Активация на акаунт