Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • UK
Аз пък май гледам най много криминални - и Касъл, и Боунс, и Менталистът, CSI, Престъпни намерения, скоро, както казах, изгледах Psych, разтоварват ме с това, че има един случай на епизод (или колкото там са), разследват, следват логика някаква, и случая приключва... И го забравям. Simple Smile Хем някой ми говори от компютъра, хем не ме натоварва.

# 91
Прекрасен финал на Psych Heart Eyes и супер разочароващ, поне за мен, на Майката. Rolling Eyes

Мгм, припомни ми, моля те, Джулиет кога прости на Шон за лъжите, защото ми се губи този момент?

# 92
Resurrection и About a boy в момента, а иначе изгледах и Looking .

# 93
  • UK
За Майката писах в темата му, за мен е напълно логичен финал, дори доста предвидим. За Psych - ами то малко между редовете стана, в един момент тя му каза, че трябва да си признае, или между тях е свършено, но после като видя шефа как реагира на идеята че Шон е влязъл в къщата на заподозрян без заповед за обиск, и като се усети, че всичките им случаи е бъдат преразгледани и всички престъпници пуснати, и колко още няма да бъдат хванати без него, го прекъсна и не му позволи да си признае. После пак не бяха съвсем ОК, не се събраха, но той остана вечерта да спи у тях и после така го вмъкнаха между всичко останало, не е имало официален разговор, просто ги показваха сутрин заедно и така.

# 94
Ясно, мерси.   bouquet  Аз си мислех, че съм пропуснала нещо, но явно не съм. Ще ми липсва целият екип! Heart Eyes

# 95
  • UK
Мда, усещането беше все едно сме пропуснали нещо, ама не, просто така го направиха. Simple Smile

# 96
Новини от Down Under

Почнал е да излиза Janet King, продължението на Crownies.

Нямам търпение за втори сезон на Wentworth през май.

# 97
  • в морето до колене

Оооо, благодаря, това е хубава новина - ще го потърся. Много го харесвах Crownies
И Марта харесвам.
Съответно заради нея главно аз пък чакам с нетърпение втори сезон на A Place to Call Home

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 20:05 от мячик

# 98
Вярно, че го беше хвалила в костюмната, ще го погледна  Peace

# 99
Аз пък май гледам най много криминални - и Касъл, и Боунс, и Менталистът, CSI, Престъпни намерения, скоро, както казах, изгледах Psych, разтоварват ме с това, че има един случай на епизод (или колкото там са), разследват, следват логика някаква, и случая приключва... И го забравям. Simple Smile Хем някой ми говори от компютъра, хем не ме натоварва.
бих добавила и "бели якички' към тях..

# 100
  • на изток от рая
Новини от Down Under
Нямам търпение за втори сезон на Wentworth през май.

Ни един не намерих в Замундата.
Откъде ги теглите?

# 101
От Пиратите или от kickass.to

# 102
Аз гледам Pretty Little Liars , The vampire diaries , Teen Wolf , Revenge , Hart of Dixie , Ravenswood .. за тези се сещам Simple Smile

# 103
  • UK
Понякога имам чувството ,че един и същ човек ги пише тея сериали. Само от вчера и днес - три епизода с някакъв стомашен вирус - На Анатомията, Двама мъже и половина и Дикси, и това само от сериалите, които гледам. Simple Smile

# 104
  • на изток от рая
От Пиратите или от kickass.to

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт