Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Изгледах 2 епизода на Американците. Знам,че няма да стане,но вече искам да ги разкрият и арестуват, но като гледам има втори сезон така, че ще падне гонене. Извикаха си детегледачка докато отидоха да кажат на  майка,че са отровили сина и. Класика. Филип засега ми е по - симпатичен има някаква човещина в него,докато Елизабет е като извадена от пропаганден филм "За родину, за Сталина".

# 106
  • UK
Мячик що си мълчи и не казва, че гледа Айдъл?

# 107
  • в морето до колене
Не си мълча. Преди време имаше тема и там съм писала няколко пъти.
Но там пишеха повече хора, които се интересуват от реалните певчески възможности на участниците.
Докато аз не съм музикален специалист. Но пък съм реалити-нърд.  Mr. Green Затова гледам повече реализацията на формата.
И всъщност почнах да гледам от сезон 10 насам. Доколкото разбирам от прочетеното в нета - форматът запада, но аз не го бях гледала и отделям по малко време да се запозная. Без да се интересувам особено, кой ще победи. (Реален интерес, кой ще е победителят в някое състезателно реалити, имам само за Сървайвър и в редки случаи - в някое готварско състезание.)

Този сезон примерно продуцентите на Айдъла не създаваха изкуствени интриги вътре в журито. Нямаше гостуващи членове по време на кастингите. Дадоха възможност на новата тройка да се сработи. И според мен се получи добре. Кийт и Хари се държат като ментори - правят много конструктивни забележки, дават съвети. Дженифър е по-скоро изразител на "зрителския поглед" - тя по-често изразява личните си симпатии към участниците. И все пак тримата се забавляват също. Има и комични моменти.
Изборът на Топ-13 беше по-различен от други сезони.
А сега в сериите ми харесва новият реалити-елемент - "вечерята на участниците" - монтажи от заснетото със скрита камера в колите на връщане от живото предаване и около масата на вечеря. Когато участниците обсъждат случилото се току що. Забавно е.

# 108
Изгледах 2 епизода на Американците. Знам,че няма да стане,но вече искам да ги разкрият и арестуват, но като гледам има втори сезон така, че ще падне гонене. Извикаха си детегледачка докато отидоха да кажат на  майка,че са отровили сина и. Класика. Филип засега ми е по - симпатичен има някаква човещина в него, докато Елизабет е като извадена от пропаганден филм "За родину, за Сталина".

Давай нататък ставя още по-интересно.
Като човек който има спомени от онези времена, мога за отбележа, че доста се стараят откъм автентичност. Най-малкото защото са взели истински руснаци за ролите  Mr. Green
За мен откритието на сериала е рускинята от Резидентурата.  Simple Smile самата Анет Махендру е по произход половин рускиня, половин индийка, а е израсла в Щатите. Ноа Емерих също се справя добре  Peace

# 109
Изгледах 2 епизода на Американците. Знам,че няма да стане,но вече искам да ги разкрият и арестуват, но като гледам има втори сезон така, че ще падне гонене. Извикаха си детегледачка докато отидоха да кажат на  майка,че са отровили сина и. Класика. Филип засега ми е по - симпатичен има някаква човещина в него, докато Елизабет е като извадена от пропаганден филм "За родину, за Сталина".

Давай нататък ставя още по-интересно.
Като човек който има спомени от онези времена, мога за отбележа, че доста се стараят откъм автентичност. Най-малкото защото са взели истински руснаци за ролите  Mr. Green
За мен откритието на сериала е рускинята от Резидентурата.  Simple Smile самата Анет Махендру е по произход половин рускиня, половин индийка, а е израсла в Щатите. Ноа Емерих също се справя добре  Peace

Давам,давам. Почвам 5 епизод,аз също имам доста спомени от онези времена.

# 110
  • Ямбол
Някой гледа ли новия сериал на amc - TURN Rolling Eyes

# 111
Ще изчакам да се съберат серии и много вероятно да почна да го гледам.

Също и Silicon Valley

# 112
  • UK
На мен много ми харесват промените тази година, с новия шоурънър и Хари Коник Джуниър, страхотен човек, и почти никакъв Ранди, на всички ни беше писнал сериозно, Кийт Ърбън е невероятен човек просто, изобщо участниците тази година са късметлии... Обаче хич не се справят с пеенето. То не е въпрос на възможности толкова колко... Декстър ме дразни ужасно с избора си на песни - само някакви супер популярни с неговия си стил, за които хората гласуват, а той няма дикция да си поръча кафе в Старбъкс, обаче май нямат никакво намерение да ни отърват от него скоро. СиДжей би трябвало поне по грешка да улучи 1-2 ноти правилно, ама не му се получава и това е, Сам е тооолкова дървен милия, не знам изобщо защо го спасиха миналата седмица. Джина, Алекс, донякъде Кейлъб, ако покаже някаква промяна в следващите седмици, понеже и той доскучава доста, са единствените, които стават, Джина ми е фаворит. Обаче няма никой от ранга на Филип Филипс, Адам Ламбърт, Крис Дотри, Кари Ъндърууд или Кели Кларксън.

# 113
Гласувах с Arrow и The walking dead. Също следя и The Following

# 114
Бумър,през седмицата не ми остава време за гледане, стигнах до 10 епизод  на Американците нямам търпение за следващите епизоди. Ти си добра душа и ще ми отговориш на няколко въпроса които ме терзаят.
Скрит текст:
Тая Марта много ме дразни. Дали ще я разкрият скоро? Какво става с руската секретарка? Наистина ли е влюбена в агента или ще го изработи? Не знам защо но имам такова чувство.

# 115
Бумър,през седмицата не ми остава време за гледане, стигнах до 10 епизод  на Американците нямам търпение за следващите епизоди. Ти си добра душа и ще ми отговориш на няколко въпроса които ме терзаят.
Скрит текст:
Тая Марта много ме дразни. Дали ще я разкрият скоро? Какво става с руската секретарка? Наистина ли е влюбена в агента или ще го изработи? Не знам защо но имам такова чувство.

Скрит текст:
Марта е още наоколо,  Tired
секретарката е номер едно, според мен, вече е двойна и тройна агентка, но още не е ясно накъде ще я задуха вятъра, вкараха втори сезон нова променлива от КГБ-страна в уравнението

# 116
Скрит текст:

Скрит текст:
Марта е още наоколо,  Tired
секретарката е номер едно, според мен, вече е двойна и тройна агентка, но още не е ясно накъде ще я задуха вятъра, вкараха втори сезон нова променлива от КГБ-страна в уравнението

Видях,че от 2-ри сезон са излезли 6 епизода. Ще е чакане за нов епизод. Не ме тресе такава треска като при ходещите,но определено ми е интересен. След това мисля да почвам Banshee,отдавна му се каня.
Скрит текст:
Троен агент? Коя е третата страна? Тая Марта е ебати патката,то вярно,че от любов много хора оглупяват,но да работиш в такава агенция и да почнеш да изнасяш информация на някакъв без  да го провериш. Дрънка и глупости за агенцията в която работи и тя давай,ще ти кажа всичко което те интересува.

# 117
Скрит текст:
Е не е така, той и се е легитимирал все едно е от друг отдел и прави вътрешни проверки, в което има резон.
Няма трета страна, засега уж е с другарите от Родината.

А иначе и МОСАД се появиха в един момент  Mr. Green

# 118
  • София
Изгледах два сезона на "Спартак" и съм влюбена в този сериал  Heart Eyes
Игрите на тронове много скучно започна, поне за мен.

# 119
Видях,че ще има втори сезон на Under the Dome,първи не беше ли по цялата книга. До кой момент свърши?

Общи условия

Активация на акаунт