Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ооо почнал ли е втори сезон...сууупер Simple Smile

# 121
# 122
  • София
Аха, да, сега погледнах не е почнал, иначе знам, че ще има втори сезон, но си спомнях, че е за юни, за това се учудих сега Simple Smile

# 123
Вангелия, препоръчвам го горещо, завладява ме веднага и го изгледах за нула време...

# 124
Какво да гледам? Rolling Eyes
Следя всички български;....както и скандал, далас, кухня, стажанти...
искам да започна нов, но кой?

# 125
Ориентирай ни поне жанрово какво ти се гледа. Или прегледай анкетите на първа страница. Peace

# 126
За жанр незнам-  нещо в което има всичко и се гледа на един дъх:)

# 127
Hart of Dixie, Downton Abbey, Sherlock, The Walking Dead.

# 128
мерси започвам да ги търся

# 129
  • в морето до колене
А дали някой случайно е хвърлил едно око на американската версия на SIRENS - http://www.imdb.com/title/tt2484950/ ???
И казвам "версия", а не "римейк", защото мисля, че е взета само основната рамка на британския оригинал и нататък в/у тази база изграждат съвсем различен продукт.

Британският минисериал беше съвсем реалистичен и дори драматичен, бих казала. Въпреки наличието на забавни моменти.
Мисля, че в американската версия определено си личи почеркът на Денис Лиъри и колегите-му-съавтори то Rescue Me.

Любопитна съм да чуя мнения, ако някой се реши да го пробва.

# 130
Eто ги и моите сериали :
Games of thrones
Person of interest
True detective
" Фамилията"
" Столичани в повече"

# 131
От анкетата само Supernatural следя. Каня се някой път да гледам Da Vinci's Demons, Haven, Revolution, Sleepy Hollow, The Tomorrow People и Under the Dome(първо книгата ще изчета), но си нямам идея кога. Другите, които следя са Sherlock, Elementary, True Detective, Hot in Cleveland, Mike and Molly, Chicago Fire, The Big Bang Theory, Melissa and Joey, Castle, Столичани в повече, Етажна собственост, Домашен арест и Под прикритие. Досега съм изгледал всички епизоди само на The Big Bang Theory, Sherlock, Supernatural и True Detective. От приключилите вече няма да споменавам, защото ще ви се завие свят Mr. Green

# 132
От анкетата: Beauty and the Beast; Supernatural; The Originals; The Vampire Diaries (вече малко по навик, не толкова от интерес); True Blood.
Иначе харесвам много Shameless; Vikings; The Big Bang Theory; Кухня. Тези ми идват на ум в момента. Иначе гледам и други със сигурност Mr. Green Много обичам сериали  Joy

# 133
  • UK
Аз тъкмо приключвам Менталист и сега не знам какво да гледам...

# 134
  • Ямбол
Аз тъкмо приключвам Менталист и сега не знам какво да гледам...

Какъв жанр ти се гледа?  Wink

Весел празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт