Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
благодаря, Baby

# 406
Аз много харесвам Vikings, дори повече от GoT.

Ще чакам чак до след. година. До тогава живот и здраве има много неща да се случат.

Гледах и Дракула, но бях много разочарована...

# 407
Аз нахълтвам, за да ви питам дали Castle си заслужава да се гледа? Rolling Eyes Гледам, че рейтингът му е бая висок... Ама резюметата, които чета не ми вдъхват много- много доверие Mr. Green

# 408
Изгледах Reign и Vikings на един дъх. Сега търся нещо от рода, че докато изчакам следващите сезони ще изкукам от скука!

# 409
Аз нахълтвам, за да ви питам дали Castle си заслужава да се гледа? Rolling Eyes Гледам, че рейтингът му е бая висок... Ама резюметата, които чета не ми вдъхват много- много доверие Mr. Green

Почна страхотно, след това постепенно ме изгубиха, заради романтичната нишка, догледах 3-ти сезон, от 4-ти и 5-ти съм проследила единични епизоди.

# 410
Изгледах Reign и Vikings на един дъх. Сега търся нещо от рода, че докато изчакам следващите сезони ще изкукам от скука!

O, щом Vikings ти е харесал, свалям Reign.
Merci!

# 411

Аз сега довършвам 4 сезон. На мен ми е много приятен и забавен и романтичната нишка ми харесва. Grinning Ако си падаш по разкриване на убийства, преплетени с тънък хумор и доза романтика, може и да ти хареса. Peace

# 412

Аз сега довършвам 4 сезон. На мен ми е много приятен и забавен и романтичната нишка ми харесва. Grinning Ако си падаш по разкриване на убийства, преплетени с тънък хумор и доза романтика, може и да ти хареса. Peace

О, сигурно ще ми хареса. Мерси Peace Ще го пробвам. А гледам, че скоро е приключил 6-ти сезон, ама не видях дали е подновен за 7-ми Rolling Eyes

# 413
  • в морето до колене
Подновен е - на 8 май АВС обявиха.

# 414
Започнах Secrets & Lies -http://www.imdb.com/title/tt3103340/
Криминален ,харесва ми .

# 415
  • срещу двата комина :)))
Аз освен "Penny dreadfull" започнах и "The Finder", и двата са много готини въпреки, че са много различни. Препоръчвам ги  Peace

# 416
  • в морето до колене
На мен пък тази сутрин торент-тракерът ми тупна пилотната серия на ето ТОЗИ сериал. Изобщо нямах идея за такова нещо, ама аз този сезон не съм се интересувала особено от новостите.

Обаче Адам Рейнър си е мое момче   Heart Eyes, което определено е предпоставка да го гледам.
Освен това тематиката е интересна. Има и няколко много положителни мнения вече.

Ако се окаже още един добър политически трилър като Homeland, ще съм много доволна.  fingerscrossed

# 417
Аз започнах да гледам Менталистът по ваша препоръка, до 10-тия епизод на първи сезон стигнах, ама не ме грабва особено, що така, не зная Rolling Eyes Ще го доизгледам сезона все пак, пък дано ми хареса по- нататък. А със субтитрите е голяма мъка ooooh! Как едни няма с точен тайминг.. Или аз такъв торент съм си изтеглила, че не пасват нито едни субтитри..
И все пак ще ви помоля да ми препоръчате още нещо, че ако не ме "зариби" достатъчно Менталистът, да пробвам нещо друго Simple Smile
А знаете ли новият ситком (не съм сигурна, че е ситком де) Mystery Girls кога излиза? Rolling Eyes

# 418
  • в морето до колене
Снащи е била премиерата на Mystery Girls
Не знам, дали някой смята да го качва в нашите тракери.
Мога да предложа линк от КаТ - http://katproxy.com/usearch/Mystery%20Girls%20S01/?field=time_add&sorder=desc - но в този сайт не качват субтитри, трябва да си ги търсите отделно.

# 419
  • София
Започнах Hart of dixie - хареса ми, но не съм особено впечатлена. Разтоварващ е сериалът, лекичък, нищо ангажиращо, което да те държи в напрежение и в очакване.

Общи условия

Активация на акаунт