Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • срещу двата комина :)))
мъчих го, мъчих го тоя "Аrrow" ... първия сезон го гледахме на 300 части и накрая го зарязахме  Mr. Green А сме големи комикс фенове  Sunglasses

# 436
  • в морето до колене
Всяко правило си има изключения, Мури.  Grinning

Аз не съм комикс-фен, но се опитвам да дам оценка на качествата на "продукта".

# 437
  • срещу двата комина :)))
о, да, да , разбирам те  Laughing просто исках и аз да си кажа мнението  Laughing

# 438
  • София
Аз последният сезон го гледах малко през просото, но противно на всякаква логика, вчера загледах пилотката на "The flash". Как успяват да създадат спин-оф на спин-офа не знам. Mr. Green

# 439
  • София
Да ви питам и тук за мнение за Dominion?

# 440
  • София
Аз Стрелата го зарязах още миналия сезон в средата. Писна ми от тийн сериали. Предозирах някак... А знаете ли, че май и Оригинали не съм догледала тоя сезон... Що не ми напомняте!

# 441
  • София
Днес почва Under the dome Simple Smile

На стрелата едвам й изгледах последните 6-7 серии... малко трудно ми беше и доглеждането на Грим, но пък завърши интересно, тъкмо бях решила да не гледам следващия сезон, но ще го...

Тази пролет/лято ми върви на раздели, зарязах и дневниците, лъжкините, кръвта, терапията с чарли шийн и май още 1-2.... нещо ми омръзнаха жестоко.

# 442
Изгледах Reign и Vikings на един дъх. Сега търся нещо от рода, че докато изчакам следващите сезони ще изкукам от скука!

тюдорите, троновете, демоните на давинчи...

Рим, Борджиите, Толедо, Изабел...

Мерси за препоръките! Ще ги прегледам. Зора ми е, че трябва да ги гледам от Vbox-a и със субтитри  Embarassed
И мен ме подразни Reign, че не е направен автентично, но ми беше разтоварващ, харесаха ми интрижките.

# 443
Снощи си пуснах The Flash ... Нещо ме приспа ... Все едно гледах детско  Peace

# 444
Снощи си пуснах The Flash ... Нещо ме приспа ... Все едно гледах детско  Peace

Аз ще чакам новия Simple Smile.  Снощи гледах първата серия на The Leftovers, да видим как ще продължи.

# 445
Здравейте!

От скоро съм се запалила да гледам сериали и направо не знам какво съм правила преди вечер  Crazy

Пиша за съвет от вас, какъв да е евентуално следващият сериал който да започна..

До сега се насладих доста на Downton Abbey, Game of Thrones и True Detective. Тези трите много ми допаднаха.. Орфан Блак, последният сезон нещо малко в повече ми дойде фантасмагоричното, та го зарязах  Peace

Та, много ще се радвам да препоръчате нещо  Hug

# 446
  • София
Какво да бъде това нещо? Погледна ли в първи пост?

# 447
  • Разпиляна във въображението
Какво става с новият пиратски сериал Thinking Само една серия ли излезе?

# 448
  • в морето до колене
Crossbones ли имаш предвид, Miriel? С Джон Малкович?
Ако става въпрос за него - излезли са 4 серии, има ги в основните тракери Замунда, Арена, в Зелка даже всичките имат български субтитри?

Или има още някакъв пиратски, който аз съм проспала?

# 449
  • КиТ
King & Maxwell няма 2ри сезон нали?

А Marvels agents of shield някой следи ли го,аз го спрях към средата на 1ви сезон,гледам има и 2ри сезон  newsm78

Оригиналните и аз не съм ги догледала  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт