Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Снощи гледах пилотка на CONSTANTINE (http://m.imdb.com/title/tt3489184/)  .... Еми не мисля да гледам 2ра серия (бледо подобие на Supernatural с лек акцент на Dominiom  Sick)
А на EXTANT ще му дам шанс с още една серия ...  Peace

Малко инфо:
Sleepy Hollow season 2 ... 22.09.2014
Once Upon A Time ... 28.09.2014
Resurrection season 2 ... 28.09.2014
Orphan Black season 3 ... Пролет 2015

P.S. Току що изгледах еп.1 на The strain започва обещаващо   Naughty

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 16:32 от miss_666

# 556
Аз след Касъл започнах да гледам Bones. Доста прилики има между тях, ама Касъл ми хареса много повече. Ама си мислех, че в Касъл чакането да се "вземат" беше голямо, пък то в Bones.. 7 сезона, егати чакането Shocked
До края на 5ти сезон съм, ама от 4-ти и 5-ти си признавам, че доста епизоди ги гледах, превъртайки ги...
Чудя се като приключа с Кости дали да започвам с Once Upon a time или с Grimm, или пък с нещо друго.. newsm78 Кой от двата е по- добър и като цяло, полезно би ми било по някое мнение за тях, че да знам изобщо да ги пробвам ли. Гледам, че са им високи рейтингите, ама дали ще ми харесат...
А, да.. И да питам знаете ли дали тази есен се очертава да започне третия сезон на Beauty and the beast, или е по- вероятно догодина чак?

# 557
  • На високо
А The Leftovers някой гледа ли? Аз го мъча още, защото не съм сигурна харесва ли ми или не Thinking. Особен е, озадачава ме от време на време, чудя се в каква посока ще тръгне сюжетът. Накратко - много трагизъм и малко яснота. Музиката ми напомня на тази в LOST.
The strain изгледах снощи и ми дойде по-предвидим и по-гнусничък отколкото очаквах. Някак си не се психирах, а по-скоро се отвратих. Май не ми се гледат точно такъв тип филми в този момент.
Extant ми допадна много повече. Вероятно защото харесвам много Холи Бери и Горан Вишнич Heart Eyes.
Иначе чакам субтитри за епизодите на втория сезон на Orange Is the New Black. Страхотен е!
Каня се да захвана и втория сезон на Under the Dome, но без да съм особено ентусиазирана, защото не останах с добри впечатления от първия сезон на сериала.

# 558
Аз след Касъл започнах да гледам Bones. Доста прилики има между тях, ама Касъл ми хареса много повече. Ама си мислех, че в Касъл чакането да се "вземат" беше голямо, пък то в Bones.. 7 сезона, егати чакането Shocked
До края на 5ти сезон съм, ама от 4-ти и 5-ти си признавам, че доста епизоди ги гледах, превъртайки ги...
Чудя се като приключа с Кости дали да започвам с Once Upon a time или с Grimm, или пък с нещо друго.. newsm78 Кой от двата е по- добър и като цяло, полезно би ми било по някое мнение за тях, че да знам изобщо да ги пробвам ли. Гледам, че са им високи рейтингите, ама дали ще ми харесат...
А, да.. И да питам знаете ли дали тази есен се очертава да започне третия сезон на Beauty and the beast, или е по- вероятно догодина чак?
И двата съм ги гледала с интерес, но По ми допада Грим ... Имало едно време е приказка, ако харесваш такъв тип филмчета (всички приказни герои са вътре Simple Smile ) ... Докато Грим е за същества
Офф и аз как се изразих само ... Бих препоръчала да изгледал 1ва серия от всеки и да си прецениш ...  Peace

# 559
  • София
Ичало едно време много ми харесваше в началото, последния сезон не го догледах, толкова много ми доскуча.
Грим от началото ми е един такъв средноват, но си е равно средноват, не съм го зарязала, въпреки, че не ми е най-големият кеф за гледане.

# 560
  • КиТ
Идвам да хваля The.Strain. чуден сериал,дано има повече хареса ли го и да правим тема има хляб в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 561
  • Ямбол
Идвам да хваля The.Strain. чуден сериал,дано има повече хареса ли го и да правим тема има хляб в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прави, ако искаш. Ще се съберем!  Wink

# 562
Каквито и сериали да гледам и търся ,никой не предизвиква особен интерес от мен...За мен класика си остават ''Приятели'' , '' Секса и града'' и '' Отчаяни съпруги'' ...За някои са абсолютни бози,но за мен са разтоварващи и много забавни

# 563

Преди малко го почнах, но....
Скрит текст:
това някакво чудовище ли беше, дето изскочи от пода на самолета? Щото ако е някаква фантасмагория с разни пришълци и тям подобни, хич няма да го гледам.
Или пък да не е за вампири? Че вампири мразя.

# 564
Каквито и сериали да гледам и търся ,никой не предизвиква особен интерес от мен...За мен класика си остават ''Приятели'' , '' Секса и града'' и '' Отчаяни съпруги'' ...За някои са абсолютни бози,но за мен са разтоварващи и много забавни

Гледай светата троица:

Брейкинг Бад
Гейм ъф Троунс
Уолкинг Дед

Тия ако не ти харесат, не знам кво.  Mr. Green

# 565
  • Ямбол

Преди малко го почнах, но....
Скрит текст:
това някакво чудовище ли беше, дето изскочи от пода на самолета? Щото ако е някаква фантасмагория с разни пришълци и тям подобни, хич няма да го гледам.
Или пък да не е за вампири? Че вампири мразя.

Е, вече трябва да си наясно, че става въпрос за вампироподобни гадове.  Mr. Green

# 566

The strain изгледах снощи и ми дойде по-предвидим и по-гнусничък отколкото очаквах. Някак си не се психирах, а по-скоро се отвратих. Май не ми се гледат точно такъв тип филми в този момент.

Попаднах на HELIX ... Подобен "гнус" е  ... Не го гледай Wink
 Peace

# 567
Мерси за рекламата  Grinning  За мен това означава, че The Strain трябва да се гледа  Grinning

# 568

Значи и Mistresses ще ти хареса, сигурна съм.

# 569
Ейй ,благодаря ...ще ги изтегля да ги видя.Така или иначе като вляза да търся нещо и...всичко на картинки ми изглежда боза...
Може ли да ми ги напишеш както са ,че така нищо не разбирам  Embarassed Embarassed Брейкинг Бад
Гейм ъф Троунс
Уолкинг Дед
Благодаря ви   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт