Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • в морето до колене
Каквито и сериали да гледам и търся ,никой не предизвиква особен интерес от мен...За мен класика си остават ''Приятели'' , '' Секса и града'' и '' Отчаяни съпруги'' ...За някои са абсолютни бози,но за мен са разтоварващи и много забавни

Значи и Mistresses ще ти хареса, сигурна съм.

Аз бих добавила и Devious Maids - аз самата не съм го гледала, но е от автора на "съпругите", и доколкото знам се приближава като стилистика.
Има тема за него във форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725150.0
Може като начало да прегледаш темата, да видиш, дали ще ти хареса първо "на книга"  Simple Smile

# 571
Ейй ,благодаря ...ще ги изтегля да ги видя.Така или иначе като вляза да търся нещо и...всичко на картинки ми изглежда боза...
Може ли да ми ги напишеш както са ,че така нищо не разбирам  Embarassed Embarassed Брейкинг Бад
Гейм ъф Троунс
Уолкинг Дед
Благодаря ви   bouquet  bouquet

Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad. Но те са напълно различни жанрово от тези, които си изброила, че харесваш. Peace

# 572
Ааа сега ми се изясниха  Wink Игра на тронове ми е един от любимите... Heart Eyes Макар ,че последния сезон нещо не ми допадна,жалко че сега ще трябва да го чакаме чааак другата година.
Devious Maids ще прегледам темата ,благодаря ви   bouquet

# 573

А, да.. И да питам знаете ли дали тази есен се очертава да започне третия сезон на Beauty and the beast, или е по- вероятно догодина чак?

В IMDB пише 2015, но точно кога и дали е 100% не се знае  Peace

# 574
  • в морето до колене
Сериалът е подновен за трети сезон за сезон 2014-2015. Което означава, според мен, че трябва да си почне в началото на октомври, както са почвали предните два сезона...  Peace

# 575
  • София
Мячик, Homeland подновен ли е или приключи?

# 576
  • в морето до колене
Не е приключил, ще има четвърти сезон... нооо, със сигурност ще е нещо по-различно. (Няма как да кажа повече, без да спойлвам тези, които не са гледали третия сезон още. Макар че според мен ситуацията вече е широко известна...)
Мисля, че дори го снимат в момента. Онзи ден ми попадна нещо за снимки някъде в Северна Африка, мисля...

П.П. Сега виждам, че даже има и начална дата - 5 октомври.

# 577
  • София
Да, благодаря и аз вече видях.
Много му е радвам. Вчера го приключих и съм като зашеметена.

# 578
  • КиТ
Идвам да хваля The.Strain. чуден сериал,дано има повече хареса ли го и да правим тема има хляб в него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прави, ако искаш. Ще се съберем!  Wink

Пуснах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791292.0  Hug

# 579
Мерси за мненията! Май ще пробвам първо Grimm, а после Once upon a time, пък да видим кой и дали изобщо ще ми харесат Simple Smile
А Orange is the new black толкова ли е хубав, че гледам всички го харесвате Rolling Eyes Аз на няколко пъти се чудих да го пробвам ли, ама нещо съм много скептично настроена. Като чета резюметата нещо не може да ме грабне, пък знам ли Rolling Eyes

# 580
  • София
Уентуърт Милър ще играе в The Flash  Grinning
Липсваше ми тоз човек  Heart Eyes

# 581
  • София
ИЗказах се за Homeland, ако ви е интересно.
 http://inspired-by-clio.blogspot.com/2014/07/homeland-2011.html
Простете за линка, но така ми е много по-лесно да си търся собствените впечатления, отколкото из теми, ФБ и пр.

И ви нося новия постер, който е умопомрачително добър!

# 582
В момента гледам Crisis / Клопка http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Crisis+%2F … d=&field=name много съм доволна- леко за гледане, сбито по същество, няма разтягане 13 еп. сезона , незнам как завършва т.е. дали се очакват други сезони. Бях се претеснила след СКАНДАЛ и ЗВЕНОТО , че няма с какво да ги заместя, по вкус ми допадат такива в които има всичко и интрига и напрежение и любов. Последните два, ако има някой, който ги е пропуснал ги препоръчвам горещо- това са филмчета които се харесват и на мъже и на жени. Препоръчайте ми подобни - такива които се гледат на един дъх:)

# 583
  • София
Звеното имаш предвид The Unit?
Прекрасен е!

# 584
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Продължавам с The leftovers. С всеки следващ епизод все повече ми харесва. Трети беше страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт