Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 46 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
Не цял, а цели два сезона.
Скрит текст:
Но това убийство е само част от брънката.

Това харесвам в Килинга и Мостът - че всичко е толкова добре изпипано, до детайл. Мрачната атмосфера ми  стана любима в тези два сериала ( при други не ми е понасяла).
Няма как да се направи добра кримка, с дълбок сюжетен замисъл, ако във всеки епизод нищят различно убийство.
В Мостът са повече убийствата, но не това се набляга, а на последиците от тях. Така е и в Килинга - драмата е силно подчертана.  

# 601
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, изгледах епизодите до пети и започнаха да се завързват нещата. Започна да ми става интересно, особено какво точно ще се разкрие покрай кампанията за кметските избори. Ще гледам поне до развръзката на убийството, макар че два сезона ми се струват множко Simple Smile.

# 602
  • Ямбол
Множко са, да, ако няма какво да се предложи откъм сюжет. Но тук всичко е добре изпипано, няма как да загубиш интерес, ако си фен на жанра. А трети сезон е просто покъртителен...

# 603
Да, атмосферата му е много "скандинавска", една от причините римейка да е добър.

Джой, и аз си мислех кво пък толкова има да му нищят на едно убийство два сезона и бях скептична, но изгледах всичко на куп за няколко дни. Има си драма, има туистове, има добра актьорска игра, The Killing ме извади от сериалната апатия.

Мислех че знаеш, но Low Winter Sun няма да бъде подновен. Освен ако друга телевизия не го е взела...

'Low Winter Sun' canceled by AMC

# 604
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, това е много лоша новина Cry. Не знаех и го чаках.

# 605
Чудя се кой "The Bridge " да гледам. Американския или скандинавския.

# 606
Скандинавския.

# 607
# 608
# 609
Да, изгледах епизодите до пети и започнаха да се завързват нещата. Започна да ми става интересно, особено какво точно ще се разкрие покрай кампанията за кметските избори. Ще гледам поне до развръзката на убийството, макар че два сезона ми се струват множко Simple Smile.

Браво! Аз с огромни усилия на волята изтрах 4 епизода! Тогава напълно спря да ме вълнува кой кого убил... Забравих и жертвата коя беше. (Те изобщо нищо не казват за нея, така че... ти е все тая.) От цялата работа запомних само някаква мазна коса и някакви грозни пуловери. Не познавам човек да е изгледал цял сезон. Всички са с много (смътни) негативни впечатления. А си мислех, че съспенса ще е на ниво поне Туин Пийкс от ревюта и т.н.  Tired

# 610
  • Ямбол
Много грубо изказване...

# 611
 ShockedИзказването не ми се вижда грубо, колкото и да се вглеждам. Би могъл да го сметне за грубо само дрийм тийма заснел въпросния шедьовър. Както и да е - не мога да спя, злобна съм, не съм искала да засягам фенове. Явно аз нищо не съм разбрала. Да го оставим така. Може би имах прекалено големи очаквания.
Пак щях да забравя да кажа за какво влязох в темата.
Много ми се гледа нещо смразяващо, завързаноо и леко паранормално и нямам търпение да почне това! Crazy
http://www.imdb.com/title/tt2618986/?ref_=fn_al_tt_1
Започнах да чета книгата, защото историята ми се видя брутално интересна, сериала има потенциал да е размазващ. (Книгата е абсолютна боза, дано сериала да е готин.)Моля, не се обиждайте, освен ако не сте я писали. 

# 612
Здравейте. Нахълтвам и аз, за да искам препоръки за някой сериал.
Ще ми се да гледам нещо подобно на някой от следните (по възможност да е текущ, а не приключил) :
- The vampire Diaries, Beauty and the beast, Grimm ( пробвала съм Teen Wolf, Arrow, True Blood, Supernatural, The walking dead, но нещо не ми харесаха)
- Castle, Bones, Psych ( пробвала съм Criminal minds, The Mentalist, CSI, Chuck)
Или нещо разпускащо от сорта на Hart of Dixie.

# 613
  • Ямбол
ShockedИзказването не ми се вижда грубо, колкото и да се вглеждам. Би могъл да го сметне за грубо само дрийм тийма заснел въпросния шедьовър.

Друго определение ми беше на ума, но се въздържах. Както и да е, отдавам го на неразположението, в което се намираш.  Peace

Ако всички почнем да плюем по сериалите, коите не са ни харесали/не сме разбрали, ще стане много грозна картинката тук. Нека бъдем толерантни към фенската аудитория все пак.  Peace

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 04:08 от DimiLoca

# 614
A ако всички почнем само да възхваляваме сериалите, ще стане много сладникава темичката.  Mr. Green

mi6eto80, уокинг дед не ти е харесал?  Shocked мо мо мо моля?  Grinning, дай му още един шанс, тоя сериал кърти мифки и чупи фаянс без да му мигне окото, мноо добър!  yes

Общи условия

Активация на акаунт