Лидл ::42::

• 90 933
  • 752
  •   2
Отговори
# 240
  • МАРС
Аз пък ходих в два Лидъла и никъде нямаше маргарина за печене.

# 241
Направих кекс в новата форма и съм доволна, не залепна и се надигна много  Peace.

# 242
Направих кекс в новата форма и съм доволна, не залепна и се надигна много  Peace.
Ей това мнение чаках! Благодаря ти, утре отивам да я взема и аз.   bouquet

# 243
  • оттам, откъдето започва България
 newsm11 От днес спирам да купувам прясно мляко в пликче. Изхвърлих една торта и беше на кантар да изхвърля и тава с мусака. Вкусът му е ужасен. Съжалявам, че толкова много го хвалих. Както се казва - българска работа. В началото беше перфектно, сега просто нямам думи да го опиша. Да си го пият Лидълци.

# 244
newsm11 От днес спирам да купувам прясно мляко в пликче. Изхвърлих една торта и беше на кантар да изхвърля и тава с мусака. Вкусът му е ужасен. Съжалявам, че толкова много го хвалих. Както се казва - българска работа. В началото беше перфектно, сега просто нямам думи да го опиша. Да си го пият Лидълци.

Съжалявам, преди две седмици доста се оплакахме от него.

Хлебопекарни пускат лятото, някъде август. Поне последните две години така беше.

# 245
И аз отдавна искам да си сменя формата за кекс, обаче още се чудя. Пише ли какъв е диаметъра на тази newsm78

# 246
tinki_15,  25 см.

# 247
Сега видях. Hug Благодаря, ще се почудя и ако реша ще я взема в сряда Mr. Green

# 248
  • Сливен
В Сливен формите за кекс бяха свършили в 6 часа.

# 249
Също нямаше и пица "Маргарита"  Crossing Arms

# 250
  • Русе
Съжалявам, преди две седмици доста се оплакахме от него.
Аз вчера си купих мляко. Точно до млякото беше управител, преглеждаше стоките. Споделих и за чести оплаквания от това мляко. Тя каза, че е запозната и ако има проблем, да отида да го върна. Каза, че като се затопли времето и винаги имало проблеми с това мляко. Аз пък за 2 години, откак го купувам, само веднъж за предната Нова година ми се пресече. Днес реших да го сваря, тъй като сега аз като не употребявам млечни и май няма кой друг да го употреби. Не миришеше на нищо и си се свари без проблем. Дори и не погледнах срока на годност този път, като се отплеснах да говоря с управителя Laughing
Аа, питах и за бозата с жълтата капачка. Каза, че вече нямат доставка.
Днес не съм ходила до магазина, утре мисля да се разпиша Wink

# 251
  • София
Минах днес през Лидл, взех си захаросани корички от плодове, два кувертюра, ориз... Имаше намалена мая, но й изтичаше срока на годност на 03.04 и не посмях да взема, няма да мога да я използвам дотогава. Но пък огледах навсякъде и не видях никъде другаде мая. Къде я държат прясната??? Уж внимателно гледах, минах през всички хладилни витрини, салами, месо, сирена, млека...

# 252
  • Русе
При нас е на втори ред, над кашкавала, някъде мисля до сиренето Крема.
И аз си купих предната седмица мая намалена на 30% със срок 03.04, но я сложих във фризера. Ще я ползвам за пица, така, че и да не се надигне не е проблем  Wink

# 253
Човек да не мръдне някъде! Чак на 17 стр. ви хващам. Аз днес ще ходя да се заредя с разните там сладкарски работи.

# 254
  • Бургас
Здравейте!Какво е мнението ви  за слиповете ,които се продават в момента? 

Общи условия

Активация на акаунт