Лидл ::42::

• 90 993
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Отдолу е ,момичета, под тази брошура.

# 556
  • София
Машинката за подстригване пускана ли е до сега?
Някои отзиви  Simple Smile

# 557
Ако машинката е същата като от миналата година, то моя приятелка е много доволна. Каза, че си била в отделна кутия или нещо от сорта. Тя по принцип си подстригва всички из тях. Каза, че е по добра от марковите, които е ползвала. Това и бяха отзивите след като я купи, скоро не сме обсъждали тази тема.

# 558
Аз събирам мнения за сешоара,пускали ли са го и преди?Пише,че е с йонизатор и е със добра мощност .

# 559
Момичета, миналата седмица имаше една правоъгълна форма за сладкиш откопчаваща се ,някой взе ли си я?

# 560
Има ли закупили от тенджерите от 85 лв комплекта?
Трябва  ми за подарък и наистина ми е важно стават ли.Благодарна съм на всяко мнение
Мислех да купя цептер, ама трябва да ме вземат поне за една година да ме отглеждат в тях, че да си избия парите. Една тенджера е 400 лв някъде ooooh!

# 561
И аз събирам мнения за машинката, имаме нужда от такава
Купих си комплекта тенджери,но не мога да дам отзиви все още не съм ги ползвала.

# 562
коя брошура гледате с машинката за подстригване, защото аз нещо не мога да я намеря, а и аз искам да купя на мъжа такава, че сегашната вече сдаде багажа.

# 563
http://www.lidl.bg/cps/rde//www_lidl_bg/hs.xsl/Online_Brochure.htm
ето тук,по-надолу е новата брошура

# 564
Момичета, миналата седмица имаше една правоъгълна форма за сладкиш откопчаваща се ,някой взе ли си я?

Да , и съм много доволна Peace

# 565
Аз съм взела на моя приятел машинка за подстригване ,но е малко по-различна и все пак е доволен. Мисля,че я ползва повече от 1 година

# 566
  • София
 Какъв е срока на годност на пъстървата?

# 567
  • София
На опаковката  пише срока на годност.

# 568
  • Велико Търново

Вчера взех, беше със срок на годност до 15.04.

# 569
  • София
Благодаря scrye   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт