Новите ви книги - 16

• 61 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 555

Страхотна е Фред Варгас, сигурна съм, че ще си накупиш и другите и книги.

Гледай само да ги четеш в правилния ред, защото в тях има тънки препратки към предишни случаи на инспектора, които ако не си чела няма как да разбереш.
Лу, сега ме замисли  Laughing! Разбирам, че моята не е първа - колко има преди нея?

# 556
  • на североизток от Рая
 Деси, Паяче,  Hug Hug!

Ето новите ми книги от днес:

Скрит текст:

Последната ще опитам да я чета по-прикрито от сина си.  Mr. Green
Скрит текст:
той е окото-рентген, веднага ще сканира, че има нещо по-така на корицата.  Joy

# 557
nadii, в момента чета друга книга, като я прочета тази ще пиша.
Деси, благодаря  bouquet

# 558
От библиотеката

# 559
От библиотеката

Heart Eyes

О, това е една изключително ценна за мен книга и като литературно преживяване докато я четох, и още повече поради факта, че чрез нея за първи път се "запознах" с Нели Марч, която преди няколко години, без да ме познава /не пишех толкова много в лит.теми тогава/ ми се довери и ми я изпрати за прочит!   Heart Eyes  Няма да се изморя да ти благодаря, мила Нели!  Heart Eyes
Уникална! Любима книга!  Heart Eyes
Дано да те е "намерила" в точния момент!  Hug

# 560
  • Belgium

Лу, сега ме замисли  Laughing! Разбирам, че моята не е първа - колко има преди нея?

Твоята книга е от поредицата за комисар Адамсберг (най-хубавата поредица) обаче е предпоследната, така като гледам.

Ето го реда на поредицата:

Commissaire Adamsberg

1991 - L'Homme aux cercles bleus; English title: The Chalk Circle Man, 2009 (International Dagger award)
    1999 - L'Homme à l'envers; English title: Seeking Whom He May Devour, 2004, (Prix Mystère de la critique)
    2000 - Les quatre fleuves; English title: The Four Rivers. Graphic novel (with Edmond Baudoin).
    2001 - Pars vite et reviens tard; English title: Have Mercy on Us All, 2003, (Prix des libraires)
    2004 - Sous les vents de Neptune; English title: Wash This Blood Clean from My Hand, 2007 (International Dagger award)
    2006 - Dans les bois éternels; English title: This Night's Foul Work, 2008
    2008 - Un lieu incertain; English title: An Uncertain Place, 2011
    2011 - L'armée furieuse; English title: The Ghost Riders of Ordebec, 2013 (International Dagger Award)

Първата е "Човекът със сините кръгове" - страхотна  Heart Eyes

# 561
От промоцията на Сиела  Heart Eyes

# 562
От промоцията на Сиела  Heart Eyes
Тази и аз токущо я получих  Laughing
Освен нея
                  и

# 563
Взех си "Доктор Живаго" на Пастернак, срам не срам, не съм я чела още, а е крайно време.
Също така "Войната на буквите" на Людмила Филипова, обожавам книги за българското средновековие,жалко, че не са много Simple Smile

# 564
Днес поръчах
Скрит текст:

и
Скрит текст:

Слагам картинките в спойлер, т.к. не намерих по-малки
от http://www.helikon.bg/

Някой ще сподели ли мнение за някоя от тях  Hug

# 565
  • Benelux / Varna
За първата и аз бих се радвала на коментар  newsm78

# 566
denim123, аз се улях с писане за втората преди, но пак ще копирам. Сори, че е дългичко. В моите топ 10, ако не и топ 5. Simple Smile
https://www.goodreads.com/review/show/668495061?book_show_action=false

# 567
Нямам идея кога ще имам време да ги прочета  ooooh!
Скрит текст:

На телефона чета Игра на тронове и ми харесва адски много  Blush

# 568
За първата и аз бих се радвала на коментар  newsm78
„Невидимите” – Стеф Пени:
Историята е интересна, малко странна (не бих я определила като красива и вълнуваща, но пък има тайни и измами). Действието се развива бавно. Представях си друг фон , на който да се развива действието. Очаквах да се натъкна на многолюден катун, пълен с колоритни образи, оживление, суеверия, мистика. Получих – гола поляна, с няколко каравани, малобройна фамилия, мрачни и самотни персонажи.

# 569
  • София, България
Днес се сдобих с тази книжка, мисля че бях чела отзиви за нея във форума, дано ми хареса. Много обичам ирландските автори, така че имам огромни надежди ...

Общи условия

Активация на акаунт