Новите ви книги - 16

• 61 670
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Подариха ми "Глинописецът". Още не съм я зачела, само й се радвам. Като приключа с тези,които чета сега и после ще е тя.

# 511
Отидох днес до библиотеката да върна и да взема за сина ми книжки и бях се зарекла да не вземам нищо...А познайте, не взех ли? ooooh! Rolling Eyes Laughing
Ето какво закачих след бързо сканиране:

# 512
  • София
Гигич, за първите две много искам да споделиш отзиви! Някъде четох много ласкави изказвания за книгата на Джилиан Флин.

Аз пък си поръчах новия роман на Колин Фалконър - "Изабела. Смелото сърце на Франция". Намислила съм да го чета на морето, обаче то е чак в края на август и не знам дали ще удържа фронта  Grinning.

# 513
    - корицата с верониката  Heart Eyes

# 514
Гигич, за първите две много искам да споделиш отзиви! Някъде четох много ласкави изказвания за книгата на Джилиан Флин.
...
Ще споделя Hug
И аз четох добри отзиви, затова и я помъкнах Wink, пък и библиотекарката ми я препоръча.

# 515
Взех на сина ми от книгите, които се предлагат, за да се съберат  средства за лечението на Сава (не че само чрез книги ще стане...).
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1436715193261588&type=1

# 516
  • Велико Търново

# 517
Новата ми книжка от промоцията на Сиела Heart Eyes

# 518
  • на североизток от Рая
 Моите книги от библиотеката:

Дадох заявка за "Лекарки" на Шелдън, защото не беше налична в момента.

# 519
Извинявам се , че ще оспамя , но Нели като видях , че си писала за Шелдън ми стана много мило , всички книги му са страхотни , няма книга май негова , която да не съм чела  Heart Eyes

# 520
Извинявам се , че ще оспамя , но Нели като видях , че си писала за Шелдън ми стана много мило , всички книги му са страхотни , няма книга май негова , която да не съм чела  Heart Eyes

И аз така, Нарче  Heart Eyes Като малка, вуйна ми си ги купуваше и само я дебнех да ги изчете и да ги прехвърли към мен. А "Лекарки" беше първата негова, която съм прочела.

# 521
  • Benelux / Varna
Взех на сина ми от книгите, които се предлагат, за да се съберат  средства за лечението на Сава (не че само чрез книги ще стане...).
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1436715193261588&type=1

Много се радвам , че се включи!
Аз също си избрах две книжки да закупя оттам " Любовникът на двеицата" на Грегъри и " Името на розата" на Еко! Благодаря на всички момичета, които са предоставили книги и закупили! Мисля, че всеки би могъл да си хареса по нещо за себе си и да помогне на момчето! Нужни са 108 хил евро, а до момента са набрани 24 хил.евро.

# 522
  • Сред лисици
Моите нови книги от библиотеката:

# 523
Най-после я дочаках  Heart Eyes Съвсем топла от днес по книжарниците!

# 524
  • USA, Steak State
Най-после я дочаках  Heart Eyes Съвсем топла от днес по книжарниците!

И аз в ел. формат. Simple Smile

А в книжен:

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 15:06 от TheBlackWidow

Общи условия

Активация на акаунт