"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 698
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Ивче,ми малко са-аз лятото без да искам ставам 47-49-сега съм с десет от горе.И бузки си имам и на дупето сложих-но още малко и като се хвърля в боя-пак слабббея Joy Joy Joy

Значи генетично сте така  hahaha hahaha hahaha пак намери как да го защитиш бе  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

За теб може. За него- НЕ!  Crossing Arms

# 496
  • близо до брега на морето
Ивче,ми малко са-аз лятото без да искам ставам 47-49-сега съм с десет от горе.И бузки си имам и на дупето сложих-но още малко и като се хвърля в боя-пак слабббея Joy Joy Joy

Значи генетично сте така  hahaha hahaha hahaha пак намери как да го защитиш бе  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

За теб може. За него- НЕ!  Crossing Arms
уууууууууууууу чи лоша си бе-ша му кажа да притичва покрай морето по-често,но без да се отбива при аби  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug

# 497
Знаех си че трЕбе да мълча...... ooooh!....,ама кЪт съм яла кокоши крака..... Joy Joy Joy Joy Много съм зле с технологиите и немоИм да качвам снимки..... ooooh!Но обещавам в най-скоро време да ви изненадам..... Peace На колежката щерката е много мой човек и ще ми помогне.....  Peace Ани....само да посмеят..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire... #2gunfire Party Party Party Party

# 498
В първи епизод -   и сега     Mr. Green Wink

# 499
Стига пък вии сега-много си е добре момчето-е малко е напълнял в сравнение с началото на сезона-но сега е зима-и аз съм качила-като се стопли и ще се втали-тамам мъ Joy Joy Joy Joy JoyЗимата е нормално,сега като се стопли-и като остави джипето
Скрит текст:
34КА 9090
и като тръгне по едни разходки,ша видити тогаз ааааааааааааааа Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мимче, ти на 6-7кг малко ли викаш?  Mr. Green Mr. Green

Айййй, Бойче, имаш си малко копие на Яманко и си траеш?  Shocked Crazy Crazy Crazy

Малко.....малко.....???????на лято става на 16г.   ..... Peace ще ми го вземат скоро яяяяяя..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 500
 Hug Hug Hug Hug HugБойче,да ти е много здраво малкото копие на кардото-пък другото ша са нареди душко Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 501
  • между морето и небето
Стига пък вии сега-много си е добре момчето-е малко е напълнял в сравнение с началото на сезона-но сега е зима-и аз съм качила-като се стопли и ще се втали-тамам мъ Joy Joy Joy Joy JoyЗимата е нормално,сега като се стопли-и като остави джипето
Скрит текст:
34КА 9090
и като тръгне по едни разходки,ша видити тогаз ааааааааааааааа Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мимче, ти на 6-7кг малко ли викаш?  Mr. Green Mr. Green

Айййй, Бойче, имаш си малко копие на Яманко и си траеш?  Shocked Crazy Crazy Crazy

Малко.....малко.....???????на лято става на 16г.   ..... Peace ще ми го вземат скоро яяяяяя..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бойче, дишай спокойно  Whistling Whistling Whistling. Все някога ще ти го вземат  Naughty

# 502
Hug Hug Hug Hug HugБойче,да ти е много здраво малкото копие на кардото-пък другото ша са нареди душко Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

+1   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 503
  • Варна
Петък е-любимият ни ден newsm44
че кардото държи ни всички в плен smile3534
Покрай разни снимки и догатки
седмицата свърши-ша ли има още загадки newsm78
То при мене сложно стана
вече съм шашарма с фрагмана Joy
Гърмят и сърдят се на Яман,
но за Ивчето и абла си остава кахраман Peace
Довечера ще търсим извинение Hug
но на хартия-да не стане недоразумение hahaha
Влюбено ш щастливо е момчето  Heart Eyes
щото Мира му е на сърцето
Но тейзето ново ще се появи #Crazy
и ще има разпри и кавги #2gunfire
Да се вземат със Крачола
стига скуба таз главица-ще остане гола hahaha
Само Кен остана сам
Седеф за него е-това го знам Joy
И след тези размисли и страсти #Crazy
искам саде ашк и ласки
Но Едже ханъм не мисли като мен
иска драма-да държи комшиите във плен
Стига с тези сълзи и сополи
любовта накрая май ще ги пребори
Ние сме от друга раса знам Peace
и затуй Яман изгаря ни във плам Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug Hug

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Мимчооооооооо, да поздравиш музата за факса, дето ти е пратила- много джиджен, бре! newsm51

# 504
  • Банкя
Не е много напълняло момчето .То и от прическата си зависи, но не е и слабичък. Спомням си снимки на баща му - е едричък си е в лице пък иначе не знам. Ако Ча  пусне и мустак и направо е ударил 40-така. Joy
да е жив и здрав - всякак ще му се радваме.

# 505
Хаштага
Medcezir'in bu aksamki hashtagi #kıskandığımda

Ще се ревнува  Wink

# 506
Бризче, мило сега като го чета-чак се чудя бре Mr. GreenДобре е ,че факс хартия имаше-щот някой път получавам факсове-а хартия йок.Както бях писала по рано-ти и Ивчето сте ехееее на светлинни години. Имате талант и всеки път се забавлявам с вашите творби.   Hug Hug Hug

# 507
# 508
  • Яко в Матрицата...
Хаштага
Medcezir'in bu aksamki hashtagi #kıskandığımda

Ще се ревнува  Wink

Като затишие пред буря е тук Joy Joy Joy

# 509
Мераба,къзлар Hug Hug Hug
Как сте,готови нали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Батковците и каките от ПО  Grinning Grinning Grinning
особена абла Еда  bombs  Whistling Whistling Whistling