"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 271
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Анкетата  Whistling  - КрачАда - 1, ЯмАда - 5     Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

# 121

Ааа,а тука как я докосваха пръстчетата му  newsm19 newsm19 newsm19

Аз пък още не съм гласувала,въх  Whistling Whistling Whistling това Ада ме нерви  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 122
Анкетата  Whistling  - КрачАда - 1, ЯмАда - 5     Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Само аз мисля за любовния живот на Крачо  newsm47 newsm47
И за този на ЯМИРА  Naughty

# 123

В Найки,а ?
Ще спортуваме май  newsm78 newsm78 newsm78 нещо някой е на диетичка   Wink Wink Wink
Гледайте какво става и зад нея-тия на касата клю клю  Thinking Thinking Thinking

Нали ще води конкурса Мис Турция 2014,ще влиза във форма.Няма да се подреди до миските дебела,я?! Joy Макар че аз не виждам нужда от диета при нея.
Викиии  Hug Hug Hug
мани,мани пък тая тема да не я почваме,че още отсега има трупове като се разбра,че ще е водеща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,а пък на галата  и след нея  smile3505 smile3505 smile3505

Пепи  Hug Hug Hug

Mи тя щото е връзкарка  hahaha hahaha то реклами, фотосесии, церемонии  Mr. Green Mr. Green връзки яки са това  Stop За Чачко да не говорим - ей тези и връзки най-много дразнят  hahaha hahaha hahaha

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам йени фото има, доказателство, че добре се грижим за формата на Ча Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Започвам да си мисля, че ни е беден езика - хубав, красив, божествен, извънземен, ангелче... Ми  нещо вече не са ми достатъчни тези определения, я!

Като сте заговорили за частите на тялото му - все забравям да пиша колко ми харесват ръцете му. Много хубави длани има - хем силни, хем с дълги и красиви пръсти Heart Eyes
Рени  newsm26 newsm26 newsm26
и чувствени   Hug Hug Hug
И как хубаво прегръща и гали с тях  Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама какъв разговор подхванахме днес  Joy Joy Joy Joy Joy

Хубав! Peace  Grinning
Ники Hug,Серенай си е мнооого добре... Joy Тя си работи каквото и харесва,получава си стабилните доходи,радва се на внимание отвсякъде и си задоволява капризите...  Mr. Green И за Чаги важи същото,и за всеки друг от техните среди,който си е на мястото.

Точно  Hug Hug всичко това + по цял ден и цяла нощ е с един от най-желаните млади мъже на Турция  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes какво повече да иска човек?  Party Party Party

# 124

Ааа,а тука как я докосваха пръстчетата му  newsm19 newsm19 newsm19

Аз пък още не съм гласувала,въх  Whistling Whistling Whistling това Ада ме нерви  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
А на нея как не й се искаше да спира  Crazy

# 125
Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам йени фото има, доказателство, че добре се грижим за формата на Ча Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Започвам да си мисля, че ни е беден езика - хубав, красив, божествен, извънземен, ангелче... Ми  нещо вече не са ми достатъчни тези определения, я!

Като сте заговорили за частите на тялото му - все забравям да пиша колко ми харесват ръцете му. Много хубави длани има - хем силни, хем с дълги и красиви пръсти Heart Eyes

Hug Hug Hug Това за ръцете и аз все се каня да го пиша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Значи за ушите е ставало въпрос?  Mr. Green Mr. Green и аз така си помислих  Joy Joy Joy Joy

Ани  Hug Hug Hug точно на твоето аватарче се вижда това - как хем категорично, хем  много нежно обгръщат ръцете му Мирчето Crazy
newsm10 newsm10 newsm10
А във втори епизод, когато обхвана с длани лицето й ммммммммм  Crazy Crazy Crazy или пък в съня й, когато я галеше  Crazy Crazy Crazy

Точно във 2-ра серия и в 6-та в съня  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes офф сега в момента не мога да намеря гифчета или снимки  ooooh!

# 126

В Найки,а ?
Ще спортуваме май  newsm78 newsm78 newsm78 нещо някой е на диетичка   Wink Wink Wink
Гледайте какво става и зад нея-тия на касата клю клю  Thinking Thinking Thinking

Нали ще води конкурса Мис Турция 2014,ще влиза във форма.Няма да се подреди до миските дебела,я?! Joy Макар че аз не виждам нужда от диета при нея.
Е, тя няма нужда, но пък може да прави компания на любимия  Flutter Flutter Joy Joy Joy Joy

Точно така - тя да е солидарна с него  Heart Eyes Heart Eyes за да не му тежи строгата диета на диетоложката Ивка  hahaha hahaha hahaha

# 127
Цитат
Точно всичко това + по цял ден и цяла нощ е с един от най-желаните млади мъже на Турция  какво повече да иска човек?   
Че то там е ключа от бараката  smile3521 smile3521 smile3521
Очи пълни ръце празни  smile3533 smile3533 smile3533
Това не могат да й го простят,другото е пълнеж  newsm47 newsm47 newsm47

# 128
  • близо до брега на морето

# 129
Цитат
Точно всичко това + по цял ден и цяла нощ е с един от най-желаните млади мъже на Турция  какво повече да иска човек?   

Че то това прощава ли се? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

# 130

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Крачола пак губи от Яман  hahaha hahaha неудачник  hahaha hahaha

# 131
Цитат

Че то това прощава ли се? #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

Трудно, мнооого трудно  Joy Joy Joy

# 132
  • близо до брега на морето
-има още бол,бол-ръце да искаш  Mr. Green Laughing

# 133
Цитат

Трудно, мнооого трудно  Joy Joy Joy

Кво трудно, непростимо еееее   Angry Angry Mr. Green Mr. Green

# 134
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тази им целувка може и да не е като онази на пейката или на виенското колело, но пък е толкова нежна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оф, толкова работа имам, а седя и се прехласвам  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт