ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 30]

• 63 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Снимките на Танчето са много хубави!
Повечето булки малко много се бяха навлякли, но имаше и една с голи ръце  Sunglasses.
Много ми е чудно, как никой не ходи да чупи десетките фигурки на лалета, патета, пчелички и т.н. разни украшения и красоти?

# 16
Както винаги чудесно оформена тема. Поздравления! Надявам се в тази тема да намерят място и моите първи впечатления от прекрасния Истанбул.

# 17
  • София
Благодаря за темата  Hug
Малко остана , утре тръгвам  newsm49

# 18
  • Бургас / UK
Шебечеее,ти си знаеш Hug  bouquet
Анджи,поздрави на Кадъкьой Heart Eyes
Хелън hahaha  Hug
Айде,дано юбилейната тема е изпълнена с много разкази и снимки.
Хубав четвъртък от мрачна Северна Ирландия  Wink

# 19
Това Истанбул тема 23 не съм го писала аз.  Mr. Green
Това си излиза автоматично заедно с поста ми. Мисля, че Шебечето беше написала първоначално 23 вместо 30, но не съм сигурна.  Simple Smile

# 20
  bouquet за прекрасната тема!
Момичета (и момчета май имаше) има ли корабчета от тези туристическите, които имат спирки някъде? Или да пробвам по друг начин - можем ли да се качим на корабче от Еминьоню и да слезем на Юскодар?

# 21
  • Varna, Bulgaria
Шебече, супер си!   bouquet  bouquet  bouquet

Танче, снимките ти са просто "един път"...  Hug

# 22
Благодаря за новата тема   bouquet.Малко остава и до нашето тръгване.Дано и времето е с нас.

# 23
  • София
Шебече    Hug Благодаря за прекрасната юбилейна тема.  newsm51 newsm51 newsm51

Танче  Hug Сега разгледах снимките с лалетата, че преди явно съм ги пропуснала направо са невероятни, красота.  Heart Eyes

koricimu Приятно изкарване и после ще чакаме разкази и снимки.  Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 08:56 от ***Mimeto***

# 24
Записвам се да не ви изтърва. Надявам се отново да отида в невероятния Истанбул   bouquet

# 25
Шебече,   bouquet
Меривас, можеш ферибот да си хванеш. Разходката не е тип туристическа, но е също толкова приятна.

# 26
Аз си мълча, но ви чета! Вече втори път като кажа дата, на която отиваме, пътуването отпада, ама пак да пробвам последно на 11 април заминаваме. Като гледам доста хора ще пътуват на 10 и явно на тези дати ще има силно форумско присъствие в любимият град.  Hug

# 27
  • България, София
Шебече  Hug отново прекрасна тема   bouquet  bouquet  bouquet
Да ни е честита и да бъде изпълнена с вълнуващи разкази и прекракни снимки!

На всички пътуващи - лек път и незабравими емоции в любимия град. Много поздрави да му носите от мен и да му кажете, че мноооого ми липсва. Ама не знам дали тази година ще то видя  Rolling Eyes Знае ли човек  Wink

# 28
Шебече, поздравления за новата тема newsm51 smile3525

Една снимка от мен с  пожелания към всички пътуващи за хубаво време и чакаме разказите с нетърпение:

# 29
Страхотна тема  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт