Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 565
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  Д-р Фантазия,
   може ли да Ви избера за свой личен лекар? Много добре ми действат Вашите лекарства. Вземам ги примерно, точно според предписанията и в резултат си ходя като напушена с марихуана тийнейдъжрка (т.е. леко не у ред) - възможно най-приятното състояние на света! #Silly
   Три пъти ура за стилистите на сериала! newsm44 Сигурно са се уплашили от подписката ни. Виждате ли, момичета, дори само намерението ни да съберем подписка стресна заспалите стилисти около Босфора, пък представяте ли си, ако наистина съберем! smile3534 Дръжте се, голяма сила ставаме!
   Ама друга работа си е така комисарят, беееееее!  love001 Не ме разбирайте погрешно, съгласна съм, че той и със скъсани чорапи, и с протрити зелени гащи все си е хубав и струва сто пъти повече от излъсканите манекени в кино пространството! Peace Ама защо да се хаби нахалос и бадева тази красота???? Тя трябва да се показва, та цял свят да я гледа и да й се радва, нали така? newsm03 Не мога да се сетя какво толкова ще се случи между трета и четвърта серия, та комисар и фамилия да забогатеят внезапно и да изтърбушат бутиците на Истанбул... Диамантите ли ще намерят, с мафията ли ще си стиснат ръцете, лоши кредити ли ще трупат, не знам, но резултатът ми харесва. Ама чок! newsm53
   И доколкото забелязах, на една от снимките Йомер пак е на гости в тузарската вила. Ама този път май ще го допуснат до недрата й. Дали ще срещне маман и Аслъ Демон? Ами Джак Изкормвача? Тръпна от нетърпение.
   И като послепис - мерси, Мариянка, Hug за нагледното сравнение на Йомер и Керим с подобни тоалети. Лична забележка: перфектният вариант е: лява снимка на Йомер с главата на Керим (сори, ама няма да ме възгещисате от дългите коси newsm08). И не мога да се въздържа, ще си го кажа - партньорката от лявата снимка е класи, КЛАСИ над другата! Машалла, момиче!

# 527
Мартичка,   Hug, я ме питай дали ще си сменя подписа? Никога!
Ти ми го направи. Земи тая китка. newsm51
 Grinning

Опитах да сложа и Йомер ... 

Гледахме се Керим, Йомер и аз -   точно 2 минути ... Embarassed

# 528
  • Пловдив

Също като охрана. Върти очите - пази момичето.

Мръсни пари и любов – резюме на 4 епизод

Пред сградата на полицейския участък Елиф не може да накара Йомер да се откаже от решението си. Той държи да подаде оплакване. С всяка изминала минута положението на Елиф се усложнява. Тя знае, че ако полицията разбере, че сестра й е отвлечена, Нилюфер ще бъде убита. Следователно трябва да измисли нещо, за да спре както полицията, така и Йомер. Но дори и да успее, не знае как ще обясни положението на майка си Зеррин, която е приготвила масата за вечеря и с нетърпение очаква дъщерите си. Елиф разбира, че положението се влошава и признава на Йомер, че сестра й е отвлечена. Той отново иска да й помогне, но Елиф отказва предложението му. Тя смята, че Метин веднага ще разбере, че Йомер е комисар. Йомер, който е полицай с опит, измисля план заедно с Пелин и Арда. Планът изглежда съвършен и той успява да убеди Елиф. Опитвайки се отчаяно да реши проблемите си, Елиф казва на Бахар, че баща й дължи огромна сума пари и тя трябва да намери диамантите. Сигурна е, че Бахар ще й помогне. Но споменаването на диаманти  събужда алчността на Бахар и тя започва игра, с която ще навреди на най-добрата си приятелка. Когато Елиф и Йомер пристъпват към плана си, Метин пожелава Елиф отново да изпере поредните пари, за да изплати дълга на баща си. Този път тя отказва и настоява да си върне сестрата като изплати дълга по друг начин. Но Нилюфер не е единственият коз в ръцете на Метин и Таййяр. Колкото и да не иска да се забърква, Елиф си навлича поредните неприятности.

Ех, Йомер нали и обеща - щом е до и около нея, нищо лошо няма да и се случи. Интересното ще е -  опознаването Йомер/Метин. Тук ще има много екшън, напрежение, надхитряне и кой знае какво са ни подготвили.... Имам големи очаквания в тази посока.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 15:28 от mariana51

# 529

Чудесни момичета - благодаря за превода на трета серия - Любов, Бебо, Барисеа,
Марианка, Марица, Марта.

Скрит текст:

За новите снимки, подсказки, новини.
Скрит текст:

# 530

Мръсни пари и любов – резюме на 4 епизод

Скрит текст:
Пред сградата на полицейския участък Елиф не може да накара Йомер да се откаже от решението си. Той държи да подаде оплакване. С всяка изминала минута положението на Елиф се усложнява. Тя знае, че ако полицията разбере, че сестра й е отвлечена, Нилюфер ще бъде убита. Следователно трябва да измисли нещо, за да спре както полицията, така и Йомер. Но дори и да успее, не знае как ще обясни положението на майка си Зеррин, която е приготвила масата за вечеря и с нетърпение очаква дъщерите си. Елиф разбира, че положението се влошава и признава на Йомер, че сестра й е отвлечена. Той отново иска да й помогне, но Елиф отказва предложението му. Тя смята, че Метин веднага ще разбере, че Йомер е комисар. Йомер, който е полицай с опит, измисля план заедно с Пелин и Арда. Планът изглежда съвършен и той успява да убеди Елиф. Опитвайки се отчаяно да реши проблемите си, Елиф казва на Бахар, че баща й дължи огромна сума пари и тя трябва да намери диамантите. Сигурна е, че Бахар ще й помогне. Но споменаването на диаманти  събужда алчността на Бахар и тя започва игра, с която ще навреди на най-добрата си приятелка. Когато Елиф и Йомер пристъпват към плана си, Метин пожелава Елиф отново да изпере поредните пари, за да изплати дълга на баща си. Този път тя отказва и настоява да си върне сестрата като изплати дълга по друг начин. Но Нилюфер не е единственият коз в ръцете на Метин и Таййяр. Колкото и да не иска да се забърква, Елиф си навлича поредните неприятности.

Скрит текст:
Summary
Elif can’t make Omer give up his decision in front of the police station. Omer is determined to file a complaint. Every passing minute makes things difficult for Elif. Elif knows that if police finds out her sister was kidnapped, she will be killed. Therefore, she needs to come up with something to stop the police and Omer. Even if she does, she doesn’t know how to explain the situation to her mother Zerrin who prepares a very nice dinner table and impatiently waits for her daughters. As Elif realizes that everything is getting worse, she tells Omer that her sister was kidnapped. Omer wants to help again but Elif doesn’t accept his offer. She thinks that Metin will immediately find out that Omer is a police officer. Omer who is an experienced police officer makes a plan with Arda and Pelin. His plan seems perfect and he convinces Elif. Desperately trying to solve her problems, Elif tells Bahar that her father owed large amounts of money and therefore she needs to find the diamonds. She is sure that Bahar will help her to find the diamonds. But mentioning the diamonds makes Bahar greedy and she starts a game that will hurt her best friend. When Elif and Omer starts executing their plan, Metin wants her to launder money again to pay her father’s debt. This time, Elif says she doesn’t want to do it and she wants to get her sister back by paying her debts in some other way. But, Nilufer is not the only thing Metin and Tayyar have. Elif gets herself into more trouble as she tries to stay out of it.

Любовче  Two Hearts за превода !

Очаква ни поредната интересна серия ! Така както изглежда  ще имаме доста какво да видим от "Елиф/Йомер" Те май-май наистина ще станат като "скачени съдове". Умирам си от любопитство да  станат наистина "екип".

Е, най-атрактивни в моята класация са Бекет /Касъл, но ... нямам нищо против Елиф /Йомер  да ги заместят... newsm53

# 531

И в КВФ имаше подобен стайлинг и беше много хубав. А колкото до онемяването,аз отдавна не намирам достатъчно силни  изразни средства за описване на чар,красота и талант,когато се отнася до Енгин.

# 532
  • Пловдив

Рейтингът за изминалата седмица на всички дизита - топ 10.

# 533

Рейтингът за изминалата седмица на всички дизита - топ 10.

Първите места и в двете класации са на филми, които започват с "К" Grinning
Добра тенденция. Няма да изневеряваме на статистиката. Mr. Green

# 534
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=yk9uIEMO5mk

Преводът на екипа ни, вече е вграден в youtube от Engin Akyurek Universal Fans Club. Приятно гледане.

# 535

Охххх, май по-вече ми харесваше с пуловера. На тези снимки Енгин е повече като TURK MALI  newsm62

Ще видим по-нататък какви ще му сложат. Предпочитам тениски тип U.S. Polo Assin  hahaha

# 536
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kara-para-askin-4-bolu … olacak/190988/15/

Статия от днес. Отразяването продължава.
"Какво ще се случи в 4 епизод на "Мръсни пари и любов?"
...................
Резюме на 4 епизод - преведено ни е от Любов.
newsm51 txtloves

# 537

Нямам търпение до сряда, ейййй  Hug

Иска ми се малко да му подкасят брадата и да го оставят като небръснат от няколко дни. Ноо интригата се заформи рано-рано. Сигурно знаят, че няма да изтърпим поредната любовна история с Енгин да се завърти чак към 60-70 серия, като при КВФ  newsm48
Сега поне ще се насладим на целувки и пози, пък макар и запред другите.

Докога смятате, че Елиф ще се дърпа на чара на комисаря? Според мен в 3еп. усети искрите, но покрай другите проблеми се бунтува срещу тях заради принципа.  hahaha

# 538

Поне засега темпото на сближаване е доста бързо,но предполагам,че в последствие ще създават интриги и ще има  раздели и сдобряване - ще видим колко пъти.Доброжелатели,около тях колкото искаш.

# 539

Ох, влизам - излизам, и едно БЛАГОДАРЯ, не мога да кажа. Embarassed Embarassed Embarassed

Работливи МОМИЧЕТА, отново прегръдки и целувки за ВАС!

Общи условия

Активация на акаунт