Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 459
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Лека нощ!

# 661
Хаяско, колажът е страхотен!  Hug  bouquet  Heart Eyes

# 662
Успях и аз да се филмирам с това имаше ли Ахмет извънбрачно дете или не .
Скрит текст:
А Бахар коя е ?Ахмет и подал ръка ,изучил я ,дал и работа ,колкото Елиф е ....та в този ред на мисли ми се завъртя нещо такова ....ясно е ,че ще е заплетен сценарият ,но не ми се струва,че Сибел е дъщеря на Ахмет .Много лесно ще ни бъде да се досетим....имал забежка на младини ,Сибел с него в колата -дъщеря му е . Rolling EyesАми ако Бахар му е дете ,оттам тази озлобеност към сем.Денизер ,а определено на Бахар работата  не и е чиста  Rolling EyesИ този намек към маман като излязоха от къщата на Сибел ,че не се знае кой с кого си ляга  newsm78
Леле направо нов сценарий захванах  ooooh!
На мен Сибел не ми е много симпатична ,не знам ,но нещо зад ангелското и личице ме смущава  newsm78
Лека нощ  момичета  Hug
Скрит текст:

Ами, то хубаво - Лека нощ -  Peace Joy Joy, ама като ни хвърляш и в нови
размисли и страсти  newsm78 newsm78 newsm78 Heart Eyes

Колажът ти е направо страхотен - но чаках първо ти да си го качиш
- където му е мястото!!!! Hug Hug  bouquet  bouquet

# 663
3дравейте, дами!
Преди време ме приехте много радушно, 3а което ви благодаря  bouquet
Марта ми 3адава интересен въпрос:"Как бих приела някой  да детронира Мурат Й."
Марта Hugето и моя отговор. 3а последните 5 години Туба и Мурат са на първо място във всевъ3можни анкети и класации:
- Най-добра екранна двойка
- Най-красива екранна двойка
- Любима екранна двойка
- Най-желана екранна двойка и т.н.
Никой досега не ги е и3местил от първото място. Наистина ми е трудно, да приема някой да детронира Мурат, но ако е писано да се случи, то бих искала това да е Енгин Акюрек и никой друг.
Е, нашият сериал тръгна и с всяка следваща серия се 3асилва, като японски експрес. Скоро ще помете всичко по пътя си...сигурна съм в това. 3акваската е много качествена: Туба и Енгин - млади, красиви, уникално талантливи;интригуващ сценарий;майсторска режисура; интересни и оригинални операторски виждания; му3иката на Тойгар Ъшъклъ.Слабо е да се каже, че съм очарована от КРА...3апленена съм.
Е, има две-три критики на които не отдавам голямо 3начение.
-Историята била клиширана: убийство, диаманти, ченге,отвличане...хайде сега, важна е интерпретацията. Те съседите щипнаха: "Гордост и предра3съдъци","Моята прекрасна лейди"," Граф Монте Кристо", "Богат-беден", но пречупиха те3и вечни истории пре3 своята култура, традиции и бит и им се получи.
- Стайлинга. Наистина 3апочнаха с отчайващи експерименти в та3и посока.От новите трейлъри е видно, че проблема е реви3иран.
На критикарите на КРА ще дам един съвет:не ка3вай "Хоп" преди да си скочил.
Дами, вие толкова интересно,обстойно и оригинално коментирате сериала, че каквото и да напиша...ще е и3лишно.
Благодаря, на всички дами, които превеждат:сериите; статии; материали;вграждат субове;и3намират интересно инфо   bouquet

# 664
  • Бургас
Маричке ,Паулита  HugБлагодаря  Hug
Щях да лягам ,но чак аз се замислих над прозрението Joy си и пак цъфнах тука . Rolling Eyes
vanq_6119  Hug  bouquet

# 665
Haqsko Hug   bouquet  : страхотен колаж!   bouquet

Бахар явно се срамува от произхода си, затова каза че нейното семейство
не било толкова бедно.
Думите и, че не се знае кой с кого ляга и после изражението и - знае нещо,
но за кого newsm78

Лека нощ на лягащите и на оставащите! И утре е ден, ще разнищваме загадките. Simple Smile Heart Eyes

# 666
Скрит текст:
3дравейте, дами!
Преди време ме приехте много радушно, 3а което ви благодаря  bouquet
Марта ми 3адава интересен въпрос:"Как бих приела някой  да детронира Мурат Й."
Марта Hugето и моя отговор. 3а последните 5 години Туба и Мурат са на първо място във всевъ3можни анкети и класации:
- Най-добра екранна двойка
- Най-красива екранна двойка
- Любима екранна двойка
- Най-желана екранна двойка и т.н.
Никой досега не ги е и3местил от първото място. Наистина ми е трудно, да приема някой да детронира Мурат, но ако е писано да се случи, то бих искала това да е Енгин Акюрек и никой друг.
Е, нашият сериал тръгна и с всяка следваща серия се 3асилва, като японски експрес. Скоро ще помете всичко по пътя си...сигурна съм в това. 3акваската е много качествена: Туба и Енгин - млади, красиви, уникално талантливи;интригуващ сценарий;майсторска режисура; интересни и оригинални операторски виждания; му3иката на Тойгар Ъшъклъ.Слабо е да се каже, че съм очарована от КРА...3апленена съм.
Е, има две-три критики на които не отдавам голямо 3начение.
-Историята била клиширана: убийство, диаманти, ченге,отвличане...хайде сега, важна е интерпретацията. Те съседите щипнаха: "Гордост и предра3съдъци","Моята прекрасна лейди"," Граф Монте Кристо", "Богат-беден", но пречупиха те3и вечни истории пре3 своята култура, традиции и бит и им се получи.
Скрит текст:
- Стайлинга. Наистина 3апочнаха с отчайващи експерименти в та3и посока.От новите трейлъри е видно, че проблема е реви3иран.
На критикарите на КРА ще дам един съвет:не ка3вай "Хоп" преди да си скочил.
Дами, вие толкова интересно,обстойно и оригинално коментирате сериала, че каквото и да напиша...ще е и3лишно.
Благодаря, на всички дами, които превеждат:сериите; статии; материали;вграждат субове;и3намират интересно инфо   bouquet

newsm10 newsm10 newsm10
Така е. Интерпретацията засега е повече от добра. Има си всичко сериала - и интрига и екшън и чуФства. Simple Smile) Стискам палци да продължи да бъде така интригуващ... особено в отношенията между главните герои (които, да си призная, май най-много ме интересуват).
Що се отнася до детронирането... поживем - увидим... За мен има само един цар на екрана. Simple Smile)) Цар, султан... Simple Smile))

# 667
Успях и аз да се филмирам с това имаше ли Ахмет извънбрачно дете или не .
Скрит текст:
А Бахар коя е ?Ахмет и подал ръка ,изучил я ,дал и работа ,колкото Елиф е ....та в този ред на мисли ми се завъртя нещо такова ....ясно е ,че ще е заплетен сценарият ,но не ми се струва,че Сибел е дъщеря на Ахмет .Много лесно ще ни бъде да се досетим....имал забежка на младини ,Сибел с него в колата -дъщеря му е . Rolling EyesАми ако Бахар му е дете ,оттам тази озлобеност към сем.Денизер ,а определено на Бахар работата  не и е чиста  Rolling EyesИ този намек към маман като излязоха от къщата на Сибел ,че не се знае кой с кого си ляга  newsm78
Леле направо нов сценарий захванах  ooooh!
На мен Сибел не ми е много симпатична ,не знам ,но нещо зад ангелското и личице ме смущава  newsm78
Лека нощ  момичета  Hug

Никакво лека нощ, щом ни заинтригува. И този хубав колаж не е за спойлер.

Остава Бахар да излезе дъщеря му.То тогава ще бъде чудо на чудесата. И аз мисля, че Сибел

не е. Много лесна е загадката в  този случай.

# 668

Момичета - Паула и Ели,

Прави сте, че го изнудват, но според мен не е за забежката му на младини, защото за нея знае
и маман. Явно нещо друго  е сгафил човека и те са се възползвали, но какво ?????

Маман знае за забежка, но явно не и за последици от нея- варианти много  Heart Eyes Heart Eyes

# 669
  • Бургас
Елинор  Hug
Бахар е направо обсебена да си отмъсти на Денизер ,за какво  newsm78Това ,че си от бедно семейство сякаш не ми е достатъчно основателна  причина така да се озлобиш към тези ,които са те отгледали и изучили,осигурили хубав живот .Да искаш да се мериш с тях без да си един от тях  Thinking
Съвсем оплетох конците  Crazy,но от този храст може да изскочи зайчето Mr. Green
Комет Hug и аз така си мисля ,би било много лесно Сибел да му е дъщеря ...И ако му е ,защо ще трябва да се среща с детето си по нощите  newsm78

# 670

Я, да си сложа момчето ни - ей така за успокоение на мислите ни Heart Eyes Heart Eyes

# 671
Елинор  Hug
Бахар е направо обсебена да си отмъсти на Денизер ,за какво  newsm78Това ,че си от бедно семейство сякаш не ми е достатъчно основателна  причина така да се озлобиш към тези ,които са те отгледали и изучили,осигурили хубав живот .Да искаш да се мериш с тях без да си един от тях  Thinking
Съвсем оплетох конците  Crazy,но от този храст може да изскочи зайчето Mr. Green
Комет Hug и аз така си мисля ,би било много лесно Сибел да му е дъщеря ...И ако му е ,защо ще трябва да се среща с детето си по нощите  newsm78

Донякъде може и да сте прави за Сибел - тогава развръзката се
прехвърля върху Бахар. Но там някак си ми звучи по други ноти
развитието  в действието - Но ще спра до тук за тази вечер. Peace Peace

# 672
  • Бургас

Вече наистина лека нощ !

# 673
Елинор  Hug

Само отбелязах думите и, видя ми се че се срамува, че е била бедна.
Разбира се това не може да е причина да се озлоби към семейството. Може да има
и друго, но може и от завист да действа по този начин.
Има ги такива хора, които завиждат и за по-малко, и гледат да вредят.

# 674

Хайде да спрем до тук, пък утре живот и здраве да продължим.

Лека и спокойна нощ, момичета !

Общи условия

Активация на акаунт