Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 457
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ооооо, то и дошъл денят за лъжата -  Joy Joy

Да видим, кой кого ще надлъже - ден - голям Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 01:26 от PaulaSS

# 676
Изгледах серията с превод и влизам само да ви пожелая спокойна нощ

Сигурно е слагана ,но от мен за разкош.

# 677
Изгледах серията с превод и влизам само да ви пожелая спокойна нощ

Сигурно е слагана ,но от мен за разкош.

newsm51milkaradeva - разкоша е пълен -
аз сега се отправям да си до изгледам серийката с превод. Peace Peace

Утре пак ще я нищим!!!! Peace Peace Close

# 678
Марица Hug 3нам, че съм царството на Цар Енгин Heart Eyes Времето ще покаже, но от сега 3нам, че с Туба ще пометат всяка конкуренция.И при първото си гостуване писах, сега ще се повторя: 3а мен, Енгин е у-ни-кал-но талантлив. Чакала съм с нетърпение да се 3авърне на екран. Мечтаех да ги видя с Туба в общ проект, е как да не съм щастлива сега...мечтите се сбъдват.
3а Енгин е ясно,но като фенка на Туба, на мен ми беше интересно, как ще я приемете след първа, втора серия...След старта на сериала, написахте доста критични мнения 3а Туба:фигурата й;актьорските й качества и други 3абележки. 3наех, че Туба вли3а в сериала в последния момент; няма добра предварителна подготовка и ще й са необходими две-три серии 3а да вле3е в ритъм. Тя го направи на втора серия.А а3 3наех, че ще я харесате. Вашето отношение градираше с всеки ден...от съмнение, недоверие до въ3хищение.
3а мно3ина от вас това е първата среща с Туба Б.3а вас тя е непо3ната, нормално е да я приемете с ре3ерви. Ако ми по3волите ще ви дам малко инфо 3а Хатидже Туба Бюйюкюстюн. Така ще добиете по-ясна представа каква жена и актриса партнира на Енгин в КРА.
Туба - хубава жена.
Туба многократно е обявявана 3а най-красивата турска актриса. От години рекламно лице на "Пантен" 3а Турция и целия арабски свят ( марката пробва и с Берг Корел, но не се получи). Рекламно лице на световно и3вестни марки като:"Арте" и Луис Вюитон. Има убийствени фотосесии на които представя елитни модни къщи. Пре3 2010 г. Мис Турция - Ги3ем Метич, веднага след коронясването си ка3ва:" Не се приемам 3а най-красивата туркиня, 3а мен това е Туба Б." Споменавате Серенай Саръкая. Тя никога не е била Мис Турция,но в свое интервю ка3ва, че 3а нея най-красивата туркиня е - Туба Б. Бившата манекенка и пре3идентша на Франция Карла Бруни след 3апо3нанството си с Туба: Туба е една от най-красивите жени, които съм виждала, а повярвайте ми, а3 съм виждала доста красиви жени."
Ще спра до тук.
Туба - актриса.
Туба е носителка на всички престижни награди в южната ни съседка (не говоря 3а фенски класации). Обявявана е 3а най-добра актриса на Турция пре3: 2008, 2009 , 2011 и 2013 година.Туба е единствената турска актриса номинирана и наградена на престижния филмов фестивал "3латната нимфа" в Монте Карло под егидата на принц Алберт.
Туба - личен живот.
Никога не е имала връ3ка със Сайгън. Та3и журналистическа и3мишльотина и3ле3е преди години и се тиражира и3 жълтите и3дания. Двамата са колеги от Аси и приятели.Туба е имала официални връ3ки  с Бюлент Инал ( Под липите); Сами ( оператора на Аси ) и съпруга й - Онур Сайлак. Има бли3начки - Топрак и Майа на две годинки.
Енгин и Туба.
Не се по3нават преди старта на КРА. В първото им интервю пролича:приятелство, уважение, колегиалност. Вече в три серии виждаме бе3спорната екранна химия между двамата. Уникална екранна двойка. Мисля, че ще станат добри приятели в живота. 3ащо...
Туба и Енгин имат сходни интереси; сходен начин на живот; сходен мироглед.
И двамата са скромни, толерантни.И двамата не се въ3пол3ват от 3ве3дния си статус. И двамата не обичат светлините на прожекторите и журналистическия интерес.И двамата не обичат шумните купони и бляскави светски събития.И двамата имат интерес към историята, литературата, и3куството.И двамата предпочитат, 3а лятната си почивка непретенцио3ни места.И двамата не живеят в имения покрай Босфора. Дори това и двамата шофират Мерцедеси в бял цвят.
Доста сходства, нали...
Пристрастна съм, но смятам, че Туба е най-добрата партньорка 3аставала пред камера до Енгин.
Дано инфото ви е било интересно и...дано не съм ви досадила.
С най-добри чувства ви ка3вам : До скоро Hug

# 679
Марица Hug
Скрит текст:
3нам, че съм царството на Цар Енгин Heart Eyes Времето ще покаже, но от сега 3нам, че с Туба ще пометат всяка конкуренция.И при първото си гостуване писах, сега ще се повторя: 3а мен, Енгин е у-ни-кал-но талантлив. Чакала съм с нетърпение да се 3авърне на екран. Мечтаех да ги видя с Туба в общ проект, е как да не съм щастлива сега...мечтите се сбъдват.
3а Енгин е ясно,но като фенка на Туба, на мен ми беше интересно, как ще я приемете след първа, втора серия...След старта на сериала, написахте доста критични мнения 3а Туба:фигурата й;актьорските й качества и други 3абележки. 3наех, че Туба вли3а в сериала в последния момент; няма добра предварителна подготовка и ще й са необходими две-три серии 3а да вле3е в ритъм. Тя го направи на втора серия.А а3 3наех, че ще я харесате. Вашето отношение градираше с всеки ден...от съмнение, недоверие до въ3хищение.
3а мно3ина от вас това е първата среща с Туба Б.3а вас тя е непо3ната, нормално е да я приемете с ре3ерви. Ако ми по3волите ще ви дам малко инфо 3а Хатидже Туба Бюйюкюстюн. Така ще добиете по-ясна представа каква жена и актриса партнира на Енгин в КРА.
Туба - хубава жена.
Туба многократно е обявявана 3а най-красивата турска актриса. От години рекламно лице на "Пантен" 3а Турция и целия арабски свят ( марката пробва и с Берг Корел, но не се получи). Рекламно лице на световно и3вестни марки като:"Арте" и Луис Вюитон. Има убийствени фотосесии на които представя елитни модни къщи. Пре3 2010 г. Мис Турция - Ги3ем Метич, веднага след коронясването си ка3ва:" Не се приемам 3а най-красивата туркиня, 3а мен това е Туба Б." Споменавате Серенай Саръкая. Тя никога не е била Мис Турция,но в свое интервю ка3ва, че 3а нея най-красивата туркиня е - Туба Б. Бившата манекенка и пре3идентша на Франция Карла Бруни след 3апо3нанството си с Туба: Туба е една от най-красивите жени, които съм виждала, а повярвайте ми, а3 съм виждала доста красиви жени."
Ще спра до тук.
Туба - актриса.
Туба е носителка на всички престижни награди в южната ни съседка (не говоря 3а фенски класации). Обявявана е 3а най-добра актриса на Турция пре3: 2008, 2009 , 2011 и 2013 година.Туба е единствената турска актриса номинирана и наградена на престижния филмов фестивал "3латната нимфа" в Монте Карло под егидата на принц Алберт.
Туба - личен живот.
Никога не е имала връ3ка със Сайгън. Та3и журналистическа и3мишльотина и3ле3е преди години и се тиражира и3 жълтите и3дания. Двамата са колеги от Аси и приятели.Туба е имала официални връ3ки  с Бюлент Инал ( Под липите); Сами ( оператора на Аси ) и съпруга й - Онур Сайлак. Има бли3начки - Топрак и Майа на две годинки.
Енгин и Туба.
Не се по3нават преди старта на КРА. В първото им интервю пролича:приятелство, уважение, колегиалност. Вече в три серии виждаме бе3спорната екранна химия между двамата. Уникална екранна двойка. Мисля, че ще станат добри приятели в живота. 3ащо...
Туба и Енгин имат сходни интереси; сходен начин на живот; сходен мироглед.
И двамата са скромни, толерантни.И двамата не се въ3пол3ват от 3ве3дния си статус. И двамата не обичат светлините на прожекторите и журналистическия интерес.И двамата не обичат шумните купони и бляскави светски събития.И двамата имат интерес към историята, литературата, и3куството.И двамата предпочитат, 3а лятната си почивка непретенцио3ни места.И двамата не живеят в имения покрай Босфора. Дори това и двамата шофират Мерцедеси в бял цвят.
Доста сходства, нали...
Пристрастна съм, но смятам, че Туба е най-добрата партньорка 3аставала пред камера до Енгин.
Дано инфото ви е било интересно и...дано не съм ви досадила.
С най-добри чувства ви ка3вам : До скоро Hug

[/spoiler]

Изчетох с най-голямо удоволствие предоставеният ми материал - Благодаря за което!  bouquet
Но имам няколко забележки :
1. По отношение на Бергюзар Корел съм  на противоположно мнение с Вас! Peace
Гледала съм Бергюзар Корел  в сериал - преди години и тогава се интересувах
за нея / Страшно много съжалявам, че тогава не съм открила този райски кът ooooh! ooooh! ooooh!/ -  
Много е пошло да се изказвате, че не се е получила рекламата с Пантен с нея! Stop

2. Разбирам вълненията Ви относно приемането на Туба - поне в средите в които не е позната.

Аз лично съм заявявала, че не съм я гледала в сериалите й - и е така, но повярвайте ми - доста
съм изчела за битието й. Така, че за  Saygin Soysal / а и не само за него/-  Моля, моля  -
и той  е бил  включен в списъка на  любовниците й по време на сериала "Аси" -
и доколкото знам - не само включен в списъка.  Peace
А да не говорим и за емблематичната Ви точка  Heart Eyes Heart Eyes
Но това си е личен нейн проблем - и нямаше да го споменавам, ако с такъв хъс , не я защитавате.
Лошо няма - тя Ви е любимка   О.К. - но да се вменява някаква невинност за някого
- пък който и да бил  той - не ми се чини нормално, след като болшинството от хората
не знаят за какво иде реч! Peace Peace

3. Споменавате за най-красивата туркиня??? И тук мога да поспоря с Вас,
но няма да го направя, защото това е форум и още повече подфорум за
романтични сериали. И като такъв се предполага, че няма да се говори за
манИкени, а за артисти и тяхните изяви.  Peace Peace

Наистина пристъпих с недоверие към нея в новия сериал,  Peace
но след третата серия, може и да се поправя.
Аз всъщност се и поправих, де! Започнах и да я харесвам! Peace - дотолкова
- доколкото се вписва в пейзажа до Енгин! Наистина добре им се получава играта в тандем! Peace Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 03:08 от PaulaSS

# 680

А, и Йомер
Скрит текст:
си плюнчил пръста, за да разгръща тефтера на Ахмет???? newsm78 newsm78
А, Елиф - изтънчена дама, дето като подсмърча си брише  сополките с опакато на ръката???
Много ми е чудно???  Айде, Йомер - от низините, ами Елиф ?????? И там ли така се държат????

Направо смях в залата - ама хаде бакалъм..... Peace Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 02:58 от PaulaSS

# 681

Добро утро момичета !

Желая ви успешен ден, пълен с много усмивки и настроение !

# 682
Добро утро в предстартовия вторник. Simple Smile

Гледам, че сте обсъждали Туба, затова избрах двойката за сутрешен поздрав. Simple Smile
Аз вече казах - не гледах умишлено нищо друго с Туба, за да започна да вписвам в ума си впечатленията за нея на бял лист. Simple Smile
Въпрос на вкус е определението кой е красив и кой - най-красив, нали? Simple Smile За мен лично при актьорската игра не красотата е най-важното. Своите впечатления за играта на партньорките на Енгин до тук съм изказвала многократно. Ако трябва да степенувам по завършен продукт, то Фара Зейнеп е тази, която най-силно ме впечатли, след нея - Аслихан (но не защото играе по-зле, просто героите им с Е.А. бяха противопоставени, няма как точно да се сравнят в партнирането в този случай) и едва на трето място за сега (защото сериалът още не е приключен) - Туба.
Личният живот на всяка от тези жени ми влияе дотолкова, доколкото си създавам отношение към тях като към хора. По отношение на играта, той няма особено голямо значение. Да се приятелстват с когото си искат - тяхна си работа. Ако не се изложат публично, значи са точни хора. Simple Smile
За мен двойката Енгин-Туба засега се представя чудесно - още от края на 1-и еп. Онази насилствена целувка беше страхотно изиграна и от двамата. Остави ме зяпнала на финала на серията и с удоволствие се връщам към нея пак и пак. Simple Smile Въпреки обраната си по принцип игра, Туба е много точна в предаването на нюанси точно кагато е нужно и с точния заряд. Това няма как да не впечатли на фона на доста сцени, предадени позьорски от други. Химия ли, физика ли, за мен е без значение - важното е да има въздействие и то с положителен, не с отрицателен заряд. А това засега е така при Е.А. и Т.Б. Пожелавам им и занапред да продължават в същия дух... Утрешната серия, надявам се, ще ни достави отново удоволствие от тандема.  Heart Eyes
Приятен ден!

# 683
Успях и аз да се филмирам с това имаше ли Ахмет извънбрачно дете или не .
Скрит текст:
А Бахар коя е ?Ахмет и подал ръка ,изучил я ,дал и работа ,колкото Елиф е ....та в този ред на мисли ми се завъртя нещо такова ....ясно е ,че ще е заплетен сценарият ,но не ми се струва,че Сибел е дъщеря на Ахмет .Много лесно ще ни бъде да се досетим....имал забежка на младини ,Сибел с него в колата -дъщеря му е . Rolling EyesАми ако Бахар му е дете ,оттам тази озлобеност към сем.Денизер ,а определено на Бахар работата  не и е чиста  Rolling EyesИ този намек към маман като излязоха от къщата на Сибел ,че не се знае кой с кого си ляга  newsm78
Леле направо нов сценарий захванах  ooooh!
На мен Сибел не ми е много симпатична ,не знам ,но нещо зад ангелското и личице ме смущава  newsm78
Лека нощ  момичета  Hug
Скрит текст:

Спомням си, че Бахар каза нещо от рода: Толкова много години им дадох, редно е да взема това, което ми се полага.

Колкото до Туба - аз самата не я харесвам особено. Хубава жена е, но лицето й ми идва едричко, а челото - сплескано назад. С тази коса е нормално да рекламира шампоан, има прекрасна коса. Но права Simple Smile Така на къдрици не е моя стил.
Бергюзар е по-красива за мен. Бахар - също. Но Туба е актриса, играе роли, от които да ти стане симпатична. Не изключвам и аз да я харесам по някое време, но засега си е просто поредната актриса до Енгин  bowuu

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 07:51 от дива-ойка

# 684
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Страхотни размисли сте имали снощи и призори.
Искам да отбележа две неща: Вероятно няма грешка в датата на сватбата /парола за отваряне на сейфа в Рим/.... Ахмет и Зеррин имат три дъщери. Най-голямата Аслъ, вече с три брака и голям син. Елиф на 31 години. Сватбата на родителите 1972. Нормално е Аслъ да е доста по-голяма; Убийствата на Ахмет и Сибел са станали на различни места в една нощ. Това откри Йомер. Да не забравя:
Скрит текст:

# 685
  • Бургас
Добро утро на първи април Laughing
Скрит текст:
Днес лъжите са позволени Wink
Скрит текст:
Поръчвам ви слънчев и успешен пролетен априлски ден. Heart Eyes

# 686
И от мен Добро утро, девойки wavey wavey

Денят е слънчев от сутринта - дано е весел и ползотворен за всички Ви! Praynig Peace

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 09:10 от PaulaSS

# 687

Всичко хубаво на този свят е синьо.
Синьо е морето, синьо е небето
в синьо е и нашият комисар.

Добро утро мили момичета !

Добро утро ранобудни  Марта, Марица , Дива-ойка, Марианка, Хаяско, Паула.

За мен е истинско удоволствие отново да ви поздравя и да ви напомня, че  утре е сряда. Сякаш
сте забравили   Joy Joy Joy   Очакват ни големи емоции и обрати в четвърти епизод. Много динамично  се развива действието, дано продължи.

Лек и успешен ден на всички.

П.П. Вие не спали тази нощ. ГолЕма дискусия  е било. Поздравления за споделеното Vang-6119 и
Паула . Интересно ми беше да ви прочета, защото малко знам за Туба.
Скрит текст:
      [/b]

Честит 1-ви април. Весел и усмихнат ден!

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 10:08 от komet

# 688
  • Пловдив

Трейлър 3 в гифчета.

# 689
Добро утро прекрасни момичета  Hug
С удоволствие ви изчетох, повярвайте ми направихте деня ми по-усмихнат. Много се радвам на разсъжденията ви, много се радвам на духа на темата - така ви искам винаги  Hug Hug Hug

Хубав и усмихнат ден, сладурки.
Да, утре е сряда  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт