Борба с ранното остаряване... Как?

• 204 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Има една промяна в мен, която я свързвам с годините.
Все повече ми се живее с на село.
Вече ми харесва тишина, спокойствието.
Искам да ме приспиват и събуждат птички.
Да чувам щурци в тишината.
Искам да виждам светулки.
Да ми мирише на суха трева, на дървета.
А само до преди три, четири години,
Мисълта за живот на село ми беше безкрайно чужда и този живот безкрайно тъп и скучен.
Има ли при вас такъв завой?

# 346
  • Бургас
Miss Noir все едно описваш мен Hug!
Аз дори съм станала завиден градинар hahaha но това е само в събота и неделя,и не е същото..

# 347
  • София
Мисълта за живот на село ми беше безкрайно чужда и този живот безкрайно тъп и скучен.
Добре дошла в клуба Grinning
Купихме преди 3 години къща в едно село, основно заради децата, да има къде да тичат на воля почивните дни. Изключително зелено и спокойно, с 3-ма постоянно пребиваващи жители 😁 Нямам търпение да дойде уикенда и да се спасим от шумния, забързан, динамичен град. Ако някой ми беше начертал подобна картинка преди 5 години, щях да го пратя да си пие хапчетата  Mr. Green

# 348
  • UK
Явно, някои, още не сме узряли за подобни неща Wink аз например, нямам никакъв досег със селото, нито сега? нито в детството и не ме, влече  Grinning

# 349
Като дете съм изкарвала ваканциите на село. Винаги ми е харесвало там и определено и мен ме влече последно време.

# 350
  • Бургас
Добро утро, bouquet
правите ли нещо допълнително против бръчките на деколтето?
Аз използвам по-мазен крем сутрин и вечер и това е,но определено не е достатъчно. Спя на една страна и бръчките доста са се задълбочили.

# 351
  • Велико Търново
Добро утро, bouquet
правите ли нещо допълнително против бръчките на деколтето?
Аз използвам по-мазен крем сутрин и вечер и това е,но определено не е достатъчно. Спя на една страна и бръчките доста са се задълбочили.

Добро утро!
Вече втора година ползвам крема на Скинкод за шия и деколте, доволна съм.

Ноарче, мен не ме влече към село, а към стадиона или залите BlushИмам желание само да спортувам, да посещавам различни салони за да съм красавица до последен дъх Mr. Green и да ходя по концерти, ако това ми се осъществи нямам нищо против да съм с професия домакиня и да развеждам децата/както и сега правя/ по стадиони, кортове и басейни.

# 352
Палечк@, би ли споделила как си овладяла обилния цикъл и кой е препоръчаният от дерматоложката ти крем? Може и на лични, ако предпочиташ.  Blush  bouquet
Кремът е този
http://apteka.framar.bg/30032793/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%85%D1%80% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Ще го ползвам като нощен крем.Започвам го в края на седмицата и ще дам тогава отзиви.
Колкото до цикъла - след  консултация със специалист при мен подейства Циклодинон.
http://www.puls.bg/spravochnik/so_3601.html
Пих го шест месеца и оттогава вече повече от 5 месеца съм мн добре. Но все пак това е лечение конкретно за моя случай, така че най-добре отиди на добър гинеколог. Hug

# 353
  • София
С крема за лице мажа и шията, а деколтето с лосиона за тяло. Но и аз се замислям вече за специфична грижа за тази зона. Доста марки предлагат специални кремове за деколте и шия, та скоро и аз трябва да се сдобия с такова мазило  Rolling Eyes

# 354
 Палечк@ , този крем гледам има доста киселини, сега в слънчевото време да не ти докара някои слънчеви петна? Ползвай през деня обилно слънцезащитен крем с висок фактор... Peace Тези киселини имат екфсолиращ ефект и понякога кожата става много фото-чувствителна... Затова домашните пилинги и терапии с киселини се спират за летния период... Аз например много харесвам крема Sleep and peel на Filorga, но съм го спряла до есента... Именно заради петната... Thinking

# 355
Привет!
Скрит текст:
За два дни успях да прочета темата. Има много интересни постове и полезни мнения.
Аз съм на 40+ДДС. Имам почти всички симптоми, свързани с навлизането в "този етап от живота ни" Laughing (Работя със съученик, когото съм предупредила да не използва израза "на нашата възраст" в отрицателен аспект hahaha) - кожата ми стана доста по-отпусната, както и контурите на лицето ми. Мускулатурата ми отслабна, и от следваща седмица се захващам с фитнес, за да повиша тонуса и издръжливостта. Играя народни танци 2 пъти в седмицата, но явна не е достатъчно за стегната фигура. Косата ми започна да оредява, ноктите ми да се чупят по-често, не че имам здрави нокти.
Цикълът ми спря преди 1 година, и започнаха топлите вълни, пристъпи на тревожнос,т паника, сърцебиене, безсъние и започнах да пия Феминорм дуо и масло от вечерна иглика. Пих Феминорм Дуо и масло от вечерна иглика 4-5 месеца и миналия месец цикълът ми отново се появи.
Скрит текст:
Ще видим този, как ще е. В момента съм в почивка 1 месец от Феминорм-а, но продължавам с маслото от вечерна иглика и се чувствам доста добре.

До сега не се бях замисляла за добавки - колаген, АК, омега 3, 7 и др. и в този смисъл темата ми е много полезна. Все още не мога да се ориентирам много добре кои добавки, по колко и на коя фирма да избера, но продължавам да проучвам.

fata_morgana,
балодаря за отзивите за крема на Муун Райз. Мисля да купя на дъщеря ми или да й кажа да потърси в Лондон, където е, защото е с адски болезнен цикъл - до прималяване и припадане, а е алергична и не може да пие всякакви болкоуспокояващи.

Желая ви усмихнат ден и бъдете в хармония със себе си! bouquet

Моля те сподели след  година прием на Феминорм дуо как си с килограмите?  Подобриха ли се вида на косата, кожата и заздравиха ли се ноктите ?

missNoir малко черен хумор от един мой много добър познат:
след 50-те   трябва лека-полека да свикваш с пръста.

Защо ме търсиш?  Златна си със съветите които ни даде  bouquet. Кажи от къде си купуваш ?

# 356
  • Бургас
Glamour__,

Моля те сподели след  година прием на Феминорм дуо как си с килограмите?  Подобриха ли се вида на косата, кожата и заздравиха ли се ноктите ?

Килограмите ги поддържам като спазвам определен режим на хранене. Аз започнах да качвам килограми преди да започна да пия Феминорм дуо, по-точно когато цикълът ми стана нередовен и на края спря.
За косата, кожата и ноктите нямам наблюдения, защото по принцип моите нокти са много чупливи. Косата си поддържам с добра козметика и е в добър вид, но в последно време започна повече да капе и трябва да взема мерки в тази посока.
Наистина, не мога да кажа, че приемайки Феминорм дуо, имам някакви подобрения от към коса, кожа, нокти, но спях да се събуждам нощем, горещита вълни престанаха и се чувствах доста добре в емоционално отношение.
Надявам се, да съм ти била полезна с наблюденията върху себе си Hug

# 357
Irinita  Благодаря   bouquet . Твоето мнение ще ми помогне много, тъй като сега се боря по-горе описаните проблеми  и не мога да намеря подходящата добавка.

# 358
  • Варна
Съвсем от скоро започнах да мажа шия и деколте с хидратиращ серум.
Преди изобщо не се сещах за тази зона  Simple Smile
Малко след дъжд качулка, ми се струва.
Превенцията я изпуснах.

Благодарение на вас си загледах ръцете.
Амчи, то вече имало петна, хаха
Май ще трябва да ги мажа със слънцезащитен, нали?

# 359
Май ще трябва да ги мажа със слънцезащитен, нали?

да  Wink

Общи условия

Активация на акаунт