Борба с ранното остаряване... Как?

• 204 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Палечк@ , този крем гледам има доста киселини, сега в слънчевото време да не ти докара някои слънчеви петна? Ползвай през деня обилно слънцезащитен крем с висок фактор... Peace Тези киселини имат екфсолиращ ефект и понякога кожата става много фото-чувствителна... Затова домашните пилинги и терапии с киселини се спират за летния период... Аз например много харесвам крема Sleep and peel на Filorga, но съм го спряла до есента... Именно заради петната... Thinking
Днес го купих и ще го почвам от утре. Peace Като дневен ще ползвам този.http://apteka.framar.bg/30048172/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … 0-40-%D0%BC%D0%BB

# 361
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Ще го ползвам като нощен крем.Започвам го в края на седмицата и ще дам тогава отзиви.
Колкото до цикъла - след  консултация със специалист при мен подейства Циклодинон.
http://www.puls.bg/spravochnik/so_3601.html
Пих го шест месеца и оттогава вече повече от 5 месеца съм мн добре. Но все пак това е лечение конкретно за моя случай, така че най-добре отиди на добър гинеколог. Hug

Ще се консултирам с гинеколога си, разбира се, на своя глава не бих го пила. Много благодаря още веднъж!    bouquet Ще чакам и отзивите за крема.  Hug

# 362
Момичета, някоя от вас пие ли някакви добавки за енергия? Аз съм чувала за Мака и Гуарана, но не съм много запозната с тях? Само от спортисти ли се пият и имат ли някакъв ефект? newsm78

# 363
Пила съм Гуарана. На мен ми подейства като ракетно гориво  Laughing Безотказно, цял ден на пета.
Не съм забелязала странични ефекти. В момента животът ми е такъв, че предимно мързелувам, но ако отново ми се наложи да си набавям енергия в повече, няма да се замисля. Препоръчвам.

# 364
glow, благодаря... А под каква форма си я приемала, гледам има на таблетки, прах и като напитка? И след колко време след приема се усеща ефекта?

# 365
  • UK
А, откъде се снабдявате с добавки?  В смисъл, от аптечната мрежа и дрогерии или от чужди сайтове?
Ау, как имам нужда и аз от едно такова гориво  Grinning значи, да търся Гуарана,  сега  newsm78
Лунна пътека, а къди ги гледаш? Били споделила линк

# 366
  • Добрич
Бях приемала известно време Мака. Зарежда с енергия. И съпругът ми така смята, защото и той я пи. /А той се натоварва много. Няма умора. / По-изгодно вземах голяма опаковка от i-Herb.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 20:10 от Вела

# 367
Гуарана на таблетки, от аптеката купувах - нека видя дали ще намеря картинка, защото не помня добре марката (ето че е време за гинко билобаа Laughing)

Намерих  Grinning Ефект усещах може би след около 30 мин? Наистина не помня добре, беше преди години.

# 368
Мака съм пила, но е добре да не се прекалява. Има тема тук специално за нея, на някои хора не им действа добре.
За гуараната знам, че е заместител на кафето, мен лично ме изнервяше много.
Добре ми действа Зелената енергия на Аквасорс - комбинация от афа, спирулина и люцерна.

# 369
Благодаря, момичета... Страхотни сте...  bouquet
Аз за Мака четох, че освен за енергия, действала и като афродизиак.... Heart Eyes Но дали е така?  newsm78
Може да станем и ненаситни в леглото.... Joy

# 370
  • София
Маката покачва тестостерона, от там и прилива на енергия, т. че трябва да се внимава с употребата ѝ.

# 371
  • UK
А, аз навремето, също пих, нещо  newsm78 Ау и аз наредена за Гинко билобата  Joy не помня  ooooh! потвърждавам,  че действаше и в др насока  hahaha спомням си един случай на работа  hahaha в асансьора се озова сред колеги -мъже  Joy Ужаст, едвам се удържах!  Joy направо като разгонена  Mr. Green

# 372
kokona20, сети се дееее... Mr. Green Да взема да изненадам ММ като разгонена тигрица... hahaha

# 373
И аз чакам , че ме няма никак в тази посока, а не бях така 😢

# 374
  • Добрич
Благодаря, момичета... Страхотни сте...  bouquet
Аз за Мака четох, че освен за енергия, действала и като афродизиак.... Heart Eyes Но дали е така?  newsm78
Може да станем и ненаситни в леглото.... Joy

Да, има такова действие. Смятай ако я пиете и двамата ... Laughing

Иначе съм съгласна, че трябва да се внимава с употребата на Мака. Води до увеличаване на естрогена и ако прогестеронът е намален, това не е желателно.

Общи условия

Активация на акаунт