Борба с ранното остаряване... Как?

• 203 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Виж това https://cdn.thelemonbowl.com/wp-content/uploads/2015/06/Screen-S … 51-PM-222x400.png това при нас е най-често срещаното. Под път и над път дето се казва. И при вас го има вероятно, но не си обръщала внимание сигурно. Това пък е гръцкото: https://www.gianteagle.com/ProductImages/PRODUCT_NODE_784/75013285003.jpg

# 586
vici75, благодаряв, ще търся тахан и тук... Ако не - поръчвам от амазон.... Joy

# 587
Чета, че сте на тема "тахан". Аз поръчвам онлайн от БГ. Ако някой желае мога на лични да му дам координати, за да не се сметне за реклама.

# 588
  • UK
Чета, че сте на тема "тахан". Аз поръчвам онлайн от БГ. Ако някой желае мога на лични да му дам координати, за да не се сметне за реклама.

Бих искала линк и аз. Благодаря  bouquet

# 589
Слагай линк, не е реклама, а помощ за живеещите извън БГ... А как е доставката до Европа? И аз поръчвам неща от Бг до роднини, но после пращането е доста скъпо... Thinking

# 590
Сусамов тахан-Ивайловград ЕТ:"Йордан Каракехайов" .
Има страница във Фейсбук. Аз от там се свързах след препоръки. На мен лично много ми харесва. Изпращат ми по Еконт с наложен платеж.

# 591
DAMA-BG, благодаря, а как го приемаш този тахан и по колко?

# 592
Аз смесвам няколко лъжички тахан с малко мед и го ядем сутрин на гладно. Детето го яде по всяко време, защото много му харесва.

# 593
Здравейте момичета!  bouquet
Видях, че коментирате тахана и се включвам с мнение Simple Smile Ние вкъщи ползваме сусамов, смесаме го с мед и пчелен прашец най-често и сутрин на гладно вземаме по лъжица. Наскоро прочетох, че към тази смес може да се прибави и пчелно млечице и смятам да опитам. При всички положения ще е полезно Simple Smile

А на работа всички колежки сме запленени от него и започнахме да експериментираме и с други видове тахан -  от тиквени семки, кайсиеви ядки, бадемов, черен сусам, орехов. Всеки е с уникален вкус. Бадемовият има есетствена сладост и го консумирам чист. Много е вкусен. Този от тиквени семки е много ароматен и може да се използва и за салатен дресинг. Всички са много вкусни и много полезни.  Peace

# 594
  • UK
Има страница във Фейсбук. Аз от там се свързах след препоръки. На мен лично много ми харесва. Изпращат ми по Еконт с наложен платеж.

Това за България. Но и аз съм в чужбина  Crazy
Как да го търсим м Амазон?  newsm78

# 595

Това за България. Но и аз съм в чужбина  Crazy
Как да го търсим м Амазон?  newsm78

така bouquet
https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_c_2_6?__mk_de_DE=%C3%85M%C3 … rid=2UPLBC7BED1IK

# 596
В amazon.de го намирам като sesam paste, tahin, tahini.... Aз мисля от там да поръчам някакъв.... Peace

pinko ме изпревари... Joy

# 597
  • UK
Pincо  bouquet Благодаря. А дали ще го има и в английския  Money

# 598
# 599
  • Добрич
Момичета, таханът от доста снимки е бял, а това значи белен. Небеленият тахан е по-полезен. От години се консумира редовно у нас. Предимно от моя милост. И не само сутрин.

Вижте разликата:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт