Борба с ранното остаряване... Как?

• 203 115
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Много четох покрай вас за ретин, ретинол, третиноин...ами, не се решавам да ползвам продукти с тази съставка Thinking Днес ще говоря с козметичката, при която ходя от години и ще ви пиша какво е нейното мнение...не че е меродавно Wink но просто още едно такова към вече писалите Simple Smile

# 631
  • Варна
Много четох покрай вас за ретин, ретинол, третиноин...ами, не се решавам да ползвам продукти с тази съставка Thinking Днес ще говоря с козметичката, при която ходя от години и ще ви пиша какво е нейното мнение...не че е меродавно Wink но просто още едно такова към вече писалите Simple Smile
И аз се бях навила,
но след като mari_gold писа,
че не е за нейната кожа след няколко проби
се отказах, защото и двете сме със сухи кожи,
чувствителни и със себорея.

# 632
  • Велико Търново
Същата работа... Confused

# 633
За себе си съм взела решение, че такива неща няма да ползвам. Моята преценка е, че рисковете надвишават ползите, а да рискувам здравето си за едната опната кожа... несериозно ми се струва. Лично мнение  Peace

# 634
  • Варна
За себе си съм взела решение, че такива неща няма да ползвам. Моята преценка е, че рисковете надвишават ползите, а да рискувам здравето си за едната опната кожа... несериозно ми се струва. Лично мнение  Peace
Напълно съм съгласна  Peace

# 635
Чета и аз с интерес дебатите около Ретин А и подобните му, вчера като че ли се навих до известна степен да обмисля включването му на есен след поста на viki7976 . Но пък после като я видях въпросната госпожа без грим се разрових за други подобни клипчета и снимки преди/след. Аз лично не виждам нищо впечатляващо в резултата. На 40+ съм и имам само леки фини линии около очите когато се усмихна и назолабиални, поради леко отпускане на контура. Взела съм мерки и от година тотално съм променила начина си в грижата за кожата и резултатите са добри за момента. Според мен гена и правилната грижа са съществени елементи за добрият вид на кожата.
На този етап смятам да си спестя Ретин и сие  Peace, но ще следя дискусиите свързани с него Simple Smile

# 636
  • Варна
Сега си спомних, че в темата 40+, се беше включила една потребителка,
която го ползвала две години ли беше, нещо такова, беше дълъг период
и спряла, защото кожата й станала тънка и изключително чувствителна.

Ако някой е решил да пробва, да прочете много внимателно всичко
изписано и в другата тема.

Аз спрях да я следя, защото вече не знам колко теми
почти само ретина се обсъжда.

# 637
  • на земята
Чета и аз с интерес дебатите около Ретин А и подобните му, вчера като че ли се навих до известна степен да обмисля включването му на есен след поста на viki7976 . Но пък после като я видях въпросната госпожа без грим се разрових за други подобни клипчета и снимки преди/след. Аз лично не виждам нищо впечатляващо в резултата. На 40+ съм и имам само леки фини линии около очите когато се усмихна и назолабиални, поради леко отпускане на контура. Взела съм мерки и от година тотално съм променила начина си в грижата за кожата и резултатите са добри за момента. Според мен гена и правилната грижа са съществени елементи за добрият вид на кожата.
На този етап смятам да си спестя Ретин и сие  Peace, но ще следя дискусиите свързани с него Simple Smile
Бихте ли споделили какви мерки сте взели?
Пишете че сте променили начини в грижата за кожата си ,как по точно и с какво,заинтересувах се защото казвате че има ефект?
При мен също има леко отпускане,с какво го третирате?
Мерси

# 638
Пишете че сте променили начини в грижата за кожата си ,как по точно и с какво,заинтересувах се защото казвате че има ефект?
Мерси
ще чакам и аз отговор  Simple Smile

# 639
Скрит текст:
Мерси
ще чакам и аз отговор  Simple Smile

Първо спрях да робувам на марки Simple Smile. Когато минах 35-36-тата година реших да заменя дрогерийните хидратиращи кремчета с висш клас козметика. За 4-5 години смених доста, без някаква видима разлика в състоянието в сравнение с предишната козметика. Докато едно лято, след едно море и скъп слънцезащитен крем не се върнах с петна по скулите. Посегнах пак към горния клас избелващи мазила и след като две зими не успях да махна петната, тази зима направих кардинален завой и с български ампули, лосион и крем, на обща стойност 18 лв!!!  успях да ги махна почти изцяло. За да подпомогна козметиката си купих ултразвукова шпатула за почистване, пилинг и вкарване на ампули, както и уред за безиглена мезотерапия. Ползвам ги с различни ампули и серуми с хиалуронова киселина, колаген, витамини и т.н. Освен това минах на натурална козметика, а от края на миналото лято вечерната ми грижа е ампула и масла / шипково, таману, черен кимион, невен и т.н. според нуждите/. Спряха да ми излизат пъпки за щяло и не щяло, съответно ако някоя се обърка и се появи НЕ пипам по никакъв повод, а третирам адекватно и се скрива бързо - не си правя нови белези / а преди доста се човърках  Blush/.
Ползвам мезотерапията от скоро, така че със стягането на контура борбата тепърва започва, но се надявам да забавя процеса, ако не мога да върна това, което е било преди 10 години Simple Smile. Но общо взето мога да кажа, че кожата ми е в много по-добро състояние от преди 1-2 години  Peace

# 640
  • в огледалото на живота
...тази зима направих кардинален завой и с български ампули, лосион и крем, на обща стойност 18 лв!!!  успях да ги махна почти изцяло.
Ще съм радвам да споделиш каква козметика си ползвала  Hug

# 641
...тази зима направих кардинален завой и с български ампули, лосион и крем, на обща стойност 18 лв!!!  успях да ги махна почти изцяло.
Ще съм радвам да споделиш каква козметика си ползвала  Hug

Скрит текст:
Асти 92 е фирмата, козметиката се казва Глори, работят с нея по козметичните салони. Имат професионална линия и линия за домашна употреба. На смешни цени е, а съм доволна от всичко изпробвано до момента тяхно. Написах го в скрит тескт, за да не прозвучи като реклама  Peace.

# 642
Аз съм ползвала козметика на Глори, единствено от професионалната серия ампулите, които са за ултразвук са ми свършили някаква минимална работа. Основното им предимство, е че са евтини и не пречи да се пробва.
Сериите за домашна грижа не бих препоръчала.

# 643
Само аз не съм ползвала нищо ретиново, май... Mr. Green
Освен от аптеки в Турция, къде свободно може да се купи? Например дали в Румъния го има свободно в аптеките този крем Ретин-а? Имам един колега от Румъния, който си ходи често и мога да му поръчам, ей така за проба... Laughing То и с турци е пълно тук, мога и на някой от тях да поръчам... Може ли линк как е известен крема в Турция?

А сега видях, че и в Испания се продавало това кремче, имам и приятелка испанка... Heart Eyes

# 644
  • в огледалото на живота
Зори,сърдечно благодаря за споделеното  bouquet Hug
Аз съм ползвала козметика на Глори, единствено от професионалната серия ампулите, които са за ултразвук са ми свършили някаква минимална работа. Основното им предимство, е че са евтини и не пречи да се пробва.
Сериите за домашна грижа не бих препоръчала.
А поради каква причина  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт