Избелване на зъби в домашни условия

• 3 795
  • 8
  •   1
Отговори
Моля ви,предложете ми нещо за избелване на зъби. Crazy

# 1
Жабурене с кокосово масло например.

# 2
  • София
Neveroyatno, no pri men rezultata e otlichen sas soda bikarbonat, ideyata doide ot fakta che v izbelvashti pasti  za zabi  vidyah che sadarjat soda. Izvinete me za lipsa na kirilica . Poviarvaite deistva sodata.

# 3
  • Варна
Neveroyatno, no pri men rezultata e otlichen sas soda bikarbonat, ideyata doide ot fakta che v izbelvashti pasti  za zabi  vidyah che sadarjat soda. Izvinete me za lipsa na kirilica . Poviarvaite deistva sodata.

Содата е изключително абразивен агент, не препоръчвам да я използвате. Тя не избелва зъбите, просто почиства повърхностните налепи, но отнема и повърхностния емайл.

# 4
Не бих рискувала у дома.Има достатъчно добри оферти за кабинетно избелване и действа повече от година,а резултатът е фантастичен.

# 5
Има си и кабинетно и домашно избелване. Ама без содата - ще ви развали емайла.
Моите зъби са жълти от хисарската минерална вода и никой не ми гарантираше, че въобще могат да се избелят. Опитах с гела на Опалесценце и имаше ефект. За домашни условия зъболекарят ще ви направи шини, ще си вземете гел и ще си ги избелвате когато ви е удобно.

# 6
  • София
Вземи си от американските ленти за избелване,имат изключителен ефект.В кутия са 14 ленти за 7 дни /една отдолу и една отгоре/.Най-ефикасни са тези,с който стоиш 2 часа,около 80лева са,но все едно са те избелвали в кабинет,където горе долу взимат по 35 лв. на зъб.

# 7
Crest лентите , по-добро няма.

# 8
  • София
Crest лентите , по-добро няма.
  Точно тях имах предвид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт