Пазаруване от Aliexpress.com 24

• 47 966
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
Поляризирани ли са очилата?

# 361
А какво стана със закона за репликите? Задържат ли ги на граница или ........ не го птиеха този закон. Някой знае ли на какъв етап е?  Hug

# 362
Бихте ли ме ориентирали с дрехи за 10 г. девойка - около 145 см - много слабичка. Детските дрешки нещо ги виждам до р-р 6, от дрехите за големи ли да гледам най-малък размер newsm78

# 363
mimira, срещала съм размери ХХS, това е най-малкото от дамските, според мен.
Детски има и до 12-13 години, но колко са големи и дали си отговарят ми е трудно да кажа.
Моето дете е под 120 см, но вземам всичко, отговарящо на 140 см, т.е. около 8 години (тя е на 5), едни якета на Зара бях взела с размер 10 год, на които пише 140 см, за мен умалени, защото вероятно и догодина ще и стане и до там.

пп
Зузи или към други поръчали преди 2 дни една ризка за 3 долара, която уж нещо било сбъркано и хубостникът ни предлагаше компенсация в ПП да ни прати 1 долар?? какво стана? Дали ли сте си ПП?
Не съм му за 1 долар, да си го държи, но да питам парите, които съм потвърдила за плащане уж?? След като развалим сделката автоматично ще ми се върнат, нали? Или въобще не са блокирани?

# 364

Моите поръчки от днес   UV гел    четки и два цвята от тези гел лакове
Би ли ми казала с каква база и топ ще ползваш гел лаковете?На мен ми пристигнаха комплект,но ми се иска да добавя няколко цвята още,дали ще мога да ги ползвам с моята база и топ  newsm78
http://www.aliexpress.com/snapshot/6030272059.html

Извинявай за закъснелия отговор, но чак сега влизам в темата  Simple Smile Аз си ползвам база на Chu Jie и за изграждащите гелове и за гел лаковете, относно топа IBD, Lina, Chu Jie.....
Връщам се да ви изчета и после ще се отчитам  Simple Smile

# 365
  • Варна, Пловдив
Здравейте, досега не съм поръчвала от Aliexpress, но имам желание скоро и това да се случи. Може и да са глупави въпросите, но все пак да питам. Видях, че не може с пейпал, а аз имам регистрация там, възможно ли е да се използва картата или трябва да си направя нова. Имам карта виза елекрон, но тя ми е за заплати и т.н Сигурно е по-удачно да си направя нова само за плащане в али. Трябва ли някъде да се регистрира тази карта или директно с нея се заплаща. Най-вероятно ще имам още въпроси, но за момента само за основния се сещам. Благодаря

# 366
От теб зависи дали ще си правиш нова карта само за интернет пазаруване.
Няма нужда да се регистрира никъде.
При достигане на етапа за плащане просто се въвеждат нужните данни от картата и готово.

# 367
Здравейте, досега не съм поръчвала от Aliexpress, но имам желание скоро и това да се случи. Може и да са глупави въпросите, но все пак да питам. Видях, че не може с пейпал, а аз имам регистрация там, възможно ли е да се използва картата или трябва да си направя нова. Имам карта виза елекрон, но тя ми е за заплати и т.н Сигурно е по-удачно да си направя нова само за плащане в али. Трябва ли някъде да се регистрира тази карта или директно с нея се заплаща. Най-вероятно ще имам още въпроси, но за момента само за основния се сещам. Благодаря
Не е нужно да регистрираш картата никъде. Съветвам те да не правиш плащания с картата, в която ти пистъпва заплатата, или изобщо карта, в която влизат пари. Извади си виртуална карта за онлайн пазаруване, всяка банка ги предлага. От сметката ти ще прехвърляш във виртуалната само сумата, която ти е нужна за съответната покупка. Става за секунди и се предпазваш от източване на сметката със заплатата. Ако имаш сметка в ДСК бих ти препоръчала тяхната виртуална карта.

# 368
Получих един бански, който беше много хвален тук, цял, червен. Съжалявам, но не мога да постна линк, явно продукта вече не се предлага , показва ми друга страница, когато се опитам да го заредя.
Чудесен е, благодаря на всички, които го препоръчаха.
Когато го поръчвах го имаше само в черен цвят, такъв поръчах, но дойде червен Mr. Green.....няма проблем, принципно исках червен, след като нямаше, реших да е черен, защото много ми хареса модела.......а те ме изненадаха с червен Wink

# 369
mimira, срещала съм размери ХХS, това е най-малкото от дамските, според мен.
Детски има и до 12-13 години, но колко са големи и дали си отговарят ми е трудно да кажа.
Моето дете е под 120 см, но вземам всичко, отговарящо на 140 см, т.е. около 8 години (тя е на 5), едни якета на Зара бях взела с размер 10 год, на които пише 140 см, за мен умалени, защото вероятно и догодина ще и стане и до там.

пп
Зузи или към други поръчали преди 2 дни една ризка за 3 долара, която уж нещо било сбъркано и хубостникът ни предлагаше компенсация в ПП да ни прати 1 долар?? какво стана? Дали ли сте си ПП?
Не съм му за 1 долар, да си го държи, но да питам парите, които съм потвърдила за плащане уж?? След като развалим сделката автоматично ще ми се върнат, нали? Или въобще не са блокирани?
Моите пари са блокирани,на мен този долар само ми го споменава,но не ми иска ПП да го преведе.Веднъж бях канцелирала поръчки и парите се върнаха по сметката след доста време,даже си мисля дали не чакат 45 дневния срок след като той не ги търси.Но според мен той се опита да си вдигне рейтинга затова пусна ризите.

# 370
  • Варна, Пловдив
Не е нужно да регистрираш картата никъде. Съветвам те да не правиш плащания с картата, в която ти пистъпва заплатата, или изобщо карта, в която влизат пари. Извади си виртуална карта за онлайн пазаруване, всяка банка ги предлага. От сметката ти ще прехвърляш във виртуалната само сумата, която ти е нужна за съответната покупка. Става за секунди и се предпазваш от източване на сметката със заплатата. Ако имаш сметка в ДСК бих ти препоръчала тяхната виртуална карта.

Благодаря за помощта   bouquet

# 371
  • Варна, Пловдив
От теб зависи дали ще си правиш нова карта само за интернет пазаруване.
Няма нужда да се регистрира никъде.
При достигане на етапа за плащане просто се въвеждат нужните данни от картата и готово.

Благодаря и на теб и приятно пазаруване Simple Smile

# 372
  • Beyond the stars
А какво стана със закона за репликите? Задържат ли ги на граница или ........ не го птиеха този закон. Някой знае ли на какъв етап е?  Hug
Той законът винаги го е имало, контролът е затегнат доста за репликите  Peace Ама остава момента с късмета дали ще попадне на митница, иначе там имат право да я задържат като се свържат с представител на марката, който да реши съдбата на стоката  Peace

# 373
  • Ямбол
Small Sun изчакай 24 ч.след последени опити за плащане,ще се получи,ако има пари в картата де .
При няколко опита ,се блокирва.
aniram*** като кликнеш в/улинка от ордера ти,ще се появи,покажи ни го.
milinde http://www.aliexpress.com/store/product/Women-s-stand-collar-bat … 52_968853107.html

# 374
Записвам се в темата, наскоро попаднах на сйата и съм харесала някои неща, но първо изкам да попрочета вашия опит тук... Като за начало разбирам, че за да избегна мито и ДДС е по-добре да пусна 5 поръчки с безплатна доставка за по 10 долара, отколкото 1 за 50. И друго - имам само дебитна Виза, разбирам, че от сайта са коректни и не е проблем да я ползвам, нали така?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт