Къде да си намеря половинка

• 193 102
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде там
как може да те съветват такова нещо. не обидно ами много обидно е даже. никоя необвързана жена не би казала така, а обвързаните - да си следват съветите преди да ги дават като мъдри. как така ще казват да не искаш каквото искаш. това да искаш да си имаш някой с който да се разбирате и да сте заедно не е каприз, или пък някаква мода. то си е потребност.
Трудно е да го разберат. Още по-трудно е да разберат , че една успяла , самостоятелна , можеща сама жена , колкото и да е красива , по-трудно си намира партньор. Защо тя иска да усеща мъжа до себе си като такъв , като закрилник и човек , който стои образно казано като орел.... В повечето случаи усещането, е че мъжът е като малко дете в ръцете на тази жена и тя е орлицата....
Ако трябва да говоря за себе си аз си имам две деца , които да обгрижвам. Искам едно просто нещо , на мъжа до мен да му пука за мен, да се усещам слаба жена с него!

# 241
една успяла , самостоятелна , можеща сама жена , колкото и да е красива , по-трудно си намира партньор.

о колко е вярно това. колкото по-добре се справяш сама с живота, толкова повече идват при тебе само мъже, които имат желание ти да си силната във връзката а не те. затова като излизам по срещи - със стари дрехи, скъсани маратонки, ужасна прическа. пък дано все някой се намери с който да се харесаме като същност.

# 242
Какво пък общо има лошата прическа и носене на стари дънки с това далш си силна жена? newsm78

# 243
Тебе..мене...бързо прекрачихме..дистанция.И се вълнувам само от жени!

С този уж оригинален начин на писане си представям как провлачваш равно, монотонно и много досадно. В общи линии заради точките пред дума-две - може и да е пълен с много смисъл поста ти - но аз просто не го чета.   
Продължавайте  да си представяте.Радвам се  че не го четете,за още впечатления от моя милост...може и на лични.................................а не  да занимавате аудиторията  с знанията ви по граматика.........

# 244
  • някъде там
една успяла , самостоятелна , можеща сама жена , колкото и да е красива , по-трудно си намира партньор.

о колко е вярно това. колкото по-добре се справяш сама с живота, толкова повече идват при тебе само мъже, които имат желание ти да си силната във връзката а не те. затова като излизам по срещи - със стари дрехи, скъсани маратонки, ужасна прическа. пък дано все някой се намери с който да се харесаме като същност.
Това не съм го пробвала.... Добра идея хихихих
Честно казано , толкова ми е все едно , че се питам дори искам ли да излизам по срещи , уморила съм се от тях и от това да виждам как им текът лигите , как си гълтат езика защото не знаят какво да правят. Писна ми да ми обясняват колко съм била респектираща , строга и все от тоя род неща. Аз виновна ли съм , че не могат да видят зад маската?! Трябва ли да ставам такава каквато очакват да видят.... аман.

# 245

Да,да и аз го практикувам това.Не се старая да впечатлявам с визия,както и да се представям за нещо,което не съм.Всъщност това е голяма спънка в отношенията между хората.В началото изваждаш най-доброто,на което си способен,правиш и невъзможното да се харесаш.Но това не работи според мен,после разочарованието е голямо.Моите наблюдения са,че мъжете са станали много инертни,дори страхливи да направят първата крачка.Чакат жената да даде сигнал и тогава действат.Не ми харесва това ич.Искам да бъда ухажвана,да се почувствам специална.Вие какво мислите,момичета?Може и момчетата да отговорят. Simple Smile

# 246
  • Варна
А дали нямате прекалено високи,почти нереалистични изисквания и очаквания към човека до вас.Дали не искате прекалено много и не е време да снижите летвата.
Бях точно такава.Мъжа до мен трябваше да е красив,на положение,материално осигурен(не милионер,да не остане някой с погрешно впечатление).И имах такива връзки,но нещо не беше наред.След година-две всичко приключваше и аз пак сама.
След поредната неуспешна връзка просто се огледах около себе си и го съзрях.Бил е до мен повече от три години,но не е отговарял на моите изисквания.Не особено красив,тих и невзрачен.
Е не усетих пеперуди в стомаха,но с времето се научих да го обичам.Той ме е обичал(надявам се и все още да е така),но не е смеел да го покаже.
Сега съм щастлива,уважам го и живеем в хармония вече 10 години.Не бих го сменила и с най-големия красавец на света.
Та идеята ми е че той може да е точно до вас,но да не го виждате.Късмет.

# 247
  • Русе
Ники (и аз фамилиарнича, ама от мен не се плаши, аз също не си падам по мъже Wink), какво е това цупене? Тук е женски форум и малцината мъже сме в бърлогата на лъвиците, от заяждане, караници и сърдене няма абсолютно никакъв смисъл, бъди си весел и оптимистичен, както предполагам си в реалния живот, и се дръж нормално и зряло, инак прайдът ще те разкъса. Знаеш, че лъвиците ходят на лов, докато лъвовете се изтягаме на (дивана) припек, и са добри в това.

За по-властните и успели жени, които искат да си намерят силен мъж - момичета, пробвайте да при бизнес ориентирани събития, да кажем посещавайте мероприятия като стартъпите на 3Challenge и други подобни, там можете да срещнете предприемчиви, дейни хора, някои от които също често са с по-тесен личен живот, което понякога е присъщо на кариерния човек. Когато жената е по-амбициозната, дейна и успяла от мъжа във връзката, то трудно ще се постигне това да го чувства като по-силния, за да може тя да бъде слаба, ако това й е желанието.

А за маските - един искрен съвет - сваляйте ги! Какво означава „уморила съм се да ме мислят за строга и респектираща и от тия мъже, че не могат да видят зад маската“, Cacharell? Не, не трябва да ставаш някаква друга, просто бъди себе си. Маската означава, че се правиш на друга - недостъпна и може би дори агресивна жена. Което би амбицирало някои да те покорят, но дали същите тези биха искали да бъдат сериозно с теб, ако не знаят, че това е просто образ, или гледат на теб просто като някое предизвикателство? А останалите се чудят и премислят, никой не иска жена, която само да му нарежда и да го бие по главата. Пропукай малко маската и виж дали човекът отсреща е този, който съответства на истинското ти „аз“   bouquet

Абе каква е тая философска събота, дето правим... какво стана, уговорихте ли си дата за кафето вече?

# 248
  • някъде там
Ники (и аз фамилиарнича, ама от мен не се плаши, аз също не си падам по мъже Wink), какво е това цупене? Тук е женски форум и малцината мъже сме в бърлогата на лъвиците, от заяждане, караници и сърдене няма абсолютно никакъв смисъл, бъди си весел и оптимистичен, както предполагам си в реалния живот, и се дръж нормално и зряло, инак прайдът ще те разкъса. Знаеш, че лъвиците ходят на лов, докато лъвовете се изтягаме на (дивана) припек, и са добри в това.

За по-властните и успели жени, които искат да си намерят силен мъж - момичета, пробвайте да при бизнес ориентирани събития, да кажем посещавайте мероприятия като стартъпите на 3Challenge и други подобни, там можете да срещнете предприемчиви, дейни хора, някои от които също често са с по-тесен личен живот, което понякога е присъщо на кариерния човек. Когато жената е по-амбициозната, дейна и успяла от мъжа във връзката, то трудно ще се постигне това да го чувства като по-силния, за да може тя да бъде слаба, ако това й е желанието.

А за маските - един искрен съвет - сваляйте ги! Какво означава „уморила съм се да ме мислят за строга и респектираща и от тия мъже, че не могат да видят зад маската“, Cacharell? Не, не трябва да ставаш някаква друга, просто бъди себе си. Маската означава, че се правиш на друга - недостъпна и може би дори агресивна жена. Което би амбицирало някои да те покорят, но дали същите тези биха искали да бъдат сериозно с теб, ако не знаят, че това е просто образ, или гледат на теб просто като някое предизвикателство? А останалите се чудят и премислят, никой не иска жена, която само да му нарежда и да го бие по главата. Пропукай малко маската и виж дали човекът отсреща е този, който съответства на истинското ти „аз“   bouquet

Абе каква е тая философска събота, дето правим... какво стана, уговорихте ли си дата за кафето вече?
Пропуквайки маската , риска е да си наранен. Тя е да защитава. Не повярвай ми изобщо не искам да нареждам на някого нещо. Живяла съм цели 14 години с такъв мъж. Факт е обаче , че ако той не беше такъв , сега и аз нямаше да съм такава..... респектираща. Казвам респектираща , не защото си мисля , че съм такава , а защото ми го казват , макар аз да не знам защо действам така на мъжете.

# 249
Cacharell,аз напълно те разбирам как се чувстваш.С времето и нещата,които ни се случват ставаме по-внимателни в емоциите си.Когато си дал всичко от себе си,до степен да се изхабиш,не искаш да рискуваш,за да не се повтори.Знам,че не е полезно,но едно сърце имаме,да му се не види.Все ми казват,като се появи правилния,тези страхове ще изчезнат.А,де! Laughing

# 250

ти на хемус ли си вече хихихихихихихи

# 251
  • някъде там
Хич не вярвам аз на такива приказки за правилния.... Разчитам на усещането си... Забелязвам , обаче , че съм тотално безразлична в новите си общувания... студена  , което съответно вбесява мъжете. Хих , но какво да направя , просто трябва да ме заинтригува , не искам да хабя напразно емоции , а съм толкова ведър , усмихнат и веселяшки човек...
Май съм станала и заядлива , хахахха , но това май до някъде е хубаво , защото провокира в мъжете една страна.... като виждат , че не става по тяхната и почват да обиждат. Това води до истината- този човек не е самоуверен , слаб е и просто не е за мен... Това вече ми е нещо като изпит. Голяма съм гад hahaha hahaha hahaha

# 252
  • Tам през Атлантическия океан
Хрумна ми идейка  Grinning

Защо не се направи темичка от рода "Клуб на небовързани и търсещи  ..... " или нещо от сорта  Rolling Eyes

Така може пък да се засечете с някой симпатяга  Hug
е ,  и обвързани може да пишем  Mr. Green давайки преУмностИ  Crazy Hug

Ще се дават съвети, идейки , даже можа да има лек чат/спам в темата  Grinning
Темата да полезна и забавна Wink

# 253
Хрумна ми идейка  Grinning

Защо не се направи темичка от рода "Клуб на небовързани и търсещи  ..... " или нещо от сорта  Rolling Eyes

Така може пък да се засечете с някой симпатяга  Hug
е ,  и обвързани може да пишем  Mr. Green давайки преУмностИ  Crazy Hug

Ще се дават съвети, идейки , даже можа да има лек чат/спам в темата  Grinning
Темата да полезна и забавна Wink

Desss,даваш страхотна идея!  bouquet
Да,дори нека има спам/чат,малко да отпуснем душите,че верно стана много сериозна темата.
Нека погледнем и от забавната страна на сингълството Wink

# 254
Напълно съм съгласна, че е добре жената, да е по - слабата и нежна във връзката. Ужасно уморително е, да бъдеш майка - орлица на собственото си гадже. Аз харесвам мъже с характер, които си имат мнение и позиция, а не такива, които да чакат на мен за всичко.
Относно ухажването също съм с различно мнение. Нормално е мъжа, да е отчасти галантен, но някакви превземки и прекалености ми идват повече. Неща от рода на 10 любовни смс-а и 100 пъти на ден "обичам те" за мен не са нормални за голям мъж.

Не съм съгласна с изказването за старите маратонки и рошавата прическа. Метафорично го приемам, защото наистина е важно, човека да ни хареса, такива каквито сме. Но, за мен една жена трябва, да има самочувствие и преди всичко тя да се харесва. Добре поддържаната жена (не говоря за супер много грим и подобни) с нормално за времето и мястото облекло, семпъл грим и хубава прическа би направила прекрасно първо впечатление на мъжа. Колкото и да е важен характера за нас и въпреки, че всеки си има собствен вкус, не можем, да си кривим душата, че външния вид не е важен. Най - малкото за първичното привличане в началото. После идва опознаването.

Общи условия

Активация на акаунт