Къде да си намеря половинка

• 193 160
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 225
Не съм изчела всичките страници понеже са много  Crazy.И при нас проблема е същия.Брат ми също си търси сериозна приятелка и не става и не става.На какви попада няма да повярвате  #2gunfire.Луди,търсачки на бързо забогатяване,циганки със схема за забогатяване в която участват всички от женски пол в махалата  Money.То не бяха списания,вестници,фолклорни телевизии,сайтове....Изметта на обществото се е събрала там,нямам думи просто,отвратени сме цялото семейство.Притеснява се сериозно че ще си остане сам.Казвате в компанията около себе си да гледа,работата.Ми хубаво,всичките му приятели са женени вече,някои от които с деца,съответно не излизат както преди,или изобщо не излизат.В работата колегите му са мъже и то дърти и алкохолици,има един по-млад но той пък е в другата крайност-женен с деца но ходи за чук и чао си намира момиченца.Вечери,цветя,подаръци,секс и чао!И жените го знаят това,но се навиват.Имам чуството че в България не останаха жени търсещи семеен уют и сериозни взаимоотношения.Всички във възрастта 20 до 34 търсят или мъж с пари(ма много пари) или разнообразяване на скучния живот.Моята история беше подобна преди 5 години.Бяхме с брат ми по чужбина за да спестим пари за жилището което бяхме взели с кредит.Изплатихме го и се прибрахме в Бг всеки със своята цел.Аз записах магистратура за да си намеря мъж  Crazy.Намерихме се с моя в елмаз  Mr. Green.Вече сме заедно 5 години и сме се умножили.По-сериозен и отговорен мъж не бях срещала дотогава(минути за реклама  Mr. Green),той ужилен от жените,аз също,но от мъжете.Поотупах пепелта и златото лъсна пред очите ми.Преди него бях излизала 2 години с мнооого мъже,все от елмаз или други сайтове.Имахме само първи срещи.Откачалки имаше колко искаш,повечето търсеха само секса.Но аз си се познавам много добре,много влюбчива натура и ще се заплесна а той само секса търси.Не си позволявах да гледам настрани.
Та сега брат ми се чуди от къде да я подхване,няма време за курсове понеже работи от 7 сутринта до 9 вечерта със съботите понякога.пари си трябват за хобитата,и време също.Той няма време да си изхарчи парите дето е изкарал през месеца.Научил се е да си готви,че то до живот на сухоежбини не се живее,има си жилище,кола,мотор.Само семейството му липсва.Исках да го запозная с една моя приятелка,не иска и да  чуе,отвратен е от жените тотално.И го разбирам,аз също съм,при историите дето ми разказва...
В днешно време най-трудно стана да си намериш половинка,а без живота ти е самотен...
Разбирам го брат ти..напълно...

Е, с такива цитиращи като тебе са пълни сайтовете за запознанства. Изкажи мнение  като се навърташ тук, та да те забележи някой/някоя...

# 226
Не съм изчела всичките страници понеже са много  Crazy.И при нас проблема е същия.Брат ми също си търси сериозна приятелка и не става и не става.На какви попада няма да повярвате  #2gunfire.Луди,търсачки на бързо забогатяване,циганки със схема за забогатяване в която участват всички от женски пол в махалата  Money.То не бяха списания,вестници,фолклорни телевизии,сайтове....Изметта на обществото се е събрала там,нямам думи просто,отвратени сме цялото семейство.Притеснява се сериозно че ще си остане сам.Казвате в компанията около себе си да гледа,работата.Ми хубаво,всичките му приятели са женени вече,някои от които с деца,съответно не излизат както преди,или изобщо не излизат.В работата колегите му са мъже и то дърти и алкохолици,има един по-млад но той пък е в другата крайност-женен с деца но ходи за чук и чао си намира момиченца.Вечери,цветя,подаръци,секс и чао!И жените го знаят това,но се навиват.Имам чуството че в България не останаха жени търсещи семеен уют и сериозни взаимоотношения.Всички във възрастта 20 до 34 търсят или мъж с пари(ма много пари) или разнообразяване на скучния живот.Моята история беше подобна преди 5 години.Бяхме с брат ми по чужбина за да спестим пари за жилището което бяхме взели с кредит.Изплатихме го и се прибрахме в Бг всеки със своята цел.Аз записах магистратура за да си намеря мъж  Crazy.Намерихме се с моя в елмаз  Mr. Green.Вече сме заедно 5 години и сме се умножили.По-сериозен и отговорен мъж не бях срещала дотогава(минути за реклама  Mr. Green),той ужилен от жените,аз също,но от мъжете.Поотупах пепелта и златото лъсна пред очите ми.Преди него бях излизала 2 години с мнооого мъже,все от елмаз или други сайтове.Имахме само първи срещи.Откачалки имаше колко искаш,повечето търсеха само секса.Но аз си се познавам много добре,много влюбчива натура и ще се заплесна а той само секса търси.Не си позволявах да гледам настрани.
Та сега брат ми се чуди от къде да я подхване,няма време за курсове понеже работи от 7 сутринта до 9 вечерта със съботите понякога.пари си трябват за хобитата,и време също.Той няма време да си изхарчи парите дето е изкарал през месеца.Научил се е да си готви,че то до живот на сухоежбини не се живее,има си жилище,кола,мотор.Само семейството му липсва.Исках да го запозная с една моя приятелка,не иска и да  чуе,отвратен е от жените тотално.И го разбирам,аз също съм,при историите дето ми разказва...
В днешно време най-трудно стана да си намериш половинка,а без живота ти е самотен...
Разбирам го брат ти..напълно...

Е, с такива цитиращи като тебе са пълни сайтовете за запознанства. Изкажи мнение  като се навърташ тук, та да те забележи някой/някоя...
Благодаря за определението..цитирам,изразявам мнение също..но основно..чета....някой имат доста филосовски виждания..не трябва чак толкова да се задълбочават..но хора различни.Чак да ме забелязват..не държа..минал съм през сайтовете за запознанства..не останах впечатлен като изключим две,три приятелства или по точно..взаимно оплакване..от живота..хахха

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 02:23 от Николай Борисов

# 227
Тебе..мене...бързо прекрачихме..дистанция.И се вълнувам само от жени!

# 228
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък моя го срещнах късно вечер в 280...след работа, бях супер смачкана, изобщооо, бях се размазала на седалката и исках да се прибера, да пия една бира и да умра. Пък той се возеше прав и пиеше бира... Харесах си го(явно съм го гледала странно). Слязох си на моята спирка, той след мен. Запознахме се, разменихме си тел. номера. Обясних му, че си имам приятел, но искам да изляза с него. Оказа се, че и той отива при гаджето. Simple Smile Три дни по- късно бяхме заедно, а вече станаха три години. И горе- долу от толкова живеем заедно, което е много нещо.
Ако разчитате на нещо случайно- не го търсете, само ще ви намери, без значение в интернет или на живо.

moже  Wink
а може и така  Wink

Който търси намира  Wink

Относително е  Wink

# 229
Няма ли някой, който си е намерил половинка в бг мама Crazy
По темата - мои приятелки си срещнаха мъжете във фейсбук.

# 230
Във форум по интереси е много възможно да срещнеш подходящ за теб човек.Това е моят съвет към авторката  Wink

# 231
Без да съм чела цялата тема назад, просто ще изразя мнението си.

В сайтове за запознанства е много малка вероятността, да срещнеш нормален мъж, който да иска връзка. Има и такива, но вероятността наистина е много малка.
Аз лично съм имала гадже от сайт за запознанства, но беше голямо изключение. Масово хората, които са ми писали от там са побъркани, простаци или/и перверзници. Особено зле са в сайтове тип "гепи ме" и "елмаз".
Повечето се представят за такива, каквито не са. Масово искат само сексуална връзка и прочие перверзии.
За мен тези сайтове, могат единствено, да запълнят свободното време и да забавляват. Някой път, когато имах регистрация, съм се смяла искрено на съобщенията от различни "индивиди".
Та за мен това не е пътят към намиране на половинка.

Добър вариант е запознанство чрез общи приятели, познати, а също и на работното място. Много връзки започват именно там, особено ако колектива е по - голям.
Друг вариант е фитнес, танци, друг вид хоби или спорт.
Добра опция е също посещаване на някакво заведение, нямам предвид дискотека, а да кажем кафене, ресторант. Има малки заведения, в които клиентите са предимно редовни и се познават помежду си. Например клуб с билярдна маса, в който можете, да изиграете една игра с хората на съседната маса.

# 232
Здравейте,обвързани и необвързани младежи и девойки! Simple Smile
Искам и аз да се цопна в тази толкова актуална тема напоследък.Мисля,че за намирането на половинка няма готова рецепта.Както всички прочетохме живия живот познава всякакви истории.Бях сама доста време,по мой избор.Просто исках да преболедувам една драматична връзка и нямах желание да се обвързвам.Дойде времето да се активизирам,чувствах се напълно готова и с отворено сърце за нови запознанства(но не на всяка цена,разбира се).До тук добре,но се оказа,че правилата в срещите тотално са се променили или аз съм остаряла  LaughingОпитах и спийддейтинги и сайт за запознанства,но това по-скоро ме отказа от търсенето,отколкото да ме заинтригува.И сега съм се оставила на съдбата,ако е решила да ме гаджоса,добре дошло,ако ли не - здраве да е  Grinning
Не бива да се отчайваме и ние ще хванем влака,па макар и да е последния! Hug

# 233
 Това с  последния влак хич не прозвуча отчаяно Whistling

# 234
Така ли прозвуча?
Няма такова нещо,трябваше да изглежда оптимистично Simple Smile

# 235
тия последни влакове  Laughing
дори и все още да има "последен влак" за някъде, и да го изпуснеш, голяма работа. на другия ден пак ще изгрее слънцето и ще си хванеш следващия.

# 236
Тебе..мене...бързо прекрачихме..дистанция.И се вълнувам само от жени!

С този уж оригинален начин на писане си представям как провлачваш равно, монотонно и много досадно. В общи линии заради точките пред дума-две - може и да е пълен с много смисъл поста ти - но аз просто не го чета.   

# 237
тия последни влакове  Laughing
дори и все още да има "последен влак" за някъде, и да го изпуснеш, голяма работа. на другия ден пак ще изгрее слънцето и ще си хванеш следващия.

Разбира се,Golden Heart! Simple Smile
И аз точно това имах предвид.Нищо не бива да е на всяка цена,особено в отношенията между хората.При някои "търсенето" и "намирането" са по-бавни процеси Wink

# 238
  • Пловдив
Най-често съветите, които съм чувала: "не го мисли" и "то само ще си се нареди". Ако пък искаш ти да направиш нещо, за да си намериш половинка, лошо е.  Или значело,че си отчаян, или че си самотен и никой не иска да е с теб. Има доза истина в тези неща, но пък и си е човещинка да искаш нежност, топлота, споделеност.  
Безполезни съвети, да. Но най-готиното успокоение, което съм чувала аз лично, беше: "Ама то и сама можеш да бъдеш щастлива". Нямаше се предвид сама временно към момента, а сама въобще, за цял живот. Беше казано съвсем доброжелателно, и всъщност си е съвсем вярно, само дето не работи като успокоение.
Даже е обидно някак си - кво, съветват те да се опиташ да искаш каквото има, защото няма да има каквото искаш - е, как така за другите има, а за мен - не, на мен кво ми е? Wink

# 239
как може да те съветват такова нещо. не обидно ами много обидно е даже. никоя необвързана жена не би казала така, а обвързаните - да си следват съветите преди да ги дават като мъдри. как така ще казват да не искаш каквото искаш. това да искаш да си имаш някой с който да се разбирате и да сте заедно не е каприз, или пък някаква мода. то си е потребност.

Общи условия

Активация на акаунт